Personeline Haberleri

Personeline Haberleri

Marmaris’te Jandarma personeline yangın eğitimi verildi

 Muğla Orman Bölge Müdürlüğü, orman yangınlarıyla mücadele kapsamında paydaş kurum personellerine yönelik eğitimlerine devam ediyor. Bu kapsamda Marmaris ilçesinde Jandarma personeline yangın eğitimi verildi.

Köyceğiz’de Müftülük personeline ilk yardım eğitimi verildi

Muğla’nın Köyceğiz ilçesinde ilk yardım eğitimi alan Kur’an kursu öğreticileri, sertifikalarını aldılar.

Akdenizli: “sizlerle birlikte bu şehrin mimarı olmaktan mutlu olacağım”

Seydikemer Belediye Başkanı B. Önder Akdenizli, Ramazan Ayı dolayısıyla Belediye Personeli ve aileleri ile iftar programından bir araya geldi. Birlik ve beraberlik vurgusu yapan Akdenizli iftar programında yaptığı konuşmada; “Önümüzdeki 5 yıl sürecinde de sizlerle birlikte bu şehrin mimarı olmaktan inanın mutlu olacağım” dedi.

Büyükşehir Personeline Yüzde 17,56 Ek Zam

Muğla Büyükşehir Belediyesinin 4 bin 108 personelini ilgilendiren maaş zammı ek protokolle arttırıldı. Buna göre en düşük maaş 25 bin 997 TL’den 29 bin 002 TL’ye yükseldi. En düşük maaşı alan grup sadece 146 kişiyle sınırlıyken, diğer tüm personel 30 bin 312 TL ve üzerinde maaş alacak.

Menteşe Belediye Personeline Yüzde 78 Zam

Menteşe Belediyesi ile yetkili sendikası arasında 2024 yılı toplu iş sözleşmesi protokolü imzalandı. Buna göre Menteşe Belediyesinde en düşük maaş 30 bin lira oldu. Ayrıca bir yıl içinde tüm işçilere toplam 48 yevmiye ikramiye verileceği açıklandı.

Rahmeti Ve Bereketi Bol "Üç Ayların" İkinci Kandili Miraç Kandili

Mübarek Miraç Kandili nedeniyle Fethiye Belediyesi tarafından, Fethiye Belediyesi Halk evlerinde, belediye ana hizmet binası ve diğer birimlerinde hem vatandaşlara hem de belediye personeline kandil simidi dağıtıldı. Ana hizmet binası önünde lokma dağıtıldı.

Barbunn Bistro Yeni Yıl Moral Yemeğinde Buluştu

Fethiye’nin en gözde mekânlarından BarBunn Bistro 2023 sezonu boyunca yoğun emek sarf eden personeline unutulmaz bir gece yaşattı.

Muğla’da 6 trafik personeline motosiklet eğitimi verildi

Muğla’da motosikletli trafik timlerinin (Şahin) sayılarının arttırılması amacıyla 6 personele “Motosikletli Trafik Polis Timleri Sürüş Teknikleri Eğitimi” düzenlendi.

Menteşe Personeline ‘Toplumsal Cinsiyete Duyarlı Bütçeleme’ Eğitimi

Menteşe Belediyesi ve Yanındayız Derneği işbirliği ile hayata geçirilen ‘Eşit Bir Gelecek Yerelde Başlar’ projesi kapsamında belediye personeline ‘Toplumsal Cinsiyet Eşitliği ve Toplumsal Cinsiyete Duyarlı Bütçeleme’ eğitimi verildi.

Marmaris Belediyesi Personeline yangın eğitimi verildi

Marmaris Belediyesi personeline yangına ilk müdahalede teçhizat kullanımı ve yangınlar hakkında eğitim verildi.

Menteşe Personeline İstismara Karşı Önlem Eğitimi Verildi

Menteşe Belediyesi ve Cinsel Şiddetle Mücadele Derneği işbirliğiyle belediye personeline ‘Cinsel İstismara Karşı Koruyucu Önleyici Yaklaşım’ konulu eğitim verildi.

EAH personeline işaret dili eğitimi

Muğla Eğitim ve Araştırma Hastanesinde duyma kabiliyetini kaybetmiş hastalar ile iletişim sağlanabilmesi amacıyla tüm branşlarda görevli personele ‘işaret dili’ eğitimi verilmeye başlandı.

FTSO'dan Orta Ve İleri Seviye Excel Eğitimi Düzenlendi

Fethiye Ticaret ve Sanayi Odası (FTSO) üyeleri ve çalışanlarına ‘Orta ve İleri Seviye Excel Eğitimi’ verildi. 

Başkan Oktay: “Ayağınıza taş değmesin”

İtfaiye Haftası dolayısıyla Marmaris İtfaiye Grup Amirliği’ni ziyaret eden Marmaris Belediye Başkanı Mehmet Oktay doğal afetlerde ve yangınlarda özveriyle çalışan tüm itfaiye personeline teşekkür etti.

MTSK direksiyon sınavı hizmet içi kursu açıldı

Muğla'nın Menteşe ilçesinde, Motorlu Taşıtlar Sürücü Kursu (MTSK) sınavlarında görev almak isteyen öğretmenlere ve milli eğitim personeline yönelik eğitimler başladı.

Belediye Personeline “Fethiye Güvende İletişim” Eğitimi

Fethiye Belediyesi İnsan Kaynakları ve Eğitim Müdürlüğü tarafından, kurum içi eğitimler kapsamında 2 günlük eğitim programı düzenlendi. Doç. Dr. Bülent Sezgin, Uzm. Psk. Dan. Berk Çeşmeli, Uzm. Merve Aşıcı tarafından verilen eğitimlere 160 civarında personel katılıyor.

