Güncel

Son dakika Güncel haberler, en son Güncel haberler, Güncel haberler burada, haber oku | Güncel

Güncel Haberleri

İlk Kamp Ateşi Yakıldı

Bodrum Belediyesi’nin Tarımsal Hizmetler Müdürlüğü tarafından organize edilen 3. Dönem Garaova Gençlik ve Tarım Kampı misafirlerine kapılarını açtı

TGA'ya Önemli Ziyaret Gerçekleştirildi

MUTSO’nun da aralarında bulunduğu Muğla Heyeti, Muğla’nın turizm tanıtım çalışmalarına destek sağlamak amacıyla TGA’yı ziyaret etti. 

Dolar 23 TL’ye yükseldi

Döviz kuru rekor kırmaya devam ediyor. Dolar/TL, 23,13 seviyesinde %7,28 artışla rekor yenilerken, Euro/TL ise 24,85 seviyesinde yükselmeye devam ediyor.

Buğday Hasadı Yaygın Şekilde Başladı

Fethiye ilçesinde yağışlı havalar sonrasında buğday hasadı gecikmeli olsa da başladı. Mayıs ayı genel olarak yağışlı geçince buğday üreticisi Haziran ayını beklemek zorunda kalırken, üretici gözünü ve kulağını açıklanacak olan fiyata çevirdi.

Seydikemer Belediyesi Haziran Ayı Meclis Toplantısı Yapıldı

Seydikemer Belediyesi Haziran Ayı Olağan Meclis Toplantısı, Seydikemer Belediye Başkanı B. Önder Akdenizli Başkanlığında gerçekleşti. 

Fethiye’de nem hâkim

Fethiye’de hava, mevsim normallerine gelmesiyle beraber 30 dereceye kadar yükseldi. Yükselen sıcaklıkla beraber nem ` seviyesine ulaştı.

“Turizme daha iyi bir hizmet verebilmek adına çalışmalarımız sürüyor”

Selimiye ve Bozburun’da incelemelerde bulunan Marmaris Belediye Başkanı Mehmet Oktay, “Turizme daha iyi bir hizmet verebilmek adına çalışmalarımız sürüyor” dedi.

Ördek Adası’nda çevre temizliği yapıldı

Çevre Haftası etkinlikleri kapsamında Ördek Adası’nda çevre temizliği etkinliği yapıldı.

TGA’ya Fethiye ve Seydikemer’in tanıtımı için talepler iletildi

Fethiye Ticaret ve Sanayi Odası (FTSO) Yönetim Kurulu Başkanı Osman Çıralı, beraberindeki Muğla heyeti ile birlikte Türkiye Turizm Tanıtım ve Geliştirme Ajansı’nın (TGA) İstanbul’daki merkezini ziyaret ederek Fethiye ve Seydikemer’in tanıtımı için taleplerini iletti. 

Cankurtaran Eğitimine Katılan 12 Kişi Belge Aldı

Fethiye Ticaret ve Sanayi Odası (FTSO) tarafından bu yıl 3’üncüsü gerçekleştirilen Bronz (havuz) Cankurtaran Eğitimi 3 gün, Gümüş (deniz) Cankurtaran Eğitimi ise 5 gün süren eğitim faaliyetlerinin ardından tamamlandı. Eğitime katılan 12 kişi sınavdan başarıyla geçerek cankurtaran belgesi almaya hak kazandı.   

Festival, etkinlikleri renkli anlar yaşattı

Marmaris Uluslararası Kültür ve Sanat Festivali çerçevesinde düzenlenen etkinlikler renkli anlar yaşatıyor.

“Dekoratif Ahşap Süsleme” sergisinin açılışı gerçekleştirildi

Hayat Boyu Öğrenme Haftası etkinlikleri kapsamında Fethiye Sıtkı Mefharet Koçman Yurdunda misafir edilen deprem bölgesinden gelen vatandaşlara yönelik açılan “Dekoratif Ahşap Süsleme” kursunun sergisinin açılışını gerçekleştirildi.

" Çevre Temizliği" etkinliği düzenlendi

Ortaca Sarıgerme’de 5 Haziran Dünya Çevre Günü etkinliği nedeniyle çevre temizliği etkinliği düzenlendi.

Geçici Hayvan Bakımevi 20 bin 633 ziyaretçiyi ağırladı

Doğal yaşam alanları ve teknik özellikleri ile Türkiye’nin en donanımlı barınaklarından biri olan Muğla Büyükşehir Belediyesi Geçici Hayvan Bakım Evi can dostların daha iyi bir yaşam sürmeleri için çalışmalarına devam ediyor. 37 bin 349 m2 alan arazi üzerine inşa edilen Geçici Hayvan Bakımevinde ilk kabul ünitesi, yavrulu anne bakım, karantina, muayene, ameliyathane ve müşahede üniteleri yanında kedi üniteleri, açık-kapalı kafesler, doğal yaşam park alanları bulunuyor.

Geri Dönüşüm Sanat Sergisi Gerçekleştirildi

5 Haziran Dünya Çevre Günü, Menteşe Belediyesi tarafından düzenlenen çeşitli etkinliklerle kutlandı. Kireç dağıtımı ile başlayan etkinlikler, Geri Dönüşüm Sanat Sergisi, Sıfır Atık Yarışma Ödül Töreni ve Kızıldağ Mesire Alanı yürüyüşü ile devam etti.

Dereceye giren objelere ödülleri verildi

Dünya Çevre Günü etkinlikleri kapsamında Fethiye Belediyesi İklim ve Sıfır Atık Müdürlüğü ve ilgili STK’lar tarafından Atatürk Anıtı’na çelenk bırakıldı. İklim değişikliği ve sıfır atık konulu obje yarışması ile okullar arası atık pil ve elektronik atık yarışmalarında dereceye girenlere ödülleri dağıtıldı.

Ortaçgil ve Tezer hayranları ile buluştu

Telmessos Antik Tiyatrosu'nda Açık hava konserleri, ünlü sanatçıları müzik severlerle buluşturmaya devam ediyor.

Ortak Hizmet Protokolü İmzalandı

Kültür ve Turizm Bakanlığı Kültür Varlıkları ve Müzeler Genel Müdürlüğü ile Yatağan Belediyesi arasında, Stratonikeia ve Lagina'da arkeolojik kazı, bakım, onarım ve çevre düzenlemesi çalışmalarına destek verilmesine ilişkin ortak hizmet protokolü imzalandı.

Fethiye’de kiralık ev fiyatlarındaki artış sürüyor

Türkiye’de kira artışlarına bir yıllık süre ile sınırlama getirildi. Ancak kira artışlarının önüne geçmek mümkün olmadı. Enflasyonun düşüşünün de kira fiyatlarına yansıması uzun vadeli olacak şekilde devam ediyor.

Toplam 14626 haber.