Salı Pazarı Esnafı Haberleri

Salı Pazarı Esnafı Haberleri

Fethiye Salı Pazarı Esnafının Belediye Başkan Adaylarından Beklentisi Neler?

Muğla’nın Fethiye ilçesinde 31 Mart 2024 Mahalli İdareler Seçimleri’ne sayılı günler kala Fethiye Belediye Başkan Adayları, ziyaretlerine hız kesmeden devam ediyor. Adaylar, ziyaretlerinde Fethiye Salı Pazarı’nı ihmal etmiyor. Peki, Fethiye Salı Pazarı esnafının Fethiye Belediye Başkan Adayları’ndan beklentileri neler? Kendilerine sorduk..

Karaca Salı Pazarı Esnafının Sorunlarını Dinledi

Fethiye Belediye Başkanı aynı zamanda Cumhuriyet Halk Partisi (CHP) Fethiye Belediye Başkan Adayı Alim Karaca, seçim çalışmaları kapsamında Salı Pazarı’nı ziyaret etti. Esnaflara hayırlı işler temennisinde bulunan Karaca, alışveriş yapmaya gelen vatandaşlarla da sohbet etti.

Salı Pazarı Esnafının Sorunları Dinlediler

Cumhur İttifakı Milliyetçi Hareket Partisi (MHP) Fethiye Belediye Başkan Adayı Muhammet Kökten beraberinde Cumhur İttifakı AK Parti Muğla Büyükşehir Belediye Başkan Adayı Prof. Dr. Aydın Ayaydın ile birlikte Salı Pazarı esnafının sorunlarını dinlediler.

Pazar Esnafı Fiyatların Yüksek Olduğunu Söylüyor

Fethiye’de her Salı günü kurulan Salı Pazarı’nda esnaflar, fiyatların çok yüksek olduğunu kabul ediyor. Muzun kilosunun 35, çileğin 150 liradan satılması da vatandaşı düşündürüyor. Salı Pazarı’nda esnaf Orhan Kaçar mikrofonlarımıza yılbaşından sonra beklenen zamla ilgili açıklamalarda bulundu.

Papuşçu, narın faydalarından bahsetti

Nar, C vitamini açısından oldukça zengin bir meyvedir. C vitamini, her türlü enfeksiyona karşı savaşır, hücrelerde hasar oluşumunu engelleyerek önemli bir rol oynar. Fethiye Salı Pazarı Esnafı Erşin Papuşçu, narın faydalarından bahsetti.

Dev Maç Öncesi Formalara İlgi Yoğun

Fethiye Salı Pazarı’nda, bugün oynanacak Galatasaray – Bayern Münih şampiyonlar ligi maçı için formalara ilgi arttı. Yerli ve yabancı turistler, dev müsabaka için formalarını Salı Pazarı’ndan tercih ediyor. Salı Pazarı esnafı Erdi Uluçay, maçtan dolayı formalara rağbetin arttığını mikrofonlarımıza anlattı.

Mandalina Hastalığa Karşı Bire Bir

Mandalina, içinde C Vitamini bulundurmasından dolayı sağlığa oldukça yararlı bir meyvedir. Hastalığa karşı da iyi geldiği bilinen mandalinanın faydalarını Salı Pazarı Esnafı Remziye Yolacı anlattı.

Çörek Otu Yağının Faydaları Saymakla Bitmiyor

Çörek Otu, sağlık açısından çeşitli faydalar sağlayan bir bitkidir. Salı Pazarı Esnafı Mehmet Ali Korucu, çörek otunun faydalarını mikrofonlarımıza anlattı.

Salı Pazarı Esnafı Maliyetlerden Şikayetçi

Fethiye’de her Salı günleri kurulan Salı Pazarı’nda esnaf, hem maliyetlerden hem de yabancı turistlerin eskisi gibi alışveriş yapamadığından şikayetçi durumda. Salı Pazarı esnafı Hakan Dağdelen, FRT TV mikrofonlarına çeşitli açıklamalarda bulundu.

Pazarcı esnafı Mevlid Kandilini unutmadı

Salı pazarı esnafı Mevlid Kandili’nde irmik helvası yaparak ikramda bulundu.

İYİ PARTİ GENÇLİK KOLLARI SAHADA

Fethiye İYİ Parti İlçe Gençlik Kolları, Salı pazarı esnafını ziyaret ederek sohbette bulundu

Kazada hayatını kaybeden pazarcıyı arkadaşları andı

Muğla'nın Milas ilçesinde geçtiğimiz günlerde meydana gelen kazada yaşamını yitiren Hasan Karyağdı (54) Salı Pazarı esnafı tarafından anıldı.

Başkan Saatcı, Salı pazarı esnafını ziyaret etti.

Fethiye Belediye Başkanı Behçet Saatcı sabahın erken saatlerinde Salı Pazarı esnafını beraberinde Başkan Yardımcısı Mehmet Yılmaz Cesur ile birlikte ziyaret etti. Tüm esnaflarla sohbet eden Başkan Saatcı, turizm sezonu öncesi Pazar esnafıyla görüş alışverişinde bulundu.