Güncel

Son dakika Güncel haberler, en son Güncel haberler, Güncel haberler burada, haber oku | Güncel

Güncel Haberleri

“Fethiye’mizde Önemli Turnuvalara Ev Sahipliği Yapıyoruz”

Fethiye’de düzenlenen “Orka Geleneksel Faik Torunoğulları Anı Satranç Turnuvasında” dereceye girenler ödüllendirildi.

Marmaris Belediyesi İçmeler'in çehresini değiştirdi

Türkiye'nin önde gelen turizm beldeleri arasında yer alan Marmaris'te sezon hazırlıkları tamamlandı. Kış dönemi yurt içi ve yurtdışı fuarlarda tanıtım çalışmaları ile göz dolduran Marmaris Belediyesi yaptığı alt ve üst yapı çalışmaları ile göz doldururken, İçmeler Mahallesi'nin üç caddesinde yapılan çalışmalar ile yeni görünümüne kavuştu.

Büyükşehir Belediyesi, Arkeolog Hande Kötek'i andı

Genç yaşta amansız bir hastalık nedeniyle vefat eden Muğla Büyükşehir Belediyesi Arkeologlarından Hande Kötek için Stratonikeia Antik Kenti gezisi düzenlendi. Hande Kötek anısına Menteşe Turgutreis Lisesi’nde eğitim gören ve bir kısmını depremzede öğrencilerin oluşturduğu 30 kişilik öğrenci grubuna Stratonikeia Antik Kenti gezisi düzenlendi.

Büyükşehir tıbbi atıkları kendi tesisinde bertaraf ediyor

 2017 yılında Büyükşehir Belediyesi tarafından kurulan ve Muğla’da ilk olan Tıbbi Atık Sterilizasyon ve Bertaraf Tesisi 13 ilçede yer alan sağlık kuruluşlarından toplanan tıbbi atıkları modern ve donanımlı tesislerinde bertaraf ediyor. Tıbbi Atık Sterilizasyon ve Bertaraf Tesisi 500 kg/sa kapasiteye sahip ve her ay ortalama 125 ton tıbbi atık yüksek basınçlı buhara maruz bırakılarak sterilize ediliyor.

Başkan Kocadon’dan Vali Tavlı’ya Ziyaret

Bodrum Ticaret Odası Yönetim Kurulu Başkanı Mahmut Serdar Kocadon, Muğla Valisi Orhan Tavlı’yı heyetiyle beraber ziyaret etti. 

Kaymakam Karaman, Depremzedelerle Bir Araya Geldi

Fethiye Kaymakamı Yusuf İzzet Karaman, Fethiye’de konaklanan depremzedeler ile bir araya geldi.

DJ Mahmut Orhan, Fethiye’ye Geliyor

Dünyaca ünlü DJ Mahmut Orhan, 18 Haziran Pazar günü Leb-i Derya Aksazlar Plajı’nda sevenleri ile buluşacak.

Başkan Karaca, Şampiyonluk Kupasıyla Bir Araya Geldi

Fethiye Belediye Başkanı Alim Karaca, Galatasaray’ın 2022-2023 Spor Toto Süper Lig Şampiyonluk Kupası ile bir araya geldi.

‘Turizmde çocuk koruma’ semineri düzenlendi

Muğla’nın Marmaris ilçesinde İngiltere Büyükelçiliği himayesinde GETOB (Güney Ege Turistik Otelciler Birliği) organizasyonu ve Marmaris Ticaret Odası (MTO) işbirliği ile ‘sürdürülebilir turizm’’ projeleri dahilinde ‘Turizmde çocuk koruma ve çocuk istismarı ile mücadele semineri" düzenlendi.

İklim değişikliğinin etkisi ile yağış rejimi de değişti

Türkiye geneli son yılların en yağışlı Nisan-Mayıs ve Haziran ayını yaşarken, Nisan ayına kadar yüzde 40’a varan yağış azlığı sonrası Nisan, Mayıs ve Haziran aylarında yüzde 100’lerin üzerinde bir yağış artışı yaşandığı açıklandı.

Akyarlar’a Sıcak Asfalt Yapıldı

Muğla Büyükşehir Belediyesi tarafından Bodrum’da başlatılan altyapı projelerinin tamamlandığı bölgelerde kazı yapılan yolların yenileme çalışmaları devam ediyor. Bu kapsamda ekipler Bodrum’un Akyarlar Mahallesinde 2 bin 700 metrelik sıcak asfalt çalışmasını tamamladı.

Uzundemir, Tiyatro Gösterisini İzledi

Ortaca Belediye Başkanı Alim Uzundemir, Yunus Emre Anadolu Lisesi ve Ortaca Anadolu Lisesi öğrencilerinin hazırlamış olduğu tiyatro gösterisine katılım sağladı.

“Yaza Merhaba Konseri” alkış topladı

Likya Sanat Akademisi tarafından düzenlenen Resim Sergisi ve Yaza Merhaba Konseri düzenlendi.

Fethiye Limit Eğitim Kurumları’ndan FTSO üyelerine indirim

Fethiye Ticaret ve Sanayi Odası (FTSO) ile Fethiye Limit Eğitim Kurumları arasında imzalanan protokol kapsamında Fethiye Limit Özel Öğretim Kursu ve Fethiye Limit Özel Çocuk Kulübü’nden hizmet alan FTSO üyeleri yüzde 10 indirimden yararlanacak. 

Halk Pazarı Ziyareti Gerçekleştirildi

Ortaca Kaymakamı Meral Uçar ve Ortaca Belediye Başkanı Alim Uzundemir, halk pazarına ziyaret gerçekleştirdi.

2. El Araç alacakların dikkatine

Her geçen gün kur fiyatlarının ve vergi oranlarının artmasıyla 2. el araçlara yönelim arttı.

Fethiye’de yabancı konut satışı 90'larda başladı

Fethiye’de ev ve işyeri kiraların bu kadar yüksek olmasının nedeni bulunduğu alandan fazla talebin olmasından kaynaklandığı belirtiliyor.

2022 Yılı Faaliyet Raporu Oybirliği ile İbra Edildi

Ölüdeniz Turizm Geliştirme Kooperatifi olağan mali genel kurulunu gerçekleştirdi. Genel kurulda 2022 yılı faaliyet raporu oybirliği ile ibra edildi. 

Başkan Karaca, “Çok katlı otopark yapacağız”

İncirköy Camii’nin temel atma töreninde konuşan Fethiye Belediye Başkanı Alim Karaca, çok katlı otopark yapılacağını söyleyerek, “Elektrikli araçlarla salı pazarından şehir merkezine ring vereceğiz” dedi.

Toplam 14615 haber.