Okçu Haberleri

Okçu Haberleri

Mete Gazoz'dan imkânsız dedirten performans!

Milli Okçu Mete Gazoz, Fransız rakibi Thomas Chirault'u 5-1 geriye düştüğü müsabakada 6-5 mağlup etmeyi başararak adını çeyrek finale yazdırdı.

Ortaca’da Kedi Ve Köpeklere Kuduz Aşısı Yapıldı

Ortaca İlçesi Okçular Mahallesi’nde kedi ve köpekler için sağlık taraması ve kuduz aşılama programı başarıyla tamamlandı.

Büyükşehir okçuları Düzce’de şampiyon oldu

Muğla Büyükşehir Belediyesi okçuluk takımı U13 sporcuları Düzce’de Türkiye Şampiyonası’na katıldı. Şampiyonada Defne Demir Türkiye Şampiyonu oldu.

Büyükşehir okçusu Emircan, Türkiye rekorunu egale etti

Okçuluk Milli takımında bulunan Muğla Büyükşehir Belediyesi okçularından Emircan Haney, Güney Kore Yecheon'de yapılan Dünya Kupası ikinci ayağında 715 puan ile 4. sırada tamamlayarak Türkiye rekorunu egale etti.

Avrupa Gençlik Şampiyonasına Büyükşehir sporcuları katılacak

Antalya’da düzenlenen Türkiye Şampiyonası Ulusal Egemenlik Kupası yarışmalarında ok atan Muğla Belediye sporcuları büyük başarı elde etti. Büyükşehir okçularından Hazal Burun 21 yaş altı kadınlar Türkiye Şampiyonu oldu.

Muğla'da Geleneksel Türk Okçuluğuna Büyük İlgi

Muğla’da geleneksel Türk okçuluğu, çocukların ve gençlerin ilgi gösterdiği önemli bir spor dalı haline geldi.

Muğla’ya Mart ayında kar yağdı

Muğla’nın Kavaklıdere ilçesi Göktepe Dağı ile Gökçukur Yaylası'na Mart ayında kar yağdı.

Milli Takımlara Muğla Büyükşehir’den 15 Sporcu

Muğla Büyükşehir Belediyesi bünyesinde bulunan değişik branşlarda 15 sporcu milli takımlarda bulunuyor. Büyükşehir Belediyesi spor kulübenden okçuluk branşında 4, taekwondo branşında 6, satranç branşında 6 ve masa tenisinde 1 olmak üzere toplamda 15 sporcu milli takımlarda bulunuyor.

Köyceğiz’de Öğrenciler Dönem Sonu Etkinliğinde Ok Uçurdular

Muğla’nın Köyceğiz ilçesinde Milli Eğitim Bakanlığı’nca tüm okullarda, karne öncesi "Dönem Sonu Faaliyet Haftası" olarak yürütülen, Milli Eğitim Müdürlüğü’nün titizlikle koordine edip iştirak ettiği hafta çeşitli etkinliklerle tüm hızıyla devam etti.

Büyükşehir Okçuları Milli Takımda

Muğla Büyükşehir Belediyesi okçularından Hazal Burun, Antalya’da düzenlenen milli takım seçmelerinde 598 puanla gençler, büyükler Avrupa ve Dünya rekorunu kırdı. Okçuluk Milli takımına seçilen Hazal Burun ve Emircan Haney, Muğla Büyükşehir Belediye Başkanı Dr. Osman Gürün’ü ziyaret etti.,

Kadın Okçular Şampiyon Oldu

Türkiye Okçuluk Federasyonu tarafından Antalya’da düzenlenen 2023 Salon Okçuluk Türkiye Şampiyonasında Muğla Büyükşehir Belediyesi Okçularından Hazal Burun U21 Makaralı Yay kadınlar dalında birinci olarak altın madalya kazandı. Büyükşehir Okçuluk Kadın takımı da aynı şampiyonada birinci oldu.

Büyükşehir Okçuları Türkiye Şampiyonu Oldu

Muğla Büyükşehir Belediyesi okçuları Antalya’da düzenlenen 100. Yıl Cumhuriyet Türkiye Şampiyonasında 11-12 yaş makaralı yay kadın kategorisinde Türkiye Şampiyonu oldu.

Büyükşehir Okçuları Cumhuriyet’in 100.Yılında Muğla’yı Gururlandırdı

Muğla Büyükşehir Belediyesi Okçuları Cumhuriyet’in 100.yılı nedeniyle Antalya’da düzenlenen açık hava Türkiye Şampiyonası’ndan 4 altın bir gümüş madalya ile döndü.

Mete Gazoz, Dünya Okçuluk Şampiyonası'nda Şampiyon Oldu

Mete Gazoz, Dünya Okçuluk Şampiyonası erkekler klasik yay kategorisi finalinde Kanadalı Eric Peters'ı 6-4 mağlup ederek altın madalyanın sahibi oldu.

Başkan Gürün: Okçumuzla Gurur Duyuyoruz

Muğla Büyükşehir Belediyesi okçularından Hazal Burun, İrlanda’da düzenlenen Dünya Gençlik Şampiyonasında gümüş madalya kazanarak Dünya ikincisi oldu.

