Yeni Proje Haberleri

Yeni Proje Haberleri

Kökten Sanayi Projesine Açıklık Getirdi

Seçim çalışmaları kapsamında taksicilerin sorularını yanıtlayan ve sanayi projesine açıklık getiren Cumhur İttifakı Milliyetçi Hareket Partisi (MHP) Fethiye Belediye Başkan Adayı Muhammet Kökten, istimlak yapılacağı yönünde yanlış bir algının da yapıldığını belirtti.

BELEDİYENİN YENİ PROJELERİ HAYATA GEÇİYOR

Bodrum Belediyesi tarafından halkın ihtiyaçlarına yönelik gerçekleştirilen projeler devam ederken etkinlik alanları ve pazar yerleri talebe yönelik projelendiriliyor. Fen İşleri Müdürlüğü Etüt Proje Birimi tarafından projelendirme çalışmaları sonrasında ihale süreçleri tamamlanan projelerin inşasına başlanıyor.

MARMARİS BELEDİYE BAŞKANI OKTAY VATANDAŞLARLA BULUŞMAYA DEVAM EDİYOR

Marmaris Belediye Başkanı Mehmet Oktay, vatandaşların istek ve önerilerini birebir dinlemek için düzenlenen site ziyaretlerine tekrar başladı. Pandemi nedeniyle ara verilen ziyaretin ilkini Molakent Sitesi'ne yapan Başkan Oktay yeni projelerin müjdesini verdi.

MAVİ GRUP BAŞKAN ADAYI OSMAN ÇIRALI YENİ PROJELERİNİ AÇIKLADI

Fethiye Ticaret ve Sanayi Odası’nın 15 Ekim 2022 tarihinde yapılacak organ seçimleri öncesinde FTR TV’ye özel röportaj veren FTSO Yönetim Kurulu Başkanı ve Mavi Grup Başkan Adayı Osman Çıralı, yeni dönem için hazırladıkları projelerini açıkladı. Gezici Destek Masası’ndan, Sanal İşletme Rehberi’ne, Örtü Altı İhtisas OSB’den kongre salonuna, turizm envanterinden FTSO Akademi’ye kadar tüm yeni projeleri hakkında bilgi veren Çıralı, 1 Nisan 2018 yılında göreve gelirken Oda üyelerini verdikleri sözlerin hepsini yerine getirdiklerini vurgulayarak, “2.5 yılı pandemiyle geçen 4.5 yıllık görev süresinde üyelerimize verdiğimiz sözlerin hepsini yaptık. Şimdi de söz veriyoruz yapacağız.” dedi. Seçim sürecinde hakkında yapılan eleştiri ve iddialara da cevap veren Osman Çıralı, “Odamız seçim sürecinde, gazeteci kisvesi altında yapılan yalan yazı ve paylaşımlarla tarafı belli olan kişiler tarafından şahsıma karşı planlı yürütülen karalama ve iftira kampanyalarını yasal hakkım saklı kalmak kaydıyla sağduyu ile takip ediyorum. Ancak 6 bini aşkın üyesi ile Fethiye ve Seydikemer iş dünyasını temsil eden ve Yönetim Kurulu Başkanı olduğum Fethiye Ticaret ve Sanayi Odası’nın itibarını zedeleyen haber adı altında yapılan iftira ve karalama girişimlerine izin vermem asla mümkün değil. Kişisel kin ve hırsla şahsıma yapılan saldırılara, Odamızın faaliyetlerinin alet edilmesi son derece ahlak dışıdır.” diye konuştu.

Fuat Yılmaz’dan Fethiye’de Hem Dizi Hemde Sinema Filmi

Son Olarak Canım Dayım Filmi ile yurt içi ve yurtdışında büyük başarı toplayan Yapımcı ve Yönetmen Fuat Yılmaz, yeni projeleri için gün sayıyor!

BAŞKAN KARACA, GÜNDEM ANALİZ’İN KONUĞU OLDU

“YENİ PROJELERİ HAYATA GEÇİRECEĞİZ AMA ŞU AN DURMAK ZORUNDAYIZ” Fethiye Belediye Başkanı Alim Karaca Gündem Analiz programında Necati Kambur’un sorularını içtenlikle yanıtladı. Programda; belediyenin ekonomisinden, projelere ve yapılacak çalışmalara kadar A’dan Z’ye Fethiye konuşuldu. Programda Başkan Karaca, “Türkiye’de borcu olmayan 3-5 belediyeden biriyiz. Bu enflasyon kasamızdaki parayı da alıp götürecek. Ondan dolayı 1100’e yakın personelimizin maaşlarını ödeyebilmek, rutin işlerimizi yapabilmek adına yeni projeler hayata geçireceğiz ama şu an durmak zorundayız” dedi.

