Güncel

Son dakika Güncel haberler, en son Güncel haberler, Güncel haberler burada, haber oku | Güncel

Güncel Haberleri

Başkan Akdenizli; “Mutlulukları Paylaşmaya Engel Yok”

Her zaman vatandaşların yanında olan Seydikemer Belediye Başkanı B. Önder Akdenizli, yüzde 92 bedensel engelli Hilmi Kırlangıç’a akülü sandalye hediye etti.

Başkan Aras, Bitez Esnafıyla Bir Araya Geldi

Bodrum Belediye Başkanı Ahmet Aras, Bitez yalısı başta olmak üzere bölgede bulunan esnaf ve işletmecilerle bir araya gelerek fikir alışverişinde bulundu

Su Sporları Merkezi’ne GEKA’dan Destek

Sanayi ve Teknoloji Bakanlığı Kalkınma Ajansları Genel Müdürlüğü koordinasyonunda faaliyetlerini yürüten Güney Ege Kalkınma Ajansı (GEKA), Köyceğiz’e su sporları kamp ve eğitim merkezi yatırımı yapılması için hazırlanacak fizibilite projesine destek veriyor.

Bayram Tedbirleri ve Trafik Değerlendirme Toplantısı Gerçekleştirildi

“2023 Yılı Kurban Bayramı Tedbirleri” genelge kapsamı ile bayram süresince il genelindeki asayiş ve güvenlik tedbirlerinin görüşüldüğü toplantı Muğla Valisi Orhan Tavlı başkanlığında gerçekleştirildi.

Okul Gemisi’ne Mavi Bayrak

Cumhuriyet tarihinin ilk yelkenli okul gemisi olan STS (Sail Training Ship) Bodrum, 5 kriter ve 17 davranış kuralını yerine getirerek “Mavi Bayrak” aldı.

Kadınlar el emeklerini sergiledi

OPET Doğaya Saygı Projesi kapsamındaki kurslarda eğitim gören Bayır köyü sakini kadınların el emeği ürünleri bir sergide toplandı. Marmaris’in Bayır Köyü’nde açılan sergide; takı yapımı, ahşap süsleme ve su kabağı süsleme eğitimlerine katılan kursiyerlerin yıl boyunca hazırladıkları ürünler yer aldı.

Muğla’da müzik yasağı sona erdi

Muğla İl Umumi Hıfzıssıhha Kurulu tarafından alınan kararla saat 00.00’a kadar olan müzik yasağı kararı sona erdirildi.

FTSO üyelerine yüzde 15 indirim sağlandı

Fethiye Ticaret ve Sanayi Odası ile Psikomat Psikolojik Danışmanlık arasında imzalanan protokolle FTSO üyelerine özel yüzde 15 indirim sağlandı.  

Titan'da son saatler

Buzdağına çarpması sonucu, birçok kişinin yaşamını yitirdiği, aynı zamanda filmleri konu olan, Titanik gemisinin enkazını ziyaret amacıyla yola çıkan denizaltı Titan, pazar günü Atlas Okyanusu'nda kaybolmuştu. Arama çalışmaları devam ederken, Titan'daki oksijen sayısı azalmakta.

Göcek Yayla Yürüyüşü Başladı

20. Göcek – Gürsu – Pırnaz Yayla Yürüyüşü başladı.

Rıdvan ve İlyas ile yola devam

Fethiyespor transfer çalışmalarına devam ederken iç transferde Rıdvan Türker ve İlyas Yılmazer ile anlaştı.

İkinci el pazarına yoğun ilgi

Çarşamba günleri Fethiye’ye bağlı Çalıca Mahallesi’nde kurulan ikinci el ürünler pazarı satıcılar tarafından yoğun ilgi görüyor.

Belediye Bayram Hazırlığında

Bodrum Belediyesi Park ve Bahçeler Müdürlüğü, bayram hazırlıkları kapsamında yoğun bir çalışma programı yürütüyor. 

Deniz Müzesinde Dolu Dolu Geçen Bir Yıl Daha

2022-2023 Eğitim Öğretim Yılı Öğrenci Programlarını Eylül ayında açıklayan Bodrum Belediyesi Kültür A.Ş.’ye bağlı özel müze olarak faaliyetlerine devam eden Bodrum Deniz Müzesi, BDM Eğitim Birimi koordinasyonunda, birbirinden farklı etkinlik, proje ve atölyelerle dönemi tamamladı.

MSKÜ Tıp Fakültesi, 7. Dönem Mezunlarını Meslek Yaşamlarına Uğurladı

Muğla Sıtkı Koçman Üniversitesi (MSKÜ) Tıp Fakültesinde öğrenim gören 127 hekim adayı, düzenlenen törenle meslek yaşamlarına uğurladı.

Başkan Ayyıldız ‘’Antalya yaptı, sıra Muğla’da, müzik yasağı kaldırılsın’

Muğla’nın Marmaris ilçesi Esnaf ve Sanatkarlar Odası Başkanı Mehmet Ayyıldız, Antalya İl Umumi Hıfzıssıhha Kurulu tarafından 16.06.2023 tarihli müzik yayınlarının 24.00' kadar yapılması maddesinin iptal edilme kararının aynısının, tüm turizm şehirlerinde uygulanmasını talep etti.

Engelliler İçin Çalışmalar Tüm Hızıyla Devam Ediyor

Fethiye Belediyesi Engelli Komisyonu, Meclis Üyesi Ayşe Devrim Öztürk başkanlığında, Fethiye Kent Konseyi ve Fethiye Engelli Meclisinin raporları doğrultusunda, Fethiye Belediyesi Meclis Salonu’nda kamu kurumları ve ilgili derneklerin katılımları ile toplantı gerçekleştirdi.

TUFAG'ın dev ekibi yarın akşam sahne alıyor

Yalova Turizm Folklor Araştırma Geliştirme Spor Kulübü (TUFAG), halk oyunları ekipleri 22 haziran perşembe günü TUFAG Özel Gecesi ile sahneye çıkıyor.

440 personel görevlendirildi

Orman yangınlarının en fazla yaşandığı illerden biri olan Muğla'da İl Jandarma Komutanlığı ekipleri toplamda 440 jandarma personelinden oluşan 110 devriye ile orman yangınlarının önlenmesine yönelik görev yapıyor.

Toplam 14615 haber.