Büyükşehir Okçularından Avrupa’da Büyük Başar

Muğla Büyükşehir Belediyesi okçularından Emircan Haney ve Hazal Burun Polonya’da düzenlenen 3. Avrupa Oyunlarında makaralı yayda bronz madalya kazanarak Türkiye’nin gururu oldular.

Büyükşehrin Özel Sporcuları İl Şampiyonu Oldular

Muğla Büyükşehir Belediyesi sporcuları okçuluktan, masa tenisine, satrançtan, hentbole birçok spor dalında başarıdan başarıya koşmaya devam ediyor.

FETHİYE BELEDİYESİ’NİN OKÇULUK KURSLARI SONA ERDİ

Fethiye Belediyesi tarafından gençler için düzenlenen kış dönemi modern okçuluk kursları sona erdi. Türkiye Okçuluk Federasyonu’nun sertifikalı antrenörlerinden Kartal Cenk Taş tarafından ücretsiz olarak verilen kurslara 50 kadar kursiyer katıldı.

OKÇULUK VE ATLETİZM KURSLARI AÇILDI

Fethiye Gençlik Hizmetleri ve Spor İlçe Müdürlüğüne “Okçuluk” ve “Atletizim” antrenörleri geldi. Fethiye’nin sporda her geçen gün daha çok yol aldığını belirten Fethiye Gençlik Hizmetleri ve Spor İlçe Müdürü Harun Reşit Yiğit, “Çocuklarımızı ve sporcularımızı okçuluk, atletizm ve diğer branşlarda kurslarımıza bekliyorum” dedi. 

EMİRCAN HANEY TÜRKİYE KUPASI FİNAL YARIŞMALARINDA İKİNCİ OLDU

23-25 Eylül 2022 tarihleri arasında Tokat'ta gerçekleştirilen Türkiye Kupası Final Yarışmalarına Muğla Büyükşehir Belediyesi Gençlik ve Spor Kulübü okçuları da katıldı.

Büyükşehir okçuları Türkiye’yi temsil edecek

Muğla Büyükşehir Belediyesi okçularından Songül Lök ve Hazal Burun 14-21 Ağustos tarihlerinde İngiltere'de düzenlenecek olan Avrupa Şampiyonasında Türkiye'yi temsil edecekler.

Ortaca'da trafik kazası; 2 ölü, 2 yaralı

Muğla'nın Ortaca ilçesi Okçular mahallesinde meydana gelen kazada motosiklet sürücüsü ve arkasındaki yolcu yaşamını yitirdi.

Muğlalı okçular Türkiye’nin gururu oldu

Almanya'nın Münih kentinde gerçekleşen Avrupa Okçuluk Şampiyonası'nda A Milli Takımlar düzeyinde aralarında Muğla Büyükşehir Belediyesi sporcusu Emircan Haney'in de yer aldığı Türkiye A Milli Erkek Takımı, Hollanda'yı 238-230 yenerek Avrupa Şampiyonu oldu. Yine aralarında Büyükşehir sporcusu Emircan'ın da yer aldığı karışık Milli Takım, Belçika'yı 156-155 yenerek Avrupa üçüncüsü oldu ve bronz madalya kazandı.

Ortaca’da trafik kazası; 2 ölü, 2 yaralı

Muğla'nın Ortaca ilçesi Okçular mahallesinde meydana gelen kazada motosiklet sürücüsü ve arkasındaki yolcu yaşamını yitirdi.

Okçular İlkokuluna çok amaçlı salon

Muğla'nın Ortaca ilçesinde Okçular İlkokulu Çok Amaçlı Salonunun açılışı yapıldı.

Muğla Gençlik ve Spor İl Müdürlüğü Sporcusu Taner Eren Türkiye ikincisi

Muğla'ya Okçulukta bir madalyada Taner Eren'den.

Dünya Şampiyonu Muğlalı Hazal Burun

ISF 2022 Gymnasiade Liseler arası Okçuluk Dünya Şampiyonu Hazal Burun oldu.

Muğlalı Milli Okçular Avrupa Şampiyonasında Tarih Yazdılar

Bulgaristan’ın Plovdiv kentinde gerçekleşen 2022 Avrupa Grand Prix okçuluk yarışmasında Yatağan Bencikli Milli Okçularımız Emircan Haney hem bireyselde hemde Takım olarak 2 Altın Madalyanın sahibi olurken, Songül Lök ise hem bireyselde hemde Takım olarak 2 Gümüş Madalyanın sahibi oldu.

Muğlalı Sporcular Para Okçuluk Türkiye Kupasında Bronz Madalyanın Sahibi Oldu

İstanbul Beykoz Mete Gazoz Okçuluk Tesislerinde gerçekleştirilen Türkiye Bedensel Engelliler Okçuluk Türkiye Kupası Yarışmasında takım olarak üçüncü olan Gülderen Alabaz ve Taner Eren bronz 3.’lük kupası ile Muğla’ya döndüler.

FETHİYELİ OKÇULARIN BAŞARISI

Fethiye’de okçuluk sporuna ilgi gün geçtikçe büyüyor. Okçuluğa ilgisi artan Fethiyeli gençler son olarak Muğla’da düzenlenen İl Birinciliği müsabakalarında Fethiye adına başarılı sonuçlar aldılar.