Partililer Haberleri

Partililer Haberleri

Karaca, ‘Debboy Mevkiinin Çehresini Değiştireceğiz’

Fethiye Belediye Başkanı ve aynı zamanda CHP’nin Fethiye Belediye Başkan adayı Alim Karaca, seçim çalışmaları kapsamında, beraberindeki partililerle birlikte, Fethiye Muhtarlar Derneği’ni ziyaret etti.

Behçet Saatcı, İyi Partililerle Kahvaltıda Bir Araya Geldi

İyi Parti Fethiye ilçe teşkilatı ile kahvaltıda bir araya gelen Fethiye Belediye Başkan Adayı Behçet Saatcı, partililerden küskünlüğü ve kırgınlığı bir kenara bırakıp Fethiye’nin daha güzel yönetilmesi için canla başla koşturmalarını istedi.

Aras “kazanacağız çünkü ithal adaylarla olmuyor”

Seydikemer’de Cumhuriyet Halk Partisi yerel seçimlerle ilgili bilgilendirme toplantısında partililere bir konuşma gerçekleştiren Muğla Büyükşehir Belediye Başkan Adayı Ahmet Aras, Cumhur İttifakı Büyükşehir Adayı Aydın Ayaydın’ı hedef göstererek “Çok güçlü bir şekilde kazanacağız çünkü ithal adaylarla olmuyor” dedi. 

Akdenizli, Partilileri Selamladı

Muğla Sıtkı Koçman Üniversitesi Atatürk Kültür Merkezi 15 Temmuz Demokrasi Şehitleri Salonu’nda AK Parti Muğla İl Başkanlığı tarafından düzenlenen tanıtım toplantısında Cumhur İttifakı Seydikemer Belediye Başkan Adayı B. Önder Akdenizli, partilileri selamladı.

Kökten, Partilileri Selamladı

AK Parti Muğla İl Başkanlığı tarafından Muğla Sıtkı Koçman Üniversitesi Atatürk Kültür Merkezi 15 Temmuz Demokrasi Şehitleri Salonu’nda düzenlenen tanıtım toplantısında Cumhur İttifakı Fethiye Belediye Başkan Adayı Muhammet Kökten, partilileri selamladı.

ADAY ADAYI SELÇUK’TAN BİRLİK VE BERABERLİK VURGUSU

AK Parti Fethiye Belediye Başkan Aday Adayı Mehmet Hikmet Selçuk, AK Parti Fethiye ilçe binasında partililer ve belediye başkan aday adayları ile bir araya geldi.

Aday adayı Kökten, partililerle bir araya geldi

AK Parti Fethiye Belediye Başkan Aday Adayı Muhammet Kökten, AK Parti Fethiye İlçe Teşkilatı’nda vatandaşlar ve partililerle bir araya geldi.

Aday Adayı Yiğit, Partililer İle Bir Araya Geldi

AK Parti Fethiye Belediye Başkan aday adayı Harun Reşit Yiğit, AK Parti ilçe binasında vatandaşlarla bir araya geldi.

Aday Adayı Kökten'e Ziyaretçi Akını

AK Parti Fethiye Başkan Aday Adayı Muhammet Kökten, seçim çalışmaları kapsamında ilçe teşkilatında vatandaşlar ve partililer ile buluştu.

CHP kongresinde İYİ Partililer kongreyi terk etti

Cumhuriyet Halk Partisi Fethiye İlçe kongresini, İyi Parti Fethiye İlçe Başkanı Tolga Turgutoğulları ve iyi partililer terk etti.

Demokrat Partililer Başkan Karaca’yı ziyaret etti

Dalaman eski Belediye Başkanı ve Demokrat Parti Teşkilatlardan Sorumlu il ikinci başkanı Süleyman Camuzcuoğlu, Demokrat Parti yerel yönetimlerden sorumlu il ikinci başkanı Fatih Güler ve Demokrat parti il yönetim kurulu üyesi Halil Güldür Fethiye Belediye Başkanı Alim Karaca’ya ziyaret gerçekleştirdi.

