Asayiş

ASAYİŞ Haberler, Son dakika diğer haberleri oku

Asayiş Haberleri

Orman işçisi traktörün altında kaldı

Muğla’nın Menteşe ilçesi Kozağaç Mahallesinde orman işçisinin kullandığı traktörün devrilmesi onucu sürücü Şener Akçay yaşamını yitirdi.

Polis ile Uzman çavuş kaza yaptı

Muğla’nın Menteşe ilçesinde polis ile uzman çavuşun karıştığı kazada Uzman Çavuş yaşamını yitirdi.

Kayıp yaşlı adamın kemikleri bulundu

Muğla'nın Menteşe ilçesinde 18 Ağustos tarihinde yakınları tarafından kayıp olarak ihbarda bulunulan 72 yaşındaki Bekir Kaymak Yatağan Akgedik Mahallesindeki bir arazide kemikleri bulundu.

Arızalanan Botu Kıyem Ekipleri Kurtardı

Bodrum açıklarında motor arızası yapan ve sürüklenen 6 metre boyundaki bot, Kıyı Emniyet Genel Müdürlüğü ekipleri tarafından kurtarıldı.

Marmarisli Muharip Gaziler TCG Anadolu’yu ziyaret etti

Türkiye Muharip Gaziler Derneği Marmaris Temsilciliği'ne bağlı gaziler, TCG Anadolu gemisini ziyaret ederek görevli komutanlar ile eski günleri yd ettiklerini belirtti.

Tersane Adası açıklarında arızalanan tekneyi KIYEM kurtardı

Muğla’nın Fethiye ilçesi Tersane Adası açıklarında makine arızası yapan ve sürüklenen 11 metre boyundaki tekne, Kıyı Emniyet Genel Müdürlüğü ekipleri tarafından kurtarıldı.

46 düzensiz göçmen ve bir göçmen kaçakçılığı şüphelisi yakalandı

Datça ilçesi açıklarında iki ayrı düzensiz göçmen olayında 46 düzensiz göçmen ve bir göçmen kaçakçılığı şüphelisi yakalandı.

Motosiklet hırsızı emniyet ekiplerine yakalandı

Muğla'nın Milas ilçesinde motosiklet hırsızlığından aranan şahıs, polis ekipleri tarafından kıskıvrak yakalandı.

4 ilde düzenlenen operasyonda 6 göçmen kaçakçısı tutuklandı

Muğla'nın Marmaris ilçesi Cumhuriyet Başsavcılığı koordinesinde Muğla İl Jandarma Komutanlığı tarafından 4 ilde yapılan eş zamanlı operasyonlarda yakalanan 10 göçmen kaçakçılığı şüphelisinden 6'sı tutuklandı.

11 FETÖ/PDY üyesi ABD bayraklı Motoryat ile kaçarken yakalandı

Marmaris Bozburun açıklarında 11 FETÖ/PDY üyesi ABD bayraklı Galxy isimli motoryat ile yurt dışına yasa dışı yollardan kaçış yaptıkları sırada Sahil Güvenlik ekipleri tarafından yakalandı. Aralarında profesör ve eski emniyet müdürünün de bulunduğu şüpheliler Muğla İl Emniyet Müdürlüğü’ne teslim edildi.

Pınar Gültekin cinayetinin nihai kararını Yargıtay Ceza dairesi verecek

Muğla’da Üniversite öğrencisi Pınar Gültekin'in öldürülmesiyle ilgili sanık Cemal Metin Avcı hakkında yerel mahkemenin kararı istinafta bozuldu.

Fethiye’de 33 düzensiz göçmen yakalandı

Fethiye açıklarında yasa dışı yollardan deniz yolu ile Yunanistan adalarına geçiş yapmak isteyen 33 düzensiz göçmen Sahil Güvenlik ekipleri tarafından yakalandı.

49 Düzensiz Göçmen Kurtarıldı

Muğla’nın Marmaris ilçesi açıklarında Yunanistan sahil güvenlik unsurları tarafından Türk karasularına geri itilen 49 düzensiz göçmen kurtarıldı.

Trafik Kazası: 2 Yaralı

Muğla'nın Milas ilçesinde meydana gelen trafik kazasında 2 kişi yaralandı.

Fethiye’de 68 düzensiz göçmen ve 2 organizatör yakalandı

Fethiye’de yasadışı yollarla yurt dışına çıkmaya çalıştığı belirlenen 68 düzensiz göçmen ve 2 organizatör yakalandı. 

Düzensiz Göçmenler Kaçamadan Yakalandı

Fethiye yarımada mevkiinde bir grup düzensiz göçmen ormanlık alana dağıldı. Mültecileri gören vatandaşlar 112 acil çağrı merkezine durumu bildirdi.

İtfaiye ekipleri araçtaki yangını söndürdü

Muğla'nın Milas ilçesinde park halindeki bir otomobilde çıkan yangını itfaiye ekipleri söndürürken, yangın sonrası araç kullanılmaz hale geldi.

Seydikemer'de meydana gelen trafik kazasında 1 kişi öldü

Seydikemer’de yağmur nedeniyle kayganlaşan yolda direksiyon hakimiyetini kaybeden sürücü hayatını kaybetti.

Kayıp Kanadalı'yı Jandarma oteline götürdü

Muğla'nın Fethiye ilçesinde paraşütle tekli atlayış yaptıktan sonra bilmediği bir noktaya iniş yapan, yanlış yöne giderek kaybolan Kanadalı turist 48 saat sonra otelinin yaklaşık 15 kilometre uzağında bulundu. Oldukça bitkin olduğu gözlemlenen Kanadalı turist jandarma tarafından oteline bırakıldı.

Toplam 5095 haber.