Güncel

Son dakika Güncel haberler, en son Güncel haberler, Güncel haberler burada, haber oku | Güncel

Güncel Haberleri

Baha Şıkman Caddesi Aşınma Tabakası Serimi Tamamlandı

Fethiye Belediyesi tarafından yürütülen Baha Şıkman Caddesi’nde yürütülen sıcak asfalt BSK aşınma tabakasının seriminin tamamlandığı belirtildi.

Kardeş Şehir İlişkisi için iki Belediye İyi Niyet Protokolü İmzaladı

Polonya'nın Silezya bölgesinde bulunan Ogrodzieniec Belediyesi ve Bodrum Belediyesi kardeş şehir ilişkisi zeminini tesis etmek üzere İyi Niyet Protokolü imzaladı

MAKKO bayrama neşe katmak için kolları sıvadı

Kadınların el emeği, deprem bölgesindeki çocuklarımıza bayram neşesi oluyor. MAKKO üyeleri deprem bölgesindeki çocuklara bayramlık hediye etmek için kolları sıvadı.

Köyceğizli 16 hacı adayı dualarla uğurlandı

Muğla’nın Köyceğiz ilçesinden Diyanet İşleri Başkanlığı organizasyonu ile hacca giden 16 hacı adayı dualarla uğurlandı.

Kaymakam Karaman, Deniz Ticaret Odası’nı Ziyaret Etti

Fethiye Kaymakamı Yusuf İzzet Karaman, Deniz Ticaret Odası Fethiye Şubesi’ni ziyaret etti.

Aydemir ailesinin acı günü

Letoon Hospital Hastanesi sahibi Hasan Aydemir’in babası emekli Yarbay (Gazi) Sebahattin Aydemir 71 yaşında hayatını kaybetti.

Seydikemer Yatırımlarla Buluşmaya Devam Ediyor

Seydikemer Belediye Başkanı B. Önder Akdenizli, Karadere Mahallesi'ne yapılmakta olan Karadere Çok Amaçlı Sosyal Tesisinde incelemelerde bulundu.

Asfalt çalışması tamamlandı

Muğla Büyükşehir Belediyesi tarafından Dalaman’da başlatılan alt yapı çalışmalarının ardından Seyfettin İnce Caddesinde 2 kat sıcak asfalt çalışması tamamlandı.

Fethiye 100 Yaş Evi İkinci Yılını Farklı Etkinliklerle Kutladı

Muğla Büyükşehir Belediyesi Fethiye 100 Yaş Evi 628 üyesiyle ikinci yılını Mozalikya Türk Sanat Müziği konseri ve pasta keserek kutladı.

Nursel Özdemir Kurumları, rutin çalışmalarını sürdürüyor

Fethiye’de eğitim alanında yaptığı başarılı çalışmalar ile adından söz ettiren Nursel Özdemir Kurumları, ortopedik engelli çocukların tedavisi ve danışmanlığı hususunda Muğla Sıtkı Koçman Üniversitesi Tıp Fakültesi Ortopedi ve Travmatoloji Anabilim Dalı Öğretim Üyesi Doç. Dr. Ahmet İmerci ile rutin çalışmalarını sürdürüyor. 

179 hacı adayı kutsal topraklara uğurlandı

2023 Yılı Diyanet İşleri Başkanlığı organizasyonu ile Hacc'a gidecek olan Dalaman 1. Kafile 179 Hacı adayı Hac ibadetini gerçekleştirmek üzere Dalaman havalimanından yola çıktı.

Bodrum’un Geleceği Ortak Akıl İle Belirleniyor

Bodrum Belediyesi iş birliğinde, Bodrum Tanıtma Vakfı (BOTAV) organizasyonuyla gerçekleşen Arama Konferansı’nda Bodrum’un sorunları ve geleceği masaya yatırıldı.

Vali Tavlı’dan Jandarma’nın 184’üncü Kuruluş yılı mesajı

Muğla Valisi Orhan Tavlı, Jandarma Teşkilatı’nın 184’üncü kuruluş yıldönümü nedeniyle mesaj yayımladı.

Fethiye Eğitim Sendikası Açıklamalarda Bulundu

Fethiye Eğitim Sendikası Basın Temsilcisi Ali Türk eğitimle ilgili sorunları içeren basın açıklaması düzenledi. Yapılan basın açıklamasına, Fethiye Öğrenci Veli Derneği üyeleri de katıldı.

Hacı adayları törenle uğurlanacak

Muğla’nın Köyceğiz ilçesinde Diyanet İşleri Başkanlığı’na hacca gitmek için başvuran ve bu sene kurada hacca gitmeye hak kazanan hacı adayları törenle uğurlanacak.

Ölüdeniz Geliştirme Kooperatifi'nde 2022 Yılı Faaliyet Raporu ibra edildi

Ölüdeniz Turizm Geliştirme Kooperatifi olağan mali genel kurulunu gerçekleştirdi. Genel kurulda 2022 yılı faaliyet raporu oybirliği ile ibra edildi.

Köyceğiz’den Göksun’a kardeşlik köprüsü kuruldu

Muğla’nın Köyceğiz ilçesi Yangı İlkokulu öğrencileri Kahramanmaraş’ın Göksun ilçesinde bulunan öğrencilerle kardeşlik köprüsü kurdu.

Kurban Kesimi İçin Randevu Alınacak

Çankırı Belediyesi, yaklaşan Kurban Bayramı dolayısı ile kurban kesim ücretlerini açıkladı.

Baha Şıkman BSK aşınma tabakası döküldü

Fethiye Belediyesi tarafından Ölüdeniz ve Baha Şıkman Caddeleri’ne sıcak asfalt BSK aşınma tabakası dökülmeye başlandı. Birinci etap olan Baha Şıkman BSK aşınma tabakası döküldü. Çalışmalar Ölüdeniz Caddesi’nde gece gündüz devam ediyor.

Toplam 14615 haber.