Başkan Aras, Muhtarlarla bir araya gelip mahallelerin sorun ve isteklerini dinledi

Bodrum Belediye Başkanı Ahmet Aras mahalle ziyaretlerine devam ediyor. Başkan Aras, mahalle muhtarlarıyla birlikte yeni proje alanları ve vatandaşlardan gelen talepleri yerinde inceledi.

Arıcılara DİTAP eğitimi

Tarım ve Orman Bakanlığı’nın yeni projesi ile artık çiftçiler ürettikleri ürünleri Dijital Tarım Pazarı’nda satabilecekler. Yeni proje Fethiye İlçe Tarım ve Orman Müdürlüğü tarafından düzenlenen eğitimle Fethiyeli arı yetiştiricilerine anlatıldı.

Marmaris-Simi ilişkileri güçlenecek

Simi Belediye Başkanı Eleftherios Papakalodoukas, Marmaris Belediye Başkanı Mehmet Oktay'ı ziyaret etti. İki başkan, şehirlerarasındaki ilişkilerin güçlendirilmesi için yeni projeler üreteceklerini ifade etti.

Vali Tavlı, “Fethiye ve Seydikemer’de turizm çeşitliliği arttırılmalı”

Fethiye Seydikemer Turizm Destinasyonu Yürütme Kurulu” toplantısı Muğla Valisi Orhan Tavlı başkanlığında Fethiye Babadağ Teleferik 1700 tesisinde yapıldı. Toplantıda turizmin devamlılığı için yeni projeler konuşuldu.

Fethiyeli şarkıcı Ogün Karasel, “Kelebekler klibi yayında”

Fethiyeli genç şarkıcı Ogün Karasel, şarkıları ve müzik yorumu ile büyük beğeni kazanıyor. Klipleri ve şarkılarıyla sosyal medyada büyük beğeni kazanan Sanatçı Ogün Karasel, 2. Klipini çıkardı. “Kelebekler” isimli şarkısı binlerce kişi tarafından dinledi. Yeni projeleri ile müzik dünyasında ilerleyeceğini söyleyen Sanatçı Ogün Karasel, “Halkımızın ilgisine çok teşekkür ediyorum” dedi.

Türkiye’nin turizmde AR-GE merkez okulu Muğla’dan

Milli Eğitim Bakanlığı tarafından ülke genelinde turizm alanında eğitim veren meslek liselerinin 2023 vizyonu dahilinde yapacakları çalışmaların planlanması ve yeni projeler üretilmesi amacıyla Muğla Atatürk Mesleki ve Teknik Anadolu Lisesi Türkiye'nin Turizm AR-GE merkez okulu olarak seçildi.

İçmeler Bölgesi’nin çehresi değişecek

Bodrum Belediye Başkanı Ahmet Aras, Kumbahçe Mahallesi İçmeler Mevkii'nde bulunan, Bodrum’un yat imalat bakım ve onarım sektörünün merkezi konumundaki tersaneler bölgesinde incelemelerde bulundu. İMEAK Deniz Ticaret Odası Bodrum Şube Başkanı Orhan Dinç’ten bölge esnafının ihtiyaçları, talepleri ve eksikleri ile ilgili bilgiler alan Başkan Aras, gerekli çözümler ve gerçekleştirilecek yeni projeler için ilgili birimlere talimat verdi.

Fethiye'nin ihracat rekortmeni Ölüdeniz Sistem Sera! 

Fethiye’den başta Türkmenistan olmak üzere pek çok ülkeye sera ihracatı yapan Ölüdeniz Sistem Sera, yeni projelerle dünya devi olmaya hazırlanıyor. Fethiye’de 35 yıl önce balık pazarı inşaatı ile başlayan, ardından Fethiye Halı Sahası, Salı Pazarı gibi mekanların inşaatını üstlenen firmanın sahibi Mehmet Şal, artık sera konusunda yeni projelerle bir dünya devi olma yolunda hızla ilerliyor.