Asayiş

ASAYİŞ Haberler, Son dakika diğer haberleri oku

Asayiş Haberleri

Motosiklet sürücüsünü kaskı kurtardı

Muğla’nın Milas ilçesinde tırla çarpışan motosiklet sürücüsü kaskı sayesinde hayata tutundu.

Restoran Sular Altında Kaldı

Muğla’nın Bodrum ilçesinde su ana isale hattındaki patlamaların bugünkü adresi Yahşi Mahallesi olurken, cadde göle döndü, bir restoranı su bastı.

Ağır Yaralanan Kadın Hastanede Hayatını Kaybetti

Muğla'nın Milas ilçesinde geçtiğimiz günlerde meydana gelen trafik kazasında ağır yaralı olarak hastaneye kaldırılan 38 yaşındaki Ayşe Akı isimli kadın doktorların tüm çabalarına rağmen kurtarılamayarak tedavi gördüğü hastanede hayatını kaybetti.

Kayalıklardan Düşen Eşek Kurtarıldı

Kayalıklardan Düşen Eşeği Kurtarmak İçin Belediye Ekipleri Seferber Oldu. Yaralı Eşeği Belediye Ekipleri Kurtardı

Başkan Oktay: “Ayağınıza taş değmesin”

İtfaiye Haftası dolayısıyla Marmaris İtfaiye Grup Amirliği’ni ziyaret eden Marmaris Belediye Başkanı Mehmet Oktay doğal afetlerde ve yangınlarda özveriyle çalışan tüm itfaiye personeline teşekkür etti.

21 Noktada Uyuşturucu Operasyonu

Muğla Emniyet Müdürlüğü narkotik suçlarla mücadele çalışması çerçevesinde Muğla’nın değişik ilçelerinde 21 ayrı uyuşturucu operasyonu gerçekleştirildi.

561 Araç Ve Sürücüye 891 Bin TL Ceza

Muğla Emniyet Müdürlüğü Trafik Tescil ve Bölge Trafik Şube Müdürlüklerine bağlı Muğla genelindeki ekipler tarafından 25-26 Eylül tarihlerinde gerçekleştirile trafik denetimlerinde 561 araç ve sürücüsüne trafik idari para cezası uygulandı.

İngiliz Vatandaşı 7 Milyon Lira Dolandırdı

Muğla'nın Fethiye ilçesinde kendisini polis olarak tanıtan dolandırıcı, İngiliz uyruklu bir kişiyi yaklaşık 7 milyon lira dolandırırken, kaçmaya çalıştığı sırada yakalandı.

5 Düzensiz Göçmen Kurtarıldı

Muğla’nın Datça ilçesi açıklarında Yunanistan sahil güvenlik unsurları tarafından Türk karasularına geri itilen 5 düzensiz göçmen kurtarıldı.

34 düzensiz göçmen ve 2 göçmen kaçakçısı yakalandı

Muğla’nın Marmaris ilçesi açıklarında fiber tekne ile yasa dışı yollardan Yunanistan adalarına geçmeye çalışan 34 düzensiz göçmen ve 2 göçmen kaçakçısı yakalandı.

Fethiye'de Trafik Kazası: 1 Ölü, 1 Ağır Yaralı

Muğla’nın Fethiye ilçesinde iki motosikletin çarpışması sonucu 1 kişi öldü, 1 kişi ağır yaralandı. Feci kaza güvenlik kameralarına anbean yansıdı.

Fethiye’de 22 Düzensiz Göçmen Yakalandı

Muğla’nın Fethiye ilçesi açıklarında yasa dışı yollardan Yunanistan adalarına bot ile geçmeye çalışan 22 düzensiz göçmen yakalandı.

Rahatsızlanan Vatandaşın Tıbbi Tahliyesi Gerçekleştirildi

Muğla’nın Fethiye ilçesinde gezi teknesinde rahatsızlanan vatandaş Sahil Güvenlik ekiplerince tıbbi tahliyesi gerçekleştirildi.

Kaçakçılar Tutuklandı

Muğla Emniyet Müdürlüğü Göçmen Kaçakçılığı ve Hudut Kapıları Şube Müdürlüğü ekiplerince Marmaris Siteler Mahallesinde 4 düzensiz göçmen ve göçmen kaçakçılığında kullanılan bir Karavan ve öncü bir otomobil ele geçirdi.

Uyuşturucu Operasyonu, 1 Gözaltı

Muğla'nın Fethiye ilçesinde jandarma ekipleri tarafından uyuşturucu madde ve ticaretinin önlenmesine yönelik yapılan çalışmalar sonucunda şüpheli şahsın evine yapılan operasyonda bir miktar uyuşturucu madde ele geçilirken, 1 kişi gözaltına alındı.

Asansörün halatı koptu, bir kişi öldü

Muğla’nın Milas ilçesinde yük asansörünün halatının kopması sonucu yaşlı kadın hayatını kaybetti.

111 düzensiz göçmen yakalandı

Muğla'nın Milas ilçesindeki ormanlık alan içerisinde 111 düzensiz göçmen yakalandı.

Belediye'den öğrenci servislerine sıkı denetim

Muğla Büyükşehir Belediyesi il genelinde öğrencilerin okullara güvenli ulaşımı için denetimlerini sürdürüyor.

Gün Batımı Sevdası Pahalıya Mal Oldu

Bodrum’da gün batımı manzarası seyreden kadın sürücü, geri gitmek isterken vitesi ileri takınca yaklaşık 50 metrelik uçurumdan denize yuvarlandı.

Toplam 5095 haber.