Güncel

Son dakika Güncel haberler, en son Güncel haberler, Güncel haberler burada, haber oku | Güncel

Güncel Haberleri

Basın Emekçileri Platformu protokol ziyaretlerini sürdürüyor

Muğla Basın Emekçileri Platformu üyeleri, Muğla Valisi Orhan Tavlı, Muğla Büyükşehir Belediye Başkanı Osman Gürün, Menteşe Kaymakamı Mehmet Eriş ve Menteşe Belediye Başkanı Bahattin Gümüş’ü ziyaret ederek, platform ve çalışmaları hakkında bilgi aktardı.

Her akşam binlerce insan Ortaca’da sanatçılara eşlik etti

Muğla'nın Ortaca ilçesinde 3 Temmuz tarihinde başlayan ve 9 Temmuz’da son bulacak Ortaca Tarım, Çevre ve Turizm Festivalinde her akşam ünlü bir sanatçı sahne alıyor, binlerce vatandaş da ona eşlik ediyor.

Yekta Kurtuluş ile Bir Yıl Daha

Spor Toto 1’nci Ligin iddialı ekiplerinden Bodrumspor, Yekta Kurtuluş ile sözleşme tazeledi. Kurtuluş, bir yıl daha yeşil beyazlı forma için mücadele edecek.

Herkes İçin Yoga…

Milas Belediyesi tarafından ücretsiz olarak düzenlenecek yoga dersleri ile kadınlara sağlıklı yaşamın kapısı aralanacak. Yoga kursuna 18 yaş üstü kadınların başvuruda bulunabileceği ve katılım sayısının kontenjanla sınırlı olduğu belirtildi.

Denizlere Adanmış Bir Ömür

73 yaşındaki sünger avcısı Mehmet Baş, Aksona lakabıyla  yıldır denizlerimizle iç içe.

Fethiye polisinin "Gönül Bağı" projesi devam ediyor 

Fethiye Toplum Destekli Büro Amirliği ekipleri, özel eğitim öğrencisine özel hayata geçirdiği 'Gönül Bağı' projesi devam ediyor.

Martı Kafe, Mahkeme Kararıyla Boşaltıldı 

Fethiye’de 2012 yılından bu yana hizmetini sürdüren Martı Kafe, uzun süre kapalı kalması gerekçe gösterilerek sözleşmesi Fethiye Belediyesi Anonim Şirketi (FEBAŞ) tarafından fesih edildi.

Karaca, “Uygun Fiyatlarla Hizmet Vermeye Talibiz”

Fethiye Belediye Başkanı Alim Karaca İnlice Plajı’nın geleceği için İnlice Mahallesinde vatandaşlarla bir araya gelerek sorunları dinlendi ve Fethiye Belediyesi olarak İnlice Plajında yeniden hizmet vermeye talip olduklarını ifade etti. 

Güllük sokaklarını kortej ve konser coşkusu saracak

Milas Belediyesi’nin Denizcilik ve Kabotaj Bayramı kapsamında 8 Temmuz’da Güllük’te gerçekleştireceği Melike Şahin konseri öncesinde kortej yürüyüşü gerçekleştirilecek.

Motorlu Taşıtlar Vergisi (MTV) iki katına çıkarıldı

Motorlu Taşıtlar Vergisi (MTV), 2023 yılı sonuna kadar yeni tescil edilecek araçlar ve mevcut trafiğe kayıtlı araçlar için katına çıkarıldı.

Fethiye’de damacana suya zam geldi

Muğla’nın turistik ilçelerinden olan Fethiye’de 19 litrelik damacana su fiyatları, yapılan zam ile birlikte 50 TL’ye yükseldi.

Vektörle Mücadelede Tüm Birimleri ile Sahada

Muğla Büyükşehir Belediyesi il genelinde vektörle mücadele çalışmalarını aralıksız sürdürüyor.

Muğla’ya ve ilçelere yapılacak yatırımlar ele alındı

AK Parti Muğla Milletvekili Yakup Otgöz, Ulaştırma ve Altyapı Bakanı Abdulkadir Uraloğlu ile görüştü. Görüşmeye Ortaca Belediye Başkan Yardımcısı Ferruh Atabey de katıldı.

Kuaför ve Güzellik Salonları Çalışma Saatleri Konusunda Duyuru

Muğla Valiliği Ticaret İl Müdürlüğü tarafından gönderilen yazıda “6585 sayılı Perakende Ticaretin Düzenlenmesi Hakkında Kanunun 13 üncü maddesi ve Perakende Ticarette Uygulanacak İlke ve Kurallar Hakkında Yönetmeliğin “Çalışma gün ve saatleri” başlıklı 13 üncü maddesi hükümleri doğrultusunda; odalar ve meslek kuruluşlarının yazılı görüşü alınarak ilçeler bazında berber, kuaför ve güzellik salonlarının haftanın belirtilen günlerinde kapalı kalmaları ve diğer günlerde faaliyet göstermeleri konusunda; Valilik Makamından alınan Olur gereği, 01.01.2023 tarihinden itibaren İlimiz ve İlçelerindeki berber, kuaför ve güzellik salonlarında uygulamaya geçilmesi talimatı ilgili odalara gönderilmişti.

Kadın ve Genç Girişimciler Kurulu Seçimleri Takvimi

TOBB nezdinde ve illerde kurulan icra komiteleri ile kadın ve genç girişimcilerin etkin olması amacıyla yürütülen çalışmalara katılmak isteyen üyelerimiz için seçme ve seçilme süreci takvimi ilan edildi.

Diogo Sousa Tekrardan Bodrumspor’da

Spor Toto 1. Lig'de Play-Off Finali'ne kadar yükselen ancak Süper Lig'in kapısından dönen Bodrumspor, bu sezon başarılı performans gösteren Diogo Sousa ile yeniden anlaştı.

26. Tarım, Çevre ve Turizm Festivali Başladı

Ortaca’da bu yıl 26.sı düzenlenen Tarım, Çevre ve Turizm Festivali kortej yürüyüşüyle başladı.

Başkan Oktay, Başbağlar Katliamını Unutmadı

5 Temmuz 1993'te, Erzincan ilinin Kemaliye ilçesine bağlı Başbağlar köyünde PKK tarafından 33 sivilin öldürülüp köyün ateşe verildiği katliamı unutmayan Marmaris Belediye Başkanı Mehmet Oktay, katliamın yıl dönümünde mesaj yayımladı.

Fethiye Polisinden Gönül Bağı Projesi

Fethiye Toplum Destekli Büro Amirliği,  özel eğitim öğrencisine ‘Gönül Bağı’ projesi kapsamında ikametine ziyarette bulunuldu. Özel Eğitim öğrencisi Hamza Yiğit' e hediyeler takdim edildi.

Toplam 14690 haber.