AK Parti Fethiye’de bayramlaşma töreni

AK Parti Fethiye ilçe başkanlığında düzenlenen bayramlaşma törenine AK Parti Muğla Milletvekili Yakup Otgöz, Fethiye İlçe Başkanı Turhan Kovancı ve partililer katıldı.  

Cumhurbaşkanı Erdoğan bayram namazını Muğla'da kıldı

Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan, Kurban Bayramı namazını Marmaris ilçesi Okluk Konukevi'nde partililerle kılarken, bayram namazı çıkışı partililer ve vatandaşlarla bayramlaştı.

İYİ Parti Muğla Milletvekili Adayı Behçet Saatcıye, büyük destek

İYİ Parti Muğla Milletvekili Adayı Behçet Saatcı, seçim çalışmaları kapsamında ziyaret ettiği Ortaca ve Dalaman’da yine çok büyük destek aldı. Kendisini davullar ve zurnalar eşliğinde karşılayan vatandaşların Saatcı’ya gösterdiği ilgi ve alaka her kesimden takdir topladı.İlk olarak Ortaca ilçesini ziyaret eden Saatcı, İYİ Parti Ortaca İlçe Başkanı Barbaros Canlı ve partililerle buluştu.

Saatcı,“Üreten insan bizim baş tacımız olacak“

İYİ Parti Muğla Milletvekili Adayı Behçet Saatcı, 14 Mayıs Cumhurbaşkanlığı ve Milletvekili seçimlerine son bir haftaya girilirken, İYİ Parti Marmaris İlçe Başkanı Ali Toksoy ve partililer eşliğinde Marmaris’te vatandaşlarla buluştu. 

Vekil Adayı Tan Seçim Çalışmalarına Devam Ediyor

AK Parti Muğla Milletvekili Adayı Eylem Tan, Muğla’nın Milas ilçesinde 14 Mayıs seçim çalışmalarına devam etti. Milas Seçim Koordinasyon Merkezi tarafından hazırlanan program çerçevesinde Milletvekili Adayı Eylem Tan, beraberinde Milas ilçe başkanı Emin Çelik, Kavaklıdere Belediye Başkanı Mehmet Demir ve partililerle birlikte esnaf ve mahalle ziyaretleri gerçekleştirdi.

CHP'li Demir vatandaşlarla bir araya geldi

CHP Muğla milletvekili adayı Mehmet Demir, Menteşe ilçesine giderek, esnaf, vatandaşlarla, partilileri ve ittifak ortaklarıyla bir araya geldi.

Milletvekili Gökcan, Fethiye’ye yapılan yatırımlar hakkında konuştu

AK Parti Muğla Milletvekili Yelda Erol Gökcan, Fethiye İlçe Başkanlığına atanan Başkan Turhan Kovancı’ya ‘hayırlı olsun’ demek ve partililerle helalleşmek için ziyarette bulundu.

ADAY ADAYI AYDIN TİLKİCİ İLGİYLE KARŞILANDI   

Cumhuriyet Halk Partisi (CHP) 28. Dönem Muğla Milletvekili Aday Adayı Av. Aydın Tilkici, seçim çalışmaları kapsamında CHP Datça İlçe Örgütü’nü ziyaret etti. Partililer tarafından ilgiyle karşılanan Aday Adayı Tilkici, genel seçimlerin büyük önem taşıdığını belirtti. 

MİLLETVEKİLİ ADAY ADAYI IŞIL BALABAN, “SABIRLA VE DİRAYETLE ÇALIŞACAĞIZ”

AK Parti Muğla Milletvekilliği aday adaylığını açıklayan Işıl Balaban Karazeybek, Fethiye ilçe teşkilatında partililerle buluştu. 

