Güncel

Son dakika Güncel haberler, en son Güncel haberler, Güncel haberler burada, haber oku | Güncel

Güncel Haberleri

Fethiye’de Rüzgârlı Hava Etkili Oldu

Muğla Meteoroloji Müdürlüğü’nden alınan bilgilere göre Fethiye’de rüzