Güncel

Son dakika Güncel haberler, en son Güncel haberler, Güncel haberler burada, haber oku | Güncel

Güncel Haberleri

Takla atan araçta anne öldü, baba ile kızı yaralandı

Denizli’nin Tavas ilçesinde kontrolden çıkan hafif ticari aracın bariyerlere çarparak takla attığı kazada anne öldü, sürücü koca ile kızı yaralandı.

Büyükşehir destekliyor,kadınlar çiçek üretiyor

Muğla Büyükşehir Belediyesi’nin destekleri ile kadın üreticilerin ürettiği çiçekler Muğla’yı ve komşu illeri renklendirmeye devam ediyor.

Bayraktar, "Kurbanlık hayvanlara 69,3 milyar lira ödeneceği tahmin ediliyor"

ANKARA- 21.06.2022- Türkiye Ziraat Odaları Birliği (TZOB) Genel Başkanı Şemsi Bayraktar, kurbanlık fiyatlarını değerlendirdiği basın açıklamasında “Bu yıl yaklaşık 785 bin büyükbaş, 2 milyon 600 bin küçükbaş olmak üzere toplamda 3 milyon 385 bin kurbanlık hayvan kesileceğini tahmin ediyoruz” dedi.

Başkan Akdenizli Gençlerle Biraraya Geldi

Göreve geldiği ilk günden itibaren vatandaşlarla bir araya gelmeye özen gösteren Seydikemer Belediye Başkanı B. Önder Akdenizli, Kayadibi Mahallesi’nde Gençlik Buluşması gerçekleştirdi.

Fethiye mezbahası bayrama hazır

Mülkiyeti Muğla Büyükşehir Belediyesi’ne ait olan mezbahanede hazırlıklar tamamlandı.

Muğla Eğitim Araştırma Hastanesi Şehir Hastanesi Konsepti Haline Getirilecek

AK Parti Muğla Milletvekilleri Yakup Otgöz ve Kadem Mete’den Bakanlıklara ziyaretler… Milletvekilleri Otgöz ve Mete; TBMM Genel Kurul çalışmalarına verilen aralarda, İçişleri Bakanı Ali Yerlikaya, Aile ve Sosyal Hizmetler Bakanı Mahinur Özdemir Göktaş,  Sağlık Bakanı Fahrettin Koca ve Çevre, Şehircilik ve İklim Değişikliği Bakanı Mehmet Özhaseki ile makamlarında görüştü.

Serdar Marangoz, “Daha Yeşil Bir Dünya içi E-Makbuzu Seçin”

Aydem Perakende ve Gediz Perakende, müşterileri için büyük kolaylık sağlayacak e-makbuz uygulamasına geçti.

Vali Tavlı Mutfakta Özel Bireylerle Bir Araya Geldi

Muğla İl Milli Eğitim Müdürlüğü Menteşe Halk Eğitim Merkezi ve Muğla Zihinsel Engelliler Derneği işbirliğinde Menteşe Atatürk Mesleki ve Teknik Anadolu Lisesi’nde Halk Eğitim Müdürlüğü Hayat Boyu Öğrenme programı kapsamında 11 Mart – 18 Haziran tarihleri arasında özel öğrencilere yönelik gerçekleştirilmiş olan Kahvaltı ve Servis Hizmetleri Kursu’nun yılsonu kapanış etkinliği düzenlendi.

Ormanlık alanlar yeniden yeşeriyor

Marmaris Bördübet tam 1 yıl önce çıkan orman yangınında küle dönen ormanlık alanlar yeniden yeşeriyor.

Turizmciler uyardı! “Bayramda dolandırılmayın”

Kurban Bayramı tatilinin 9 güne çıkartılması, başta Akdeniz ve Ege sahilleri olmak üzere tatil destinasyonlarında yoğun rezervasyon talebi oluşturdu. Kıyı destinasyonlarında Antalya'da Alanya, Side, Belek, Kemer ve Kaş öne çıkarken Ege'de Kuşadası, Didim, Bodrum, Marmaris ve Fethiye tercih ediliyor. Kültür turlarında ise Kapadokya ilk sırada yer alıyor.

Devlet Memurları Yemin Ettiler

Fethiye Belediyesi’nde görev yapan sözleşmeli 38 personel 657 sayılı Devlet Memurları Kanunun ilgili maddesine göre Türk Bayrağı üzerine yemin ederek, devlet memuru olarak göreve başladı.

Yeni Banknotlar Onaylandı

Son yıllarda Türk Lirası’nın değer kaybının ardından yeni gelişmeler yaşanıyor. Yeni banknotların onaylandığı ve Merkez Bankası’nın hazırlıklarını tamamladığı öğrenildi. Yeni paralar yakında dolaşımda olması bekleniyor.

Fen Liseliler Mezuniyet Sevinci Yaşadı

Muğla’nın Köyceğiz ilçesinde bulunan Fen Lisesi’nde mezuniyet töreni gerçekleştirildi.

Belediye dolandırıcılara karşı uyardı

Her fırsatta yeni yöntemler deneyerek, halkın parası ve malına göz diken dolandırıcılar, Fethiye’de belediye başkanı ve belediye başkan yardımcılarının adını kullanarak insanları dolandırmaya çalışıyor. 

Sezonun başlamasıyla trafik çilesi artıyor

Turizm cenneti Fethiye'de beklenen turizm sezonunun başlamasıyla birlikte trafik yoğunluğu ve otopark sıkıntısı ile boğuşan sürücüler ve iş yeri sahipleri, yetkililerden bu sorunun bir an evvel çözülmesini istiyor. 

Kent Konseyi Kadın Meclisi, “Kadınlar Bugünü ve Geleceklerini Konuşuyor”

Bodrum Kent Konseyi Kadın Meclisi tarafından “Kadınlar Bugünü ve Geleceklerini Konuşuyor” başlığıyla buluşma gerçekleşti.

Giyim Pazarı’nda Turist Yoğunluğu

Fethiye'de Salı günleri kurulan giyim pazarında İngiliz turistlerin ilgisi yoğun oldu.

Karaman, Jandarma Komutanlığı'nı ziyaret etti

Fethiye Kaymakamı Yusuf İzzet Karaman, Üzümlü Jandarma Komutanlığı'nı ziyaret etti.

Organik Atıklardan Kompost Gübreye

‘Toprağı İyileştiriyoruz Projesi’yle, semt pazarlarında akşam saatlerinde görmeye alışkın olduğumuz sebze meyve atıkları toplanarak uygun alanlarda, kompost gübre haline getiriliyor ve toprakla buluşuyor.

Toplam 14615 haber.