Güncel

Son dakika Güncel haberler, en son Güncel haberler, Güncel haberler burada, haber oku | Güncel

Güncel Haberleri

Bayır ve Düğerek Hayvan Pazarları Bayram Boyunca Açık

Muğla Büyükşehir Belediyesi tarafından yapılan açıklamada, Bayır ve Düğerek hayvan pazarlarının, Kurban Bayramı boyunca açık olacağı aktarıldı.

Emniyetten, yola çıkacaklara afişli uyarı

Datça İlçe Emniyet Müdürlüğü Trafik Tescil ve Denetleme Büro Amirliği ekipleri Kurban Bayramı öncesi yola çıkacak olan vatandaşları 'bu yolda sana çok güveniyoruz' mottolu afişler ile uyardı.

Birincilerin Tercihi Fethiye Oldu

Türkiye'nin dört bir yanında 4 Haziran tarihinden düzenlenen Liselere Geçiş Sınavı (LGS) sonuçları, 20 Haziran’da Milli Eğitim Bakanlığı’nın sitesinde açıklandı. Sınavda tüm soruları doğru işaretleyerek tam puan alan Demir Can Gürsoy, FRTTV mikrofonları aracılığıyla duygu ve düşüncelerini paylaştı. 

Rokka Restaurant, Kayaköy’ün eşsiz güzelliğinde hizmetleriyle fark yaratıyor

Tarihi M.Ö üç binli yıllara kadar dayanan ve birçok uygarlığa ev sahipliği yapmış Kayaköy’ün mistik aurasında, organik kahvaltı, Anadolu lezzetleri ve kebap çeşitleriyle hizmet veren Rokka Restaurant, misafirlerine eşsiz bir deneyim sunuyor.

Nif Kiraz Festivali Coşkulu Geçti

Bu yıl 22.si yapılan Nif Kiraz Festivali’nde hareketli türküler eşliğinde vatandaşlar keyifli anlar yaşadı.

Ergun'dan Tarım ve Orman Bakanlığı'na Soru Önergesi

İYİ Parti Muğla Milletvekili Metin Ergun, Tarım ve Orman Bakanı İbrahim Yumaklı'nın cevaplaması amacıyla orman yangınlarına yönelik 5 maddelik soru önergesini TBMM'ye verdi.

36 Bin Metrelik İçme Suyu Hattı Tamamlandı

Muğla Büyükşehir Belediyesi tarafından başlatılan ve Milas Türkevleri, Bozalan ve Çökertme Mahallelerini kapsayan 36 bin metre içme suyu hattı ve şebeke imalatı tamamlandı.

Muğla Odaları ve Borsası Ortak Toplantısı Yapıldı

Fethiye Ticaret ve Sanayi Odası (FTSO) Yönetim Kurulu Başkanı Osman Çıralı, Milas Ticaret ve Sanayi Odası’nın (MİTSO) ev sahipliğinde yapılan 36. Muğla Odaları ve Borsası Ortak Toplantısı’nda Fethiye’nin ve Oda üyelerinin sorunlarını dile getirdi. 

Trafik ekipleri denetimlerini sıklaştırdı

 Kurban Bayramı tatili ile birlikte trafik yoğunluğu da yaşanmaya başlarken Muğla'nın Datça ilçesinde trafik ekipleri karayolları üzerinde yaptıkları denetimlerde sürücülere trafik kurallarına uymaları konusunda hatırlatmalarda bulundu.

Fethiyeli Ecrin 500 Tam Puanla LGS Türkiye Birincisi Oldu

Liselere Geçiş Sınavı (LGS) ‘de Fethiye Gazi Ortaokulu öğrencisi 14 yaşındaki Ecrin Koyuncu 500 tam puan alarak Türkiye ve Fethiye birincisi oldu.

Karaca: “Doğamızı Koruyalım”

Fethiye Belediye Başkanı Alim Karaca, vatandaşlarına çevre temizliği konusunda yüksek hassasiyet göstermesi konusunda çağrıda bulundu.

Kurbanlıklar Görücüye Çıktı 

Kurban Bayramı öncesinde Fethiye’de kurulan hayvan pazarında hareketliliğin her geçen gün arttığı belirtildi.

Trafik ekipleri denetimlerini sıklaştırdı

Türkiye'nin turizm merkezlerinden olan Muğla'da Kurban Bayramı tatili için trafikte yoğunluk gözlemlenirken, kent girişinde trafik ekipleri denetimlerini sıklaştırdı.

11. Nebi Uslu Tiyatro Şenliği sona erdi

Milas Belediyesi tarafından iki gün boyunca gerçekleştirilen ve 12 tiyatro oyununun sahnelendiği 11. Nebi Uslu Tiyatro Şenliği sona erdi. 98 öğrencinin sahne aldığı şenlikte ‘En İyi Oyun’ ödülünün sahibi Pambık Pilemses ekibi oldu.

Bayram Öncesi Denetimler Devam Ediyor

Muğla'nın Fethiye ilçesinde polis ekipleri Kurban Bayramı öncesi denetimlerini sıklaştırdı.

Kaymakam Karaman, “İlçemizde alınacak güvenlik tedbirleri için toplandık”

Fethiye Kaymakamı Yusuf İzzet Karaman, 9 günlük bayram tatili sebebiyle Fethiye’de alınacak güvenlik tedbirleri hakkında açıklamada bulundu.

“Sanal Âlem” Tiyatrosu Beğeni Topladı

Fethiye Kaymakamlığı Engelsiz Yaşam Bakım Rehabilitasyon ve Aile Danışma Merkezi’nin düzenlediği “Sanal Âlem” tiyatrosu izleyicileri tarafından büyük beğeni topladı.

Aysun Karasaçlı Sahne Aldı

Fethiye Belediyesi tarafından, 19 Haziran – 31 Temmuz tarihleri arasında sürecek 'Müzikli Fethiye Akşamları' açık hava konserleri dün akşam sanatçı Aysun Karasaçlı’nın 3.Etap Sahil Bandı’ndaki sahnesiyle devam etti.

Kiraz festivali bugün başlıyor

Fethiye Belediyesi tarafından düzenlenecek olan Nif Kiraz Festivali bugün başlıyor.

Toplam 14615 haber.