Sonuçlandı Haberleri

Sonuçlandı Haberleri

Fethiye Belediyesi Çalışanlarına 34.550 Tl Promosyon Desteği

Fethiye Belediyesi şirketi olan Fethiye Belediye Hizmetleri Turizm ve Ticaret A.Ş. çalışanlarına önümüzdeki 3 yıl ve 36 maaş için verilecek olan banka maaş promosyonu ihalesi sonuçlandı. Belediye şirketi Fethiye Belediye Hizmetleri Turizm ve Ticaret A.Ş'nin 950 civarındaki personeli 36 maaş karşılığında 34.550'şer Lira promosyon alacak.

MSKÜ Tıp Fakültesi akredite oldu

Sağlık alanında yaptığı çalışmalarla adından sıkça söz ettiren Muğla Sıtkı Koçman Üniversitesi Tıp Fakültesinin yıllar içinde kazandığı kurumsal yapısı ve donanımlı akademik kadrosu ile verdiği kaliteli eğitimi belgelendirmek amacıyla 2019 yılında Tıp Eğitimi Programlarını Değerlendirme ve Akreditasyon Derneği'ne yaptığı başvuru başarıyla sonuçlandı.

Fethiye’de Gol Sesi Yok

TFF 2.Lig Kırmızı Grup 20.Hafta müsabakasında Fethiyespor ile İnegölspor karşı karşıya geldi. Mücadele gol sesi çıkmayınca maç 0-0 sonuçlandı ve her iki takım da 1 puana razı oldu.

6. Ulusal Fotoğraf Yarışması sonuçlandı

Muğla Büyükşehir Belediyesi 6.Ulusal Fotoğraf Yarışması Ödül töreni Türkan Saylan Çağdaş Yaşam Merkezi’nde düzenlendi.

Edebiyat Ödülü ‘Öykü Yarışması’ sonuçlandı

Günce Yayınları ile Menteşe Belediyesi’nin birlikte düzenlediği ‘2’nci Mustafa Özbey Edebiyat Ödülü’ öykü yarışması sonuçlandı.

Büyükşehir 6.Ulusal Fotoğraf Yarışması Sonuçlandı

Muğla Büyükşehir Belediyesi Muğla’nın Arkeolojik Mirası “Uygarlıkların Kesiştiği Yer Muğla” konulu 6.Ulusal Fotoğraf Yarışması sonuçlandı. Yarışmada birinciliği İstanbul’dan katılan Ahmet Fatih Sönmez kazandı.

İyi örnekler yarışması değerlendirme süreci sonuçlandı

 Muğla Eğitimde İyi Örnekler Yarışmasında, saha değerlendirmesine hak kazanan okullar belli oldu.

Vekil Otgöz, “Cumhur İttifakı olarak 2’nci tura giden seçimi zaferle sonuçlandırdık"

Recep Tayyip Erdoğan'ın seçimden zaferle ayrılmasının ardından Cumartesi pazarında yapılan kutlamalara katılan AK Parti Muğla Milletvekili Yakup Otgöz, “Cumhurbaşkanımız liderliğinde bu kabine sonuna kadar mücadele edecek. Bu seçim Belediye seçimlerinin de önünü açtı. Allah’ın izniyle İstanbul’u, Ankara’yı, Muğla’yı almaya var mısınız?” dedi.

Mavi Yeşil Okullar Projesi Fethiye Satranç Turnuvası Sonuçlandı

Muğla İl Milli Eğitim Müdürlüğünce yürütülen 'Mavi Yeşil Okullar Projesi' etkinlikleri çerçevesinde, 'Bu Sefer Hamleni Doğa İçin Yap!' sloganı ile Fethiye Hüseyin Yılmaz İmam Hatip Ortaokulu'nda satranç turnuvası düzenlendi.

Bodrum’da ’2031 Kızılay Mars’ta Resim ve Kompozisyon Yarışması sonuçlandı

Bodrum İlçe Milli Eğitim Müdürlüğü ve Türk Kızılayı Bodrum Şubesi işbirliği ile düzenlenen 2031 Kızılay Mars'ta konulu resim ve kompozisyon yarışmasında dereceye giren öğrencilere ödülleri verildi.

