Teknik Heyet Haberleri

Teknik Heyet Haberleri

Muğlaspor’un resmi giyim sponsoru Patırtı

Muğla’dan çıkarak ülke çapında bir marka haline gelen Patırtı, Bölgesel Amatör Lig ekiplerinden Muğlaspor’un 2023-2024 sezonunda resmi giyim sponsoru oldu. Patırtı, yeni sezonda yeşil beyazlıların teknik heyeti ve futbolcuları için özel koleksiyon hazırlayacak.

ZİRVE SPOR MORAL YEMEĞİNDE

Türkiye Voleybol Kadınlar 2. Ligi’nde yer alan Fethiye Lokman Hekim Zirve Spor Kulübü yönetimi, teknik heyeti ve sporcular, sezon öncesinde moral yemeğinde bir araya geldiler. Sohbet havasında geçen etkinliğe işletmeciliğini Murat Karacabey’in yaptığı MUR-ET Karacabey Restoran ev sahipliği yaptı.

FETHİYESPOR TRANSFERE DOYMUYOR

TFF 3. Lig 3. Grup’ta başarılı bir sezonun ardından 2. Olarak playofflara kalan ve playoff şampiyonu olarak TFF 2. Lig’ yükselen Fethiyespor’da transfer çalışmaları son hızla devam ediyor. Transfere Teknik Direktör Mesut Toros ile anlaşarak başlayan Fethiyespor teknik heyetin raporu doğrultusunda yürütülen titiz bir çalışma ile gerekli bölgelere transferler yapılıyor.

Güreşçiler, Köyceğiz İlçe Emniyet Müdürü Dalkılıç ile bir araya geldi

Muğla'nın Köyceğiz ilçesinde Milli Takım güreşçilerinin kamp çalışmaları devam ederken, U-20 Güreş Milli Takım Teknik heyeti Köyceğiz İlçe Emniyet Müdürü Cihan Dalkılıç'ı makamında ziyaret etti.

İncirköy’de 23 nisan coşkusu

Fethiye Yerel Tohumlar Derneği katkılarıyla İncirköy İlköğretim Okulu’nda 23 Nisan kutlamaları yapıldı. Düzenlenen etkinliğe Fethiyespor yönetimi, teknik heyet ve futbolcularda katıldı.

Ortaca Belediyespor Futbol Takımı kahvaltıda bir araya geldi

Ortaca Belediyespor Futbol Takımı'nın yönetimi, teknik heyeti ve futbolcuları kahvaltıda bir araya geldi. Kulüp Başkanı Erem Kaya, 'Çalışmalarımızı planlarımız doğrultusunda yapmayı hedefliyoruz, hep birlikte başaracağız' dedi.

Apaçiler Taraftar Grubundan basın açıklaması

”Apaçiler” taraftar grubundan basın açıklaması yapıldı. Basın açıklamasında, “APAÇİLER” olarak bizler ilk hafta alınan talihsiz mağlubiyeti unuttuk. Takımımızdan ve teknik heyetimizden ricamızda bu haftaki eksiklerimizin unutulmasıdır. APAÇİLER yeniden toparlanıp herkesin gözlerinin aradığı APAÇİLER olarak yerini bir sonraki iç saha maçında kesinlikle alacaktır” ifadeleri yer aldı.

Taraftarlar, basketbolcular, teknik heyet ve yöneticiler büyük sevinç yaşadı

Lokman Hekim Fethiye Belediyespor, sahasında Türk Telekom’u nefes kesen karşılaşmada 82-81 mağlup etmeyi başardı. Karşılaşmanın sonunda taraftarlar, basketbolcular, teknik heyet ve yöneticiler büyük sevinç yaşadılar. LH Fethiye Belediyespor Başkanı İzzet Durak, “Bu galibiyet bize ciddi anlamda umut oldu” derken; Genel Sekreter Yavuz Topateş de “Son ana kadar mücadeleyi bırakmadık” ifadelerini kullandı.  

Toros, “Şampiyonluğa inanıyoruz”

Fethiyespor Teknik Direktörü Mesut Toros, Fethiyespor’un sosyal medya hesabından taraftarlara seslendi. Teknik Direktör Toros, “İkinci yarıya inanarak hazırlanıyoruz. Şampiyonluğa inanıyoruz” dedi. 

