Güncel

Son dakika Güncel haberler, en son Güncel haberler, Güncel haberler burada, haber oku | Güncel

Güncel Haberleri

Yeni emekli aylığı netleşti

Asgari ücrete yapılan ara zammın ardından, milyonlarca memur ve emekli, maaşlarına zam bekliyor. Enflasyon verisi, önümüzdeki çarşamba günü Türkiye İstatistik Kurumu (TÜİK) tarafından duyurulacak. Haziran ayı enflasyon verisi, Kurban Bayramı tatili nedeniyle ertelenmişti ve 5 Temmuz Çarşamba günü saat 10.00'da açıklanacak.

LGS'de tercih süreci yarın başlıyor

Liselere Geçiş Sistemi kapsamındaki merkezi sınav tercihleri yarın başlayacak. 8'inci sınıf öğrencileri 19 Temmuz'a kadar tercih işlemlerini gerçekleştirebilecek.

Emekli ve memur zammında tablo geldi

Milyonlarca memur ve emeklinin alacağı rakamlar netleşmeye devam ediyor. İşte açıklanan son enflasyon verisi ve demeçler sonrası ortaya çıkan yeni zam miktarı.

Kaymakam Böke’den Kabotaj Bayramı Mesajı

Milas Kaymakamı Mustafa Ünver Böke, 1 Temmuz Denizcilik ve Kabotaj Bayramı’nı mesajla kutladı.

Marmaris’te TCG TUFAN Botu Ziyarete Açıldı

1 Temmuz Denizcilik ve Kabotaj Bayramı etkinlikleri kapsamında Marmaris’te TCG TUFAN botu saat 10.00-17.00 arasında vatandaşların ziyaretine açıldı.

Saklıkent’te Bayram Yoğunluğu Devam Ediyor 

Saklıkent Kanyonu, Kurban Bayramı’nın son gününde de ilgi odağı oldu.

Başkan Akdenizli, MHP İlçe Teşkilatının Bayramlaşma Programına Katıldı

Seydikemer Belediye Başkanı Önder Akdenizli, Milliyetçi Hareket Partisi (MHP) Seydikemer İlçe Teşkilatında düzenlenen bayramlaşma programına katıldı. 

TCSG-911 Botu Ziyarete Açıldı

1 Temmuz Denizcilik ve Kabotaj  Bayramı etkinlikleri kapsamında Sahil Güvenlik Güney Ege Grup Komutanlığı bağlısı TCSG-911 botu vatandaşların ziyaretine açıldı.

Tatilcilerin tercihi günübirlik turlar oldu

9 Günlük Kurban Bayramı tatilinde Fethiye'ye gelen turistler, Ölüdeniz’de mavi ile yeşilin buluştuğu koyları günübirlik tur tekneleriyle gezmeyi tercih ediyor.

Kabotaj Bayramı Ölüdeniz'de Kutlandı

Türkiye’nin karasuları ve limanları arasında deniz taşımacılığı haklarını yabancıların kontrolünden kurtararak, bu hakları yalnızca Türk gemi ve vatandaşlarına tanıyan Kabotaj Kanunu'nun 97. yıl dönümünü Ölüdeniz’de de kutlandı. 

95. Sokakta Bayram Yoğunluğu 

Türkiye’nin gözde tatil bölgelerinden Muğla’nın Fethiye ilçesi, Kurban Bayramı’nda tatilcilerin uğrak noktası oldu.

Vali Tavlı, Orman Kahramanlarının Bayramını Kutladı

Muğla Valisi Orhan Tavlı, yeşil vatanı yangınlardan korumak için göreve başında olan Muğla Orman Bölge Müdürlüğü Ula Yangın Yönetim Merkezindeki orman kahramanları ile bir araya gelerek bayramlarını kutladı.

Tur Araçları Denetlendi

Fethiye Kaymakamlığı Turizm Danışma  Bürosu,TURSAB Batı Akdeniz BTK ve İlçe Jandarma Komutanlığı personelinin katılımı ile Öludeniz Ovacık mevkiinde tur ve transfer aracı denetimleri gerçekleştirildi.

Denizcilik Ve Kabotaj Bayramı 3 Temmuz'da Kutlanacak

1 Temmuz Denizcilik ve Kabotaj Bayramı'nın 97. yıl dönümü tören ve etkinlikleri 1 Temmuz’un Kurban Bayramı’na denk gelmesi dolayısıyla 3 Temmuz pazartesi gününe alındı.

Şarj İstasyonları Kuruldu

Güneş enerjisinden kendi elektriğini üreten şarj istasyonları 2. Etap Sahil Bandı’na ve Beşkaza Meydanı’na konumlandırıldı.

Trafikten Bunalanlar Plaja Yürüdü

Kurban Bayramı tatilini Muğla'nın Fethiye ilçesinde geçirmek isteyenler, Fethiye-Ölüdeniz yolunda yaklaşık 5 kilometrelik araç kuyruğu oluşturdu.

Sıcaklardan Bunalan Soluğu Sahil Bandında Aldı

Muğla’nın Fethiye İlçesi 9 günlük bayram tatili dolayısıyla adeta tatilci akınına uğradı.

Vali Tavlı, Depremzede Ailelerle Bayramlaştı

Vali Orhan Tavlı Depremzede Çocuklar ve Aileleriyle Bayram Şenliğinde Bir Araya Geldi

Göcek’te Trafik Yoğunluğu

Kurban Bayramı tatilini Muğla'nın Fethiye ilçesinde geçirmek isteyen vatandaşlar, Göcek Tüneli’nde araç kuyruğu oluşturdu.

Toplam 14682 haber.