‘ÇOCUK GÖZÜYLE FETHİYE’ FOTOĞRAF YARIŞMASI SONUÇLANDI

Fethiye Ticaret ve Sanayi Odası (FTSO) tarafından 23 Nisan Ulusal Egemenlik ve Çocuk Bayramı kapsamında düzenlenen ‘Çocuk Gözüyle Fethiye’ Fotoğraf Yarışması sonuçlandı. 15 Nisan’da sona eren başvuruların ardından Fethiye’nin tarihi ve doğal güzelliklerini yansıtan fotoğraflar arasından dereceye girenler seçici kurul tarafından belirlendi. Ödüller Ulusal Egemenlik ve Çocuk Bayramı 102. Yıl Kutlama Programı kapsamında Beşkaza Meydanı’nda verilecek.

Yangınların sosyo-ekonomik etkileri projesi WWF raporunda

Muğla Sıtkı Koçman Üniversitesi (MSKÜ) araştırmacılarından Dr. Yasin İlemin'in geçtiğimiz yaz Antalya ve Muğla'da meydana gelen yangınlar üzerine hazırladığı projesi sonuçlandı. 'Akdeniz Bölgesi'ndeki Büyük Orman Yangınlarının Ekolojik ve Sosyo-Ekonomik Etkileri' raporunda yer alan proje, Dünya Ormancılık Günü'nde kamuoyuyla paylaşıldı.

FİKİR YARIŞMASI SONUÇLANDI, ÖDÜLLER SAHİPLERİNİ BULDU

Menteşe Belediyesi’nin ödüllü fikir yarışması: “Sosyal Köprüyü Nasıl Geliştirebiliriz?” sonuçlandı. Muğla Sıtkı Koçman Üniversitesi ile kent-üniversite entegrasyonuna yönelik düzenlenen fikir yarışmasında ödüller sahiplerini buldu.

Fethiye Kaymakamlığı Whatsapp Mesaj Hattı Hizmetinizde

Vatandaşlarımızın Kaymakamlığa daha hızlı ulaşmalarını sağlamak, başvuruları daha hızlı sonuçlandırmak, vatandaş memnuniyetini arttırmak amacıyla Fethiye Kaymakamlığı Whatsapp Mesaj Hattı kuruldu.

Mal Alımı İçin İhale İlanı

Basın İlan Kurumu İlan Portalı ilan.gov.tr'de Yer Alan İlana Göre, S.S. Kavaklıdere Tarımsal Kalkınma Kooperatifi, Güney Ege Kalkınma Ajansı 2020 Yılı Kooperatif ve Birliklerin Rekabet Gücünün Geliştirilmesi Mali Destek Programı kapsamında sağlanan mali destek ile Kavaklıdere/MUĞLA’da “Kavaklıdere Kapasiteyi Katlıyor, Atıl Kapasite Hayat Buluyor.” için bir mal alımı ihalesi sonuçlandırmayı planlamaktadır.

Fethiye Gençlik Spor Kulübü, Yeni Mahalle Kültürspor İle Berabere Kaldı; 1-1

Fethiye Gençlik Spor Kulübü, Yeni Mahalle Kültürspor ile oynayacağı maç öncesi moral kahvaltısı yaptı. Kahvaltının ardından Değirmenbaşı Futbol Sahasında oynanan karşılaşma 1-1 beraberlik ile sonuçlandı.

Demirel; “Ülkü ocaklarında fidanlar yetiştiği sürece Cumhuriyet ilelebet payidar kalacaktır”

Ülkü Ocakları İl Başkanı Burak Demirel, 29 Ekim Cumhuriyet Bayramı dolayısıyla mesaj yayınladı. Demirel mesajında, “Türk milletinin istiklal ve istikbalini her şartta muhafaza ve müdafaa edeceği, şanlı tarihine bakıldığında açıkça görülmektedir. İstiklal harbimizi zaferle sonuçlandıran Türk Milleti, bu eşsiz zaferini taçlandırdığı Cumhuriyetimizin 98. kuruluş yıl dönümünü kutlamanın gurur ve mutluluğunu yaşıyoruz.” Dedi.

FTSO girişimiyle Fethiye kaya inciri coğrafi işaret aldı

Fethiye Ticaret ve Sanayi Odası’nın (FTSO), Kaya İnciri coğrafi işaret tescili için 2019 yılından bu yana yürüttüğü çalışmalar olumlu sonuçlandı ve Fethiye Kaya İnciri, Türk Patent ve Marka Kurumu tarafından tescillendi.

12 Yaş Türkiye Yaz Kupası Tenis Turnuvası Sonuçlandı

Muğla Gençlik ve Spor İl Müdürlüğü tarafından düzenlenen, Türkiye Tenis Federasyonu faaliyet programında yer alan “12 Yaş Yaz Kupası Türkiye Serisi-2 Tenis Turnuvası” 02-09 Temmuz tarihleri arasında 14 kulüp ve 110 sporcunun katılımıyla Muğla Tenis Kortlarında gerçekleşti.

Fethiye Fuar Alanı ve Kongre Merkezi için ilk adım atıldı

Fethiye Ticaret ve Sanayi Odası’nın, Güney Ege Kalkınma Ajansı (GEKA) 2020 fizibilite desteği kapsamında hibe almaya hak kazanan 'Fethiye Fuar Alanı ve Kongre Merkezi Fizibilite Raporu’ danışmanlık hizmeti ihalesi sonuçlandı. Yapılan değerlendirme sonunda Progem Eğitim Danışmanlık Tercüme İnşaat Taahhüt Limited Şirketi ihaleyi aldı.

Atletizm İl Deneme Yarışları sonuçlandı

Gençlik ve Spor Bakanlığı ile Türkiye Atletizm Federasyonunun bünyesinde 27 Mart 2021 tarihinde “Muğla İl Deneme Yarışları” yapıldı. 

İstiklal Marşı Okuma Yarışması Sonuçlandı

Menteşe Belediyesi tarafından, İstiklal Marşı’nın kabulünün 100. Yıldönümü için düzenlenen İstiklal Marşı okuma yarışmasında 10-15 yaş kategorisinde dereceye giren çocuklar, ödüllerini Menteşe Belediye Başkanı Bahattin Gümüş’ten aldı.

Öztürk,

AK Parti Fethiye İlçe Başkanı Turgay Öztürk, aylık basın toplantısında Fethiye ve Türkiye gündemiyle ilgili açıklamalarda da bulundu. Öztürk, Fethiye Körfezi'nin temizlenmesiyle ilgili bir soruya "vaad ediliyorsa sonuçlandırılmalı. Aradan iki yıl geçti, 125 milyona yapacaklardı, bekliyoruz" dedi.

Yatağan Millet Bahçesine kavuşuyor

Muğla’nın Yatağan ilçesine millet bahçesi yapılacağının müjdesini AK Parti Muğla Milletvekili Yelda Erol Gökcan verdi. Milletvekili Gökcan yaptığı açıklamada; “Yatağan Belediye Başkanımız Mustafa Toksöz’ün seçim projeleri arasında yer alan 32 bin metrekarelik Yatağan Millet Bahçesi için Sayın Bakanımız ve TOKİ Başkanımızla yaptığımız görüşmeler olumlu sonuçlandı.” dedi.

Fethiyespor’da 4 futbolcu da Covid-19 görüldü

Pazar günü gerçekleştirilecek olan Ceyhanspor maçı öncesi Fethiyespor teknik heyeti, futbolcular ve personele uygulanan Covid-19 PCR testleri sonuçlandı. 4 futbolcu ve 1 personelde test sonuçlarının pozitif çıktığı bildirildi.

Fethiye’de Tüketici Lehine Bin 10 Karar Verildi

Fethiye Kaymakamlığı Tüketici Hakem Heyeti, 2019 yılında bin 680 başvurudan bin 10’nunu tüketici lehine karara bağlarken, 670 kararı tüketici aleyhine sonuçlandırdı. Fethiye Tüketici Hakem Heyeti 752 ayıplı maldan 420’sini tüketici lehine sonuçlandırırken, 332’sini aleyhte sonuçlandırdı.

“En Önemli Üretim Merkezlerinden Biri Olacak”

Fethiye ve Seydikemer OSB Fizibilite Etüdü sonuçlandı. Yapılan bilimsel araştırmanın ardından bölgemizde Doğal Taş ve Mermer İhtisas OSB’nin başarılı olacağı ortaya çıktı.

Fethiye Çalış’a Rus Gelin

Uzun yıllardır tatil beldesi Fethiye Çalış’ta bar işletmeciliği yapan Mehmet Karabacak; Rus vatandaşı Katherine Kharlamova ile hayatını birleştirdi. 4 yıl önce Fethiye Çalış’a tatile gelen Rus vatandaşı Katherine Kharlamova; bar işletmeciliği yapan Mehmet Karabacak ile tanıştı. 4 yıl önce başlayan bu arkadaşlık büyük bir sevgiye dönüşerek evlilik ile sonuçlandı.