Narkotik hastane personeline uyuşturucu eğitimi verdi

Muğla İl Emniyet Müdürlüğü narkotik ekipleri tarafından Menteşe Devlet Hastanesi personellerine narkotik eğitimi verilerek bilgilendirme yapıldı.

MUĞLA'DA AİLE VE SOSYAL HİZMETLER MÜDÜRLÜĞÜ PERSONELİNE İLKYARDIM EĞİTİMİ

Muğla'da psikososyal destek hizmetinde görevli personellere ilk yardım eğitimleri veriliyor.

İYİ PARTİLİ ERGUN, DEPREM BÖLGESİNDEKİ KAMU PERSONELİNE DEPREM TAZMİNATI VERİLMESİNİ İSTEDİ

İYİ Parti Muğla Milletvekili ve Yerel Yönetimler Başkanı Prof. Dr. Metin Ergun, 6 Şubat 2022 tarihinde Kahramanmaraş merkezli olarak gerçekleşen depremlerden etkilenen 11 ilimizdeki görev yapan veya yapacak olan kamu personeli ile sanayi çalışanlarının desteklenmesini istedi. OHAL kapsamında tazminat ödenmesi için Cumhurbaşkanı Yardımcısı Fuat Oktay’ın yanıtlaması talebiyle TBMM Başkanlığına soru önergesi verdi.

MARMARİS BELEDİYESİ PERSONELİNE STRES KONTROLÜ EĞİTİMİ

Marmaris Belediyesi İnsan Kaynakları ve Eğitim Müdürlüğü tarafından belediye personeline yönelik ‘Öfke ve Stres Kontrolü” eğitimi düzenlendi.

KIRMIZI YELEKLİLERE 'PSİKOLOJİK İLK YARDIM EĞİTİMİ' VERİLDİ

Kahramanmaraş merkezli depremden dolayı gelen vatandaşların yanında olan ve 'kırmızı yelekliler' olarak bilinen 'Aile ve Sosyal Hizmetler Muğla İl Müdürlüğü personeline, ilk yardım hizmetinin etkin ve verimliliğini arttırmak amacıyla Muğla Üniversitesi Öğretim Üyesi Doç. Dr. Raşit Avcı, Prof Dr. Ayşe Rezan Çeçen Eroğlu, Doç Dr. Aslı Taylı tarafından 'Psikolojik İlk Yardım Eğitimi' verildi.

MENTEŞE PERSONELİNE İŞ SAĞLIĞI VE AFET BİLİNCİ EĞİTİMİ

Menteşe Belediyesi tarafından fen işleri müdürlüğü personeline iş sağlığı güvenliği yenileme ve afet bilinci eğitimi verildi.

MUĞLA EĞİTİM CAMİASI DEPREMİN YARALARINI SARMAK İÇİN SEFERBER OLDU

Muğla İl Milli Eğitim Müdürlüğü koordinasyonunda tüm ilçelerde mesleki eğitimden halk eğitim merkezlerine, Rehberlik ve Araştırma Merkezlerinden okul öncesi kurumlarına, özel öğretim kurumlarına kadar Muğla eğitim camiası öğrencisinden öğretmenine, kursiyerinden personeline, afetzedelerin acil ihtiyaçlarının giderilmesi ve depremin yaralarının sarılması için seferber oldu.

SERVİS SÜRÜCÜLERİ İÇİN ÖZEL EĞİTİM

Taşımalı ve özel servis sürücüleri/rehber personeline yönelik eğitim verildi. Eğitimden toplam 195 servis şoförü yararlandı.

TARIMCEBİMDE ÇİFTÇİNİN HİZMETİNDE

Türkiye’nin ilk mobil tarım uygulaması olan TarımCebimde’nin tanıtımında konuşan Tarım ve Orman Bakanı Vahit Kirişci, “Tarım sektörümüzün, dijital dönüşümle Türkiye Yüzyılı’na doğru güçlü bir adım atacağına inanıyorum. Yerli ve milli olan uygulamanın hayata geçirilmesinde alın teri, tamamıyla Bakanlığımız personeline aittir” dedi.

BODRUM BELEDİYESİ'NDE DEPREM TATBİKATI

Bodrum Belediyesi tarafından belediye personeline yönelik gerçekleştirilen eğitimler devam ederken, son olarak deprem tatbikatı gerçekleştirildi.

MSKÜ’YE VE MUĞLA’YA HİZMET VERECEK OLAN PSİKOMER AÇILDI

Psikoloji Uygulama ve Araştırma Merkezi (PSİKOMER), Muğla Sıtkı Koçman Üniversitesi (MSKÜ) bünyesinde Muğla’ya, bölgeye, Üniversiteye, öğrencilerine ve personeline hizmet vermek amacıyla 2022 yılında kuruldu. PSİKOMER, danışanlarına psikoterapi hizmeti sunmanın yanı sıra psikoloji alanında eğitimler verecek ve bilinçlendirme çalışmaları yürütecek.

Başkan Oktay, yangında görev yapan personeline teşekkür etti

Marmaris Belediye Başkanı Mehmet Oktay, Datça Mesudiye'de meydana gelen orman yangınlarını söndürmek için görev alan Marmaris Belediyesi personeliyle öğle yemeğinde bir araya geldi.

Fizyolympos’tan Seydikemer Belediyesi personeline özel indirim

Seydikemer Belediyesi, Fizyolympos Sağlıklı Yaşam Merkezi ile protokol imzaladı. Protokol kapsamında belediye personeli, pilatesten yüzde 10, fizik tedaviden yüzde 15 indirimli faydalanabilecek.