Asayiş

ASAYİŞ Haberler, Son dakika diğer haberleri oku

Asayiş Haberleri

Devrilen tırın sürücüsü yaralandı

Muğla'nın Milas ilçesi Ören Mahallesi'nde meydana gelen trafik kazasında şarampole devrilen tırın sürücüsü yaralandı.

Eşini öldürüp kayıp ilanı veren katil zanlısı savunma yaptı

Muğla'nın Fethiye ilçesinde ormanlık alanda cesedi bulunan Sevim Çet’in tutuklu sanık kocası Özgür Çet’in 'Ağırlaştırılmış müebbet hapis' cezası talebi ile yargılanmasına devam edildi.

Milas'ta zincirleme trafik kazası meydana geldi

Bodrum-Milas Karayolu’nda meydana gelen zincirleme trafik kazasında facia ucuz atlatıldı. 3 kişinin hafif yaralandığı kaza ile ilgili soruşturma başlatıldı.

Fethiye’de takla atan araç alev alev yandı

Muğla'nın Fethiye ilçesinde kontrolden çıkarak takla atan araç alevlere teslim oldu.

Düzensiz göçmen kurtarıldı

 Muğla’nın Datça ilçesi açıklarında Yunanistan sahil güvenlik unsurları tarafından Türk karasularına geri itilen 41 düzensiz göçmen kurtarıldı.

Fethiye açıklarında yanan gulet kullanılamaz hale geldi

Muğla'nın Fethiye ilçesi açıklarında yangın çıkan ahşap gulet ekiplerin müdahalesiyle 4 saatte söndürüldü.

Kaybolan turist için arama çalışması başlatıldı

Muğla'nın Fethiye ilçesinde otelden çıktıktan sonra bir daha geri dönmeyen ve kaybolduğu düşünülen Kanadalı turistin bulunması için arama çalışması başlatıldı.

Midibüs şarampole yuvarlandı, 1 yaralı

Muğla’nın Milas ilçesinde park halindeki midibüsün şarampole devrilmesi sonucu bir kişi yaralandı.

Düzensiz Göç Akışı Engelleniyor

Muğla’da yasadışı düzensiz göç akışının önlenmesi ve göçmen kaçakçılığı ile mücadele kapsamında Muğla İl Jandarma Komutanlığı, Muğla İl Emniyet Müdürlüğü ve Sahil Güvenlik Komutanlığı çalışmalarına devam ediyor.

41 düzensiz göçmen kurtarıldı

Muğla’nın Marmaris ilçesi açıklarında Yunanistan sahil güvenlik unsurları tarafından Türk karasularına geri itilen 41 düzensiz göçmen kurtarıldı.

Zehir Tacirlerine Göz Açtırılmıyor

Muğla İl Jandarma Komutanlığı, Muğla İl Emniyet Müdürlüğü ve Sahil Güvenlik Komutanlığınca 15 Eylül 2023 -30 Eylül 2023 tarihleri arasında il genelinde yapılan Narkotik Suçlarla Mücadele çalışmaları kapsamında zehir tacirlerine göz açtırılmadı.

Arızalanan tekneyi KIYEM kurtardı

Muğla’nın Fethiye ilçesi açıklarında seyir halinde iken makine arızası yapan ve sürüklenen 11 metre boyundaki tekne, Kıyı Emniyet Genel Müdürlüğü ekipleri tarafından kurtarıldı.

Yangında 60 dönümlük alan zarar gördü

Muğla'nın Bodrum ilçesinde çıkan yangında 60 dönüm otluk ve makilik alan zarar gördü.

Kaza anı güvenlik kameralarına yansıdı

Muğla'nın Milas ilçesinde iki motosikletin çarpışması sonucu meydana gelen trafik kazasında 2 kişi yaralanırken, kaza anı çevredeki iş yerlerinin güvenlik kameralarında anbean kaydedildi.

Karaada açıklarında sürüklenen tekneyi KIYEM ekipleri kurtardı

Muğla'nın Bodrum ilçesi açıklarında seyir halinde iken makine arızası yapan ve sürüklenen 14 metrelik tekne, Kıyı Emniyet Genel Müdürlüğü ekipleri tarafından kurtarıldı.

Yüzerek Yunanistan’a kaçmaya çalıştı

Muğla'nın Datça ilçesinde yasa dışı yollardan yüzerek Yunanistan'a geçmeye çalışan düzensiz göçmen yorulunca yardım istedi.

Jandarma mahsur kalan 15 düzensiz göçmeni kurtardı

Muğla'nın Datça ilçesinde meydana gelen olayda içlerinde yaşlı ve çocukların bulunduğu 15 düzensiz göçmen Değirmenbükü mevkiinde mahsur kaldı. Mahsur kalan düzensiz göçmenler Datça MAG-AME ve jandarma ekipleri tarafından kurtarıldı.

Araç Kiralama Firması Yandı

Milas-Bodrum yolu üzerinde bulunan bir araç kiralama firmasına ait iş yerinde yangın çıktı. Kısa sürede büyüyen yangında iş yeri içeride bulunan araçlarla birlikte yandı. Maddi hasarın milyarlarla ifade edildiği yangınla ilgili soruşturma başlatıldı.

16 yaşındaki sürücü dehşet saçtı, 1’i ağır 3 yaralı

Muğla'nın Milas ilçesinde 16 yaşındaki sürücüsünün direksiyon hakimiyetini kaybettiği otomobil, park halindeki tır ve seyir halindeki kamyona çarptı. Kazada 1'i ağır 3 kişi yaralandı.

Toplam 5095 haber.