TURHAN KOVANCI, GÖREVİ DEVRALDI

Ak Parti Fethiye İlçe Başkanlığı önünde yapılan ilçe başkanlığı devir teslim töreninde, Ak Parti Muğla Milletvekilli aday adayı Turgay Öztürk, görevini Turhan Kovancı’ya devretti. Törene, AK Parti milletvekili aday adayları, AK partililer, muhtarlar ve vatandaşlar katıldı

DERE, “ÜRETİMİMİZ YOK DENECEK KADAR AZALDI”

Muğla CHP Milletvekili Aday Adayı Yalçın Dere, Fethiye CHP ilçe başkanlığını ziyaret ederek, partililere kendini tanıttı

BAŞKAN ÖZCAN DEPREMZEDELERİN YANINDA

CHP Muğla - Ula İlçe Başkanı Hüseyin Özcan, Milletvekili Süleyman Girgin ve partililerle birlikte ilçeye gelen depremzedeleri ziyaret etti.

DEVA PARTİSİNDEN, BAŞKAN ÇIRALI’YA ZİYARET

15 Eylül Dünya Çevre Temizlik günü münasebetiyle Deva Partisi Genel Başkan Yardımcısı Doğa Hakları ve Çevre Politikaları Başkanı Evrim Rızvanoğlu Fethiye’ye geldi. Ziyarete Deva Partisi Genel Başkan Yardımcısı Doğa Hakları ve Çevre Politikaları Başkanı Evrim Rızvanoğlu beraberinde Deva Partisi İl Başkanı Emrah Çay, Deva Partisi Fethiye İlçe Başkanı Saniye Kulaç ve partililer katıldı.

AYŞE ÇİFTÇİ VE PARTİLİLERİN ROZETLERİ TÖRENLE TAKILDI

İyi Parti Fethiye İlçe Teşkilatı’na katılımlar devam ediyor. Yeni üyelere rozetleri ilçe başkanlığında gerçekleşen törenle takdim edildi.

BAŞKAN ÇOBAN, “EN ÇOK ŞİKAYET ENFLASYON”

İYİ Parti Fethiye İlçe Başkanı Ali Fatih Çoban beraberinde Yönetim Kurulu Üyeleri ve partililer Esnaf ve Sanatkarlar Odası Başkanı Mehmet Soydemir’i ziyaret etti.

MEMLEKET PARTİSİ FETHİYE İLÇE BİNASI AÇILDI

Memleket Partisi Genel Başkanı Muharrem İnce son olarak, Memleket Partisi Fethiye İlçe Teşkilatı’nın açılış törenine katıldı. Karagedik Mahallesi’nde gerçekleşen programda İlçe Başkanı Halil Ergenay, ilçe yönetimi ve partililer yer aldı.

ABDULLAH ESKİHİSARLI, ADAYLIĞINI AÇIKLADI İL BAŞKANLIĞINA GENÇ ADAY

28 Temmuz'da gerçekleşecek olan DP Parti Muğla İl Başkanlığı seçimlerinde aday olduğunu açıklayan Abdullah Eskihisarlı partililer ve basın mensupları ile birlikte kahvaltıda buluştu. Siyasetin yeni yüzlere ve genç nesillere ihitiyacı olduğunu belirten DP Muğla İl Başkan Adayı Abdullah Eskihisarlı, "Siyasetin yeni yüzlere genç nesillere hele ki bu gençlik 18 yıllık bir siyasi tecrübe ile farklı bir boyut kazanınca ülke siyasetinin bu günki koşulları göz önüne alındığında çok ihtiyacı olduğu aşikardır " şeklinde konuştu.

SAADET PARTİSİNDEN, DEVA PARTİSİNE ZİYARET UZUN, “SEÇİM STARTINI VERDİK”

Seçim sürecinin yaklaşması ile birlikte partililerde hareketlilikler başladı. Saadet Partisi Fethiye İlçe Başkanlığından, DEVA Partisi Fethiye İlçe Başkanlığına kaynaşma ziyareti gerçekleştirildi. Ziyarette Saadet Partisi Genel İdare Kurulu Üyesi Dr. Halil İbrahim Uzun beraberinde Saadet Partisi Fethiye İlçe Başkanı Faruk Kılınç ve yönetimi katıldı.