Kapiz, "Silivrispor maçı ertelendi"

TFF 3. Lig 4. Grupta mücadele eden Muğlaspor'un yarın karşılaşacağı rakibi Silivrispor'da 17 sporcu, 1 yönetici, 2 teknik heyet, 1 malzemeci ve kulüp şoförünün test sonucunun pozitif çıkmasının ardından Muğlaspor Kulüp Başkanı Erol Kapiz, karşılaşmanın ertelendiğini açıkladı.

Muğlaspor’a korona darbesi

Muğlaspor'da futbolcu, teknik heyet ve idari personelden 4 kişinin koronavirüs test sonucunun pozitif çıktığı öğrenildi.

Destekleri için Başkan Karaca’ya teşekkür ettiler

Lokman Hekim Fethiye Belediyespor yöneticileri, teknik heyeti ve sporcuları; Fethiye Belediye Başkanı Alim Karaca’yı ziyaret ettiler. Kulüp Başkanı İzzet Durak, ziyarette Başkan Karaca’ya isminin yazılı olduğu forma hediye etti.

Fethiyespor’da 4 futbolcu da Covid-19 görüldü

Pazar günü gerçekleştirilecek olan Ceyhanspor maçı öncesi Fethiyespor teknik heyeti, futbolcular ve personele uygulanan Covid-19 PCR testleri sonuçlandı. 4 futbolcu ve 1 personelde test sonuçlarının pozitif çıktığı bildirildi.

Durak, “Kaybettiğimiz için üzgünüz”

ING Basketbol Süper Ligi’nde oynanan Lokman Hekim Fethiye Belediyespor-Anadolu maçı sonunda teknik heyet ve yöneticiler karşılaşma ile ilgili düşünceleri aktardılar.

Apaçi Galip “Taraftarlar olarak kalbimizin arkasındayız”

Fethiyespor Yönetim Kurulu Üyesi Mustafa Akyürek ve Apaçi Taraftar Grubu Üyesi Galip Debik, bu hafta FRT ekranlarında yayınlanan Spor Saati programında Erdoğan Cankuş’un konuğu oldular. Fethiyespor’da sezon başında yönetim olarak yaptıkları faaliyetler hakkında bilgi aktaran Akyürek, “10 milyon TL borç devraldık, 7 milyon TL’ye takım kurduk. Şu an hiçbir futbolcu kardeşimize borcumuz yok. Maç primleri de dahil. Yönetim kurulumuz ve teknik heyetimiz kulüpte başarıyı yakalamak adına mesai harcıyorlar. Fethiyespor’a 2 önemli şampiyonluk yaşatan hocamız Mustafa Ceviz, 3. şampiyonluğu da yaşatacaktır. Kimsenin şüphesi olmasın” dedi.

FUTBOLCULAR VE YÖNETİM BAYRAMLAŞTI

Fethiyespor Kulübü yönetim kurulu üyeleri ile teknik heyet ve futbolcular bayramlaştı. Fethiyespor Tesisleri'nde gerçekleşen bayramlaşma programının ardından kurban kesildi.

Fethiyespor 84 Yaşında

Fethiyespor 84. Yıl dönümü dolayısıyla Atatürk Anıtı önüne çelenk bıraktı. Fethiyespor Onursal Başkanı Behçet Saatcı, Fethiyespor yönetimi, teknik heyet, futbolcular ve taraftarın katıldığı törende, Başkan Saatcı, “Bu toprakların ruhunu yaşatan Fethiyesporlu olmaktır” diye konuştu.

“Amacımız Daha Çok Evladımıza Spor Yaptırmak”

Fethiye Belediyespor voleybol takımı genç erkekler ve yıldızlar kategorisinde Muğla İl Şampiyonu olmasının ardından Fethiye Belediye Başkanı Behçet Saatcı, tüm sporcular ve teknik heyeti yemekte bir araya getirdi. Bölge şampiyonasında Muğla’yı temsil edecek iki takımda hedef, Türkiye finalleri.

Başkan Saatcı’yı Ziyaret Ettiler

Fethiyespor Teknik Direktörü Mehmet Akif Başaran beraberinde teknik heyet ve yönetim üyeleri Fethiye Belediye Başkanı aynı zamanda Fethiyespor’un Onursal Başkanı Behçet Saatcı’yı makamında ziyaret ettiler. Başkan Saatcı, “İnşallah uzun süreli bir çalışma dönemi olur” diye konuştu.

Özel Fethiye’de Seminer Verildi

Fethiye Basketbol Kulübü Basketbol takımı teknik heyeti ve sporcuları; sporun insan hayatındaki önemi hakkında Özel Fethiye İlkokulu ve Ortaokulunda seminer verdiler.