Asayiş

ASAYİŞ Haberler, Son dakika diğer haberleri oku

Asayiş Haberleri

İki zodyak bot çarpıştı: 1 ölü, 1 ağır yaralı

Muğla’nın Fethiye ilçesi Göcek Adası çevresinde iki zodyak botun çarpışması sonrası 1 kişi yaşamanı yitirirken, 1 kişi de ağır yaralı olarak Fethiye Devlet Hastanesinde tedavi altına alındı.

AFAD Kandilli Rasathanesi son depremler

Muğla Bodrum'da deprem meydana geldi. AFAD'dan yapılan açıklamada depremin büyüklüğü 4.1 olarak bildirildi. AFAD Kandilli Rasathanesi son depremler...

Arkadaşı ile buluşacaktı, kaza yaparak hayatını kaybetti

Muğla’nın Marmaris ilçesinde arkadaşı ile buluşmak için kente gelen şahıs geçirdiği trafik kazasında 35 metre yükseklikteki uçuruma yuvarlanarak hayatını kaybetti.

Radarla tespit edilen düzensiz göçmenler yakalandı

Muğla’nın Bodrum ilçesi açıklarında radarla tespit edilen 12 düzensiz göçmen yakalandı.

Bodrum’da 4.1 büyüklüğünde deprem

Muğla’nın Bodrum ilçesinde 4.1 büyüklüğünde deprem meydana geldi.

Sahil Güvenlikten Fethiye’de tıbbi tahliye

Muğla’nın Fethiye ve Marmaris ilçelerinde motoryat ve gezi teknesinde rahatsızlanan ve yaralanan iki vatandaş Sahil Güvenlik ekiplerince tıbbi tahliyesi gerçekleştirildi.

Düzensiz göçmenler mobil radara yakalandı

Muğla’nın Milas ilçesinde yasa dışı yollardan Yunanistan adalarına geçmeye çalışan lastik bot içindeki 22 düzensiz göçmen Mobil radara yakalandı.

Balığa çıkan emekli ambulans şoförü ölü bulundu

Muğla'nın Ula İlçesi Gökçe sahilinden balığa çıkan ve kendisinden haber alınamayan 63 yaşındaki emekli ambulans şoförü Mehmet Aşkın, 24 saatlik arama çalışmasının ardından ölü bulundu.

“Banker Bilo” Filmi Fethiye’de Gerçek Oldu!

Yeşilçam'ın unutulmaz filmlerinden olan “Banker Bilo” filmi Fethiye'de gerçek oldu. Farklı ülkelerden Avrupa hayaliyle için Yunanistan'a gitmek isteyen mültecileri, deniz yoluyla Fethiye'ye getiren insan kaçakçıları mültecilere Fethiye ilçesindeki akvaryum koyunu Rodos diyerek kandırdı.

Arıza Yapan Tekne Kurtarıldı

Muğla’nın Fethiye ilçesi açıklarında seyir halinde iken makine arızası yapan ve sürüklenen 20 metrelik tekne, Kıyı Emniyet Genel Müdürlüğü ekipleri tarafından kurtarıldı.

Savaştan kaçtı, maganda kurşunuyla yaralandı

Muğla'nın Fethiye ilçesinde akıllara durgunluk veren bir olay yaşandı. Savaş nedeniyle Ukrayna’dan Türkiye’ye gelen Palchik ailesinin küçük oğulları, yorgun mermiyle ayağından yaralandı.

İngiliz paraşütçü plaja çakıldı, yardımına jandarma koştu

Muğla’nın Fethiye ilçesinde Belcekız plajına sert iniş yaparak yaralanan İngiliz paraşütçünün yardımına jandarma ekipleri yetişti.

Hastaneye giderken hayatını kaybetti

Muğla'nın Ortaca ilçesinde hastaneye giderken otomobilin çarptığı kadın hayatını kaybetti.

26 Düzensiz Göçmen Kurtarıldı, 25’i Yakalandı

Muğla’nın Bodrum ilçesi açıklarındaki iki olayda 26 düzensiz göçmen kurtarıldı, 25’i yakalandı.

24 Düzensiz Göçmen Kurtarıldı

Muğla’nın Datça ilçesi açıklarında Yunanistan sahil güvenlik unsurları tarafından Türk karasularına geri itilen 24 düzensiz göçmen kurtarıldı.

Trafik Polisi Ölümden Döndü

Muğla'nın Menteşe İlçesi uçaklı kavşakta tek taraflı kaza meydana geldi.

Fethiye'de trafik kazası, 2 yaralı

Muğla'nın Fethiye ilçesinde meydana gelen trafik kazasında 2 kişi yaralandı.

13 Düzensiz Göçmen Yakalandı

Muğla’nın Marmaris ilçesi açıklarında lastik bot ile yasa dışı yollardan yurt dışına çıkmaya çalışan 13 düzensiz göçmen yakalandı.

Trafoda Çıkan Yangın Büyümeden Söndürüldü

Muğla’nın Datça ilçesinde trafoda çıkan yangın büyümeden söndürülürken, yangın nedeniyle bazı mahallelerde elektrik kesintisi yaşandı.

Toplam 5095 haber.