Güncel

Son dakika Güncel haberler, en son Güncel haberler, Güncel haberler burada, haber oku | Güncel

Güncel Haberleri

Belediye'den 'duyarlılık' çağrısı

Muğla'nın önemli turizm merkezlerinden olan Bodrum'da belediye ekiplerince plajlarda temizlik ve bakım çalışmaları gerçekleştirilirken, bazı duyarsız vatandaşlarca plajlara yerleştirilen şemsiyelere zarar verildiği ve çalındığını tespit eden belediye ekipleri ise duyarlılık çağrısı yaptı.

Etkisiz Hale Getirilen Teröristlerin Sayısı Açıklandı

Milli Savunma Bakanlığı, bu yıl etkisiz hale getirilen terörist sayısının 813’e, 24 Temmuz 2015’ten bugüne kadar ise 38 bin 156’ya ulaştığını açıkladı.

Muğla’nın İlk Kadın Büyükelçisinin Kitabı Tanıtıldı

Muğla Büyükşehir Belediyesi Sumru Akıncı Noyan’ın Aklımda Kalanlar kitabı için Konakaltı İskender Alper Kültür Merkezi’nde imza ve söyleşi günü düzenledi.

İşgücü sayısı belli oldu

Ülke genelindeki önemli tarım ve sanayi kentlerinden olan Aydın'da toplam işgücü sayısı 91 bin 236 olurken, 37 bin 318 kişi ise iş arıyor.

Çin İş Dünyasından Fethiye'ye Davet

Fethiye Belediye Meclisi'nin 2022 Kasım ayındaki toplantısında dostluk ve işbirliği anlaşması imzalamayı kararlaştırdığı Çin'in Qingdao West Coast New Area Bölge Belediye Başkanlığı, Fethiyeli işadamlarını Çin'i ziyaret etmeleri ve iki bölge arasında ticari ilişkileri geliştirme yönündeki çağrısını yineledi.

Karaman’ı Makamında Ziyaret Ettiler

Muğla 2. Amatör Lig’de şampiyon olarak 1. Amatör Lig’e yükselen Ölüdenizspor Kulübü heyeti, Fethiye Kaymakamı Yusuf İzzet Karaman’ı ziyaret etti.

Yaylalarda Harman Hasadı Başladı

Fethiye’deki yaylalarda harman dönemi başladı. Tarlalarında ekim yapan çiftçiler verim zamanı olan harmana başladılar.

Yaz Kur’an Kursları Yoğun Katılımla Devam Ediyor

Diyanet İşleri Başkanlığı tarafından her sene camilerde ve Kuran Kurslarında milyonlarca çocuğun Kur'an-ı Kerim ve dini bilgiler öğrendiği "Yaz Kur’an Kursları" 3 Temmuz 2023 Pazartesi günü eğitime başladı. Yatağan’da da “Yaz Kur'an Kursları” yoğun katılımla devam ediyor.

Başkan Ali Büklü’nün Basın Açıklaması

Seydikemer ak parti ilçe başkanı ali büklü basın açıklaması yayımladı.

Bodrum’da Lavanta Hasadı Başladı

Bodrum Belediyesi, Garaova Tarım Park’ta üretilen lavantaların hasadına başladı.

Cemiyet başkanlarından ortak açıklama

Muğla Büyükşehir Gazeteciler Cemiyeti Derneği Başkanı Cem Kaytan ve Muğla Gazeteciler Cemiyeti Başkanı Süleyman Akbulut, ortaklaşa yaptıkları basın açıklaması ile dün Ortaca’da, aracının içinde intihar etmesi sonucu ölü olarak bulunan polis Hüseyin Tayfun Üçgül’ün cenazesinde basın mensuplarına yapılan saldırıyı kınadılar. 

“Kolay Yoldan Kurtuluş Yok”

Vatan Partisi Muğla İl Başkanı MKK Üyesi Av. Emre Aykın basın açıklaması yayımladı. 

Başkan Oktay'dan orman yangınlarına karşı dikkat çağrısı

Son zamanlarda sayısı artan yangınlara karşı vatandaşları dikkatli olmaya çağıran Marmaris Belediye Başkanı Mehmet Oktay, “Marmaris olarak yangın acısının ne demek olduğunu çok iyi biliyoruz. Buna engel olmak bizim elimizde” ifadesini kullandı.

Ukraynalılar bağımsızlık günlerini kutladı

Ukrayna Bağımsızlık Günü, Marmaris Amfi Tiyatro’da kutlandı.

Başkan Köktener, 'Bu hafta 4 meslektaşımız haber sırasında saldırıya uğradı'

Muğla İnternet Gazetecileri Derneği (İGD) Başkanı Seda Köktener, basın mensuplarına yönelik yapılan saldırılar hakkında açıklamada bulundu.

Fethiye Polisinin “Gönül Bağı” Projesi Devam Ediyor

Fethiye Toplum Destekli Büro Amirliği, Özel eğitim öğrencisi Ramazan Alagöz’ün ailesi ile irtibat kurdu. Gönül Bağı projesi kapsamında ikametine ziyarette bulunuldu.

Muğla Valisi’nden Uyarı

Muğla Valisi Orhan Tavlı, yangınlara karşı vatandaşlara uyarı metni yayımladı.

Kaymakam Karaman’dan Tadilattaki Okula Ziyaret

Fethiye Kaymakamı Yusuf İzzet Karaman, Fethiye Şehit Yüzbaşı Özgür Özekin Mesleki ve Teknik Anadolu Lisesi’nin devam eden deprem güçlendirmesi ve onarım çalışmalarını yerinde incelemek üzere ziyarette bulundu.

Başkan Türkler’den “Geçmiş Olsun” Mesajı

Ula’da fırın çatısından çıkıp rüzgarın etkisiyle 13 iş yerini etkileyen yangın İtfaiye personellerinin büyük çabaları ve Orman Genel Müdürlüğü’nün helikopter ve arasöz desteğiyle çok daha büyük bir felakete neden olmadan söndürüldü.

Toplam 14733 haber.