Güncel

Son dakika Güncel haberler, en son Güncel haberler, Güncel haberler burada, haber oku | Güncel

Güncel Haberleri

“Atatürk'ümüze benzemek benim için bir gururdur.”

Mustafa Kemal Atatürk’e benzerliği ile tanınan Necdet Bardak, Fethiye Halk Eğitim Merkezi’nin ‘Hayat Boyu Öğrenme Haftası’ etkinliklerine katılım sağladı.

MUTSO Üyelerine Yüzde 25 İndirim

MUTSO ile Yurtiçi Kargo arasında yapılan protokol kapsamında, MUTSO üyesi tüm işletmelere, Yurtiçi Kargo ile yapacakları gönderim ücretlerinde yüzde 25 indirim sağlanacak.

"Yıl Sonu Sergisi" gerçekleştirildi

Fethiye Halk Eğitim Merkezi tarafından organize edilen “Hayat Boyu Öğrenme Haftası Etkinlikleri” kapsamında Yıl Sonu Sergisi, Halk Eğitim Merkezi’nde açıldı.

Başkan Gürün’den Dede Evine Ziyaret

Muğla’nın birçok farklı noktasında yapımı tamamlanan altyapı yatırımlarına her geçen gün yenilerini ekleyen Büyükşehir Belediyesi, özellikle kanalizasyon hattının bulunmadığı bölgelerde projelerini hayata geçiriyor.

Erkılınç: “Resmi ilana bağlı yayıncılık ticari gerçeklerle bağdaşmıyor”

Basın İlan Kurumu Genel Müdürü Cavit Erkılınç, resmi ilana bağlı yayıncılık anlayışının gazetecilik mesleğini olumsuz etkilediği gibi günümüz ticari gerçekleriyle de bağdaşmadığını belirterek, kamunun kaynaklarını boşa harcatmayacaklarını ve görevini layıkıyla yerine getiren süreli yayınların haklarını koruyacaklarını söyledi.

Festivali destekleyenleri unutmadı

13. Uluslararası Fethiye Festivali kapsamında festival suresince destek veren kurumlar ve işletmelere teşekkür belgesi verildi.

Yağışlı Havalar Devam Ediyor

Meteoroloji 4. Bölge Müdürlüğü Bölge Tahmin ve Uyarı Merkezi tarafından 8 Haziran Perşembe günü öğle saatlerinden itibaren Muğla ve çevresi için sağanak ve gök gürültülü yağış uyarısı yapıldı.

"If it was me" adlı İngilizce oyun ayakta alkışlandı

Fethiye Halk Eğitim Merkezi ve Akşam Sanat Okulu Müdürlüğü ‘Drama Kursu’ kursiyerlerinin Hayat Boyu Öğrenme Haftası kapsamında hazırladıkları Türk Büyüklerinin İngilizce tanıtımı ayakta alkışlandı.

İlk Kamp Ateşi Yakıldı

Bodrum Belediyesi’nin Tarımsal Hizmetler Müdürlüğü tarafından organize edilen 3. Dönem Garaova Gençlik ve Tarım Kampı misafirlerine kapılarını açtı

TGA'ya Önemli Ziyaret Gerçekleştirildi

MUTSO’nun da aralarında bulunduğu Muğla Heyeti, Muğla’nın turizm tanıtım çalışmalarına destek sağlamak amacıyla TGA’yı ziyaret etti. 

Dolar 23 TL’ye yükseldi

Döviz kuru rekor kırmaya devam ediyor. Dolar/TL, 23,13 seviyesinde %7,28 artışla rekor yenilerken, Euro/TL ise 24,85 seviyesinde yükselmeye devam ediyor.

Buğday Hasadı Yaygın Şekilde Başladı

Fethiye ilçesinde yağışlı havalar sonrasında buğday hasadı gecikmeli olsa da başladı. Mayıs ayı genel olarak yağışlı geçince buğday üreticisi Haziran ayını beklemek zorunda kalırken, üretici gözünü ve kulağını açıklanacak olan fiyata çevirdi.

Seydikemer Belediyesi Haziran Ayı Meclis Toplantısı Yapıldı

Seydikemer Belediyesi Haziran Ayı Olağan Meclis Toplantısı, Seydikemer Belediye Başkanı B. Önder Akdenizli Başkanlığında gerçekleşti. 

Fethiye’de nem hâkim

Fethiye’de hava, mevsim normallerine gelmesiyle beraber 30 dereceye kadar yükseldi. Yükselen sıcaklıkla beraber nem ` seviyesine ulaştı.

“Turizme daha iyi bir hizmet verebilmek adına çalışmalarımız sürüyor”

Selimiye ve Bozburun’da incelemelerde bulunan Marmaris Belediye Başkanı Mehmet Oktay, “Turizme daha iyi bir hizmet verebilmek adına çalışmalarımız sürüyor” dedi.

Ördek Adası’nda çevre temizliği yapıldı

Çevre Haftası etkinlikleri kapsamında Ördek Adası’nda çevre temizliği etkinliği yapıldı.

TGA’ya Fethiye ve Seydikemer’in tanıtımı için talepler iletildi

Fethiye Ticaret ve Sanayi Odası (FTSO) Yönetim Kurulu Başkanı Osman Çıralı, beraberindeki Muğla heyeti ile birlikte Türkiye Turizm Tanıtım ve Geliştirme Ajansı’nın (TGA) İstanbul’daki merkezini ziyaret ederek Fethiye ve Seydikemer’in tanıtımı için taleplerini iletti. 

Cankurtaran Eğitimine Katılan 12 Kişi Belge Aldı

Fethiye Ticaret ve Sanayi Odası (FTSO) tarafından bu yıl 3’üncüsü gerçekleştirilen Bronz (havuz) Cankurtaran Eğitimi 3 gün, Gümüş (deniz) Cankurtaran Eğitimi ise 5 gün süren eğitim faaliyetlerinin ardından tamamlandı. Eğitime katılan 12 kişi sınavdan başarıyla geçerek cankurtaran belgesi almaya hak kazandı.   

Festival, etkinlikleri renkli anlar yaşattı

Marmaris Uluslararası Kültür ve Sanat Festivali çerçevesinde düzenlenen etkinlikler renkli anlar yaşatıyor.

Toplam 14615 haber.