Ilgi Gördü Haberleri

Ilgi Gördü Haberleri

Fethiye Depreminin Yıldönümünde Sergi Programı

1957 yılında Fethiye’de meydana gelen depremin yıldönümü nedeniyle düzenlenen fotoğraf sergisi, vatandaşlardan büyük ilgi gördü.

Fethiye 2. El Pazarına Yoğun İlgi!

Fethiye’de her ayın ilk Perşembe günü kurulan ikinci el pazarı vatandaşlardan yoğun ilgi gördü. Fethiye Pazar yerine kurulan ikinci el pazarında gıdadan elbiseye, dekorasyondan spor aletlerine ve el işi ürünlerine kadar her şey satılıyor.

Dans Gösterisine Yoğun İlgi

Fethiye Belediyesi’nin katkılarıyla Ceyda Tanç Dans Grubu tarafından ‘kızlar’ adlı çağdaş dans gösterisi yoğun ilgi gördü.

FTSO Akademi’nin Excel Eğitimi Yoğun İlgi Gördü

FTSO Akademi’nin düzenlediği Muğla Sıtkı Koçman Üniversitesi öğretim üyesi Doç. Dr. Eyüp Akçetin tarafından verilen Orta ve İleri Seviye Excel Eğitimine FTSO üyesi ve çalışanı 20 kişi katıldı.

Karya defilesi yoğun ilgi gördü

Milas’ta bu yıl 9.'su düzenlenen 'Zeytin Hasat Şenliği' kapsamında düzenlenen Karya Defilesi yoğun ilgi gördü.

Çocuk senfoni orkestrası seyircilerle buluştu

Cumhuriyetin 100. yıl etkinlikleri kapsamında, kardeş şehir Eskişehir Tepebaşı Belediyesi iş birliğinde Bodrum Belediyesi’nin organize ettiği “İki Elin Sesi Var Çocuk Senfoni Orkestrası” konseri izleyenler tarafından ilgi gördü.

Hisseli Harikalar Kumpanyası oyunu büyük ilgi gördü

Hisseli Harikalar Kumpanyası oyunu Ula, Fethiye, Köyceğiz ve Dalaman'da seyircileri ile buluştu.

Milas’ta Zafer Bayramı 3 noktada coşkuyla kutlandı

Milas, 30 Ağustos Zafer Bayramı’nda 3 farklı yerde 3 konsere ev sahipliği yaptı. Milaslılar; kent merkezinde Bilal Sonses, Güllük’te Tolga Çandar, Bafa’da Grup Pusula ile Zafer Bayramı coşkusunu yaşadı. Milas Belediyesi tarafından düzenlenen konserler vatandaşlardan yoğun ilgi gördü.

Konser yoğun ilgi gördü

30 Ağustos Zafer Bayramı'nın 101. yıl dönümünde Menteşeli vatandaşlar Aslı Güngör konseri ile coştu.

Çıralı, “Festivalin yıllarca devam etmesini istiyoruz”

30. Geleneksel Seydikemer Seki Yağlı Pehlivan Güreşleri yoğun ilgi gördü. Festivalin önemine vurgu yapan Fethiye Ticaret ve Sanayi Odası (FTSO) Başkanı Osman Çıralı çeşitli açıklamalarda bulundu.

Kökten, “Güzel bir organizasyon oldu”

Seydikemer Belediyesi tarafından düzenlenen 30. Geleneksel Seydikemer Seki Yağlı Pehlivan Güreşleri’ne yoğun ilgi gördü. Programa katılan Ölüdeniz Turizm Geliştirme Kooperatifi Başkanı Muhammet Kökten etkinlik hakkında çeşitli açıklamalarda bulundu.

Yaz Kursu Etkinlikleri Sona Erdi

Menteşe Belediyesi Yaz Kursları, Konakaltı İskender Alper Kültür Merkezinde düzenlenen etkinlikle sona erdi. Etkinlikte kurslara katılan çocukların ortaya çıkardığı el emeği göz nuru eserler büyük ilgi gördü.

Dönemin en popüler meyvesi Aydın inciri oldu

Türkiye’nin en kaliteli incirlerinin yetiştiği Aydın’dan Muğla’ya gelen incirler pazar tezgahlarında yoğun ilgi görüyor. Tadının yanı sıra sağlık açısında oldukça faydalı olan ve bir çok kişinin hekim tavsiyesi ile tükettiği taze incirin kilosu 80 TL'ye satılmasına rağmen yoğun ilgi gördüğü belirtildi.

Muğla “Tatilcilerin Gözdesi” Oldu

Temmuz ayında tatilcilerin internet üzerinden yaptıkları lokasyon ve seçenek aramalarında Muğla'daki tatil yerleri özellikle yoğun ilgi gördü.

Bodrum’da büyük tenis heyecanı

Bodrum Tenis İhtisas Kulübü’nde düzenlenen Diamond of Skopje T 400 Masters Tenis Turnuvası, Türkiye genelinden büyük ilgi gördü. Turnuvaya 514 tenisçi katıldı.

Belediye plajları uygun fiyatlarıyla ilgi görüyor

Fethiye Belediyesi tarafından işletilen Akmaz ve Karaot Halk Plajları uygun fiyatlarıyla dikkat çekiyor. Hem tatilcilerin hem de Fethiye’de yaşayan vatandaşların uğrak yeri olan plajlar, yoğun bir sezon geçiriyor.

“Sanat- Edebiyat Buluşması” büyük ilgi gördü

Fethiye Özer Olgun Kültür Merkezi sergi salonunda kurulan sergi vatandaşlar tarafından ilgi gördü.

Iş ve Sanat Dünyasını Buluşturan Sergi

MAJİ Art Gallery, Titanic Luxury Collection Bodrum Hotel'de ünlü isimlerinde katıldığı keyifli bir sergiye ev sahipliği yaptı.  Han Keser, Nilay Yıldız ve Yüksel Başaran Yıldız’ın eserlerinden oluşan “ASENDAN” isimli sergi önceki gün sanatseverlerle buluştu. 12 eserin sergilendiği sergi sanatseverler tarafından büyük ilgi gördü. Ahmet Aksoy eserlerin tümünü satın aldı.

4.İdil Biret Müzik Festivali Sanatseverlerden Büyük İlgi Gördü

Muğla Büyükşehir Belediyesi’nin 4.İdil Biret Müzik festivali sanatseverlerin yoğun ilgisi ile tamamlandı.

Hisseli Harikalar Kumpanyası İzleyici İle Buluştu

Muğla Büyükşehir Belediyesi Konservatuvarı Tiyatro bölümü tarafından düzenlenen Hisseli Harikalar Kumpanyası Ula’nın Akyaka Mahallesinde izleyiciyle buluştu. Yoğun katılım olduğu gösteri büyük ilgi gördü.

Kurban Bayramı tatilinde 10 bin 546 kişi yamaç paraşütüyle uçtu

Dünyanın en iyi yamaç paraşütü merkezleri arasında gösterilen Muğla'nın Fethiye ilçesindeki Babadağ Hava Sporları ve Rekreasyon Merkezi, Kurban Bayramı tatilinde yoğun ilgi gördü. Babadağ'da, 9 günde toplam 10 bin 546 kişi yamaç paraşütüyle uçuş gerçekleştirdi.

Kursiyerlerin hazırladığı defile yoğun ilgi gördü

Muğla'nın Datça ilçesindeki Halk Eğitim Merkezi bünyesinde açılan dikiş kursunda eğitim alan kursiyerlerin el emeği ile hazırladıkları giysilerden oluşan defile yoğun ilgi gördü.

Bin 650 kursiyer eserlerini sergiledi

Menteşe Belediyesi’nin Kış Kursları yılsonu sergisi ve Türk Halk Müziği konseri vatandaşlar tarafından büyük ilgi gördü.

Herodot Kültür Merkezi’nde ,‘’Mavi Anadolu Felsefe" Sempozyumu Düzenlendi

Herodot Kültür Merkezi’nde ‘’Yaşam İçin Felsefe’’ başlıklı ‘’Mavi Anadolu Felsefe Sempozyumu düzenlendi. 3 gün süren sempozyum Bodrumlular’dan büyük ilgi gördü

BİR ÇORBA İÇEBİLSEM

İlçemiz Bilim ve Sanat Merkezi ‘nin yürütmüş olduğu BİR ÇORBA İÇEBİLSEM projesi büyük ilgi gördü.

SEYDİKEMERLİ RESSAMIN YANAN ORMANLARI RESMETTİĞİ TABLOLAR BÜYÜK İLGİ GÖRDÜ

Seydikemer Kaymakamlığı, Seydikemer Orman İşletme Müdürlüğü ve Seydikemer Belediyesi, 21-26 Mart Orman Haftası ve 21 Mart Dünya Ormancılık Günü dolayısıyla, orman yangınlarına farkındalık oluşturması amacıyla “Ali Rıza Başarır Resim Sergisi” düzenledi. Ressam ve Heykeltraş Ali Rıza Başarır’ın gelirini depremzedelere bağışladığı birbirinden güzel resimler büyük beğeni topladı.

ASKIDA SEBZE KAMPANYASI BÜYÜK İLGİ GÖRDÜ

6 Şubat 2023 tarihinde Kahramanmaraş'ın Pazarcık ve Elbistan ilçelerinde gerçekleşen depremler nedeniyle ilçemize gelen vatandaşlara kamu kurum ve kuruluşları ve sivil toplum örgütleri tarafından çeşitli destekler verilmeye devam ediyor. İhtiyaçlar dahilinde de farklı kampanyalar başlatılıyor ve yürütülüyor.

MEMLEKETİN KISMETİ TİYATRO OYUNU BÜYÜK İLGİ GÖRDÜ

Fethiye Belediyesi’nin, Özer Olgun Kültür Merkezi’nde düzenlediği kültür ve sanat etkinlikleri kapsamında, “Memleketin Kısmeti” oyunu tiyatroseverlerle buluştu.

“SOSYAL MEDYADAN SOSYAL MEYDANA” PROJESİNE İLGİ BÜYÜK

Gençlik ve Spor Bakanlığı  tarafından sosyal medya ve teknoloji bağımlılığına dikkat çekmek, gençlerin sosyal ve kültürel faaliyetlere katılımını sağlayarak hayatın içinde aktif bir şekilde yer almalarını sağlamak amacıyla 81 ilde başlatılan "sosyal medyadan sosyal meydana" etkinliği Fethiye’de de büyük ilgi gördü.

MÜDÜR CAZAĞ, ‘’FETHİYE HALKIMIZ KURSLARIMIZA İLGİ GÖSTERİYOR’’

Fethiye Halk Eğitim Müdürü İsmail Cazağ, yeni dönem kurslarını FRT TV aracılığıyla duyurdu. Kursların yoğun ilgi gördüğünü belirten Cazağ, Fethiye halkını kurslara kayıt için Halk Eğitim Merkezi’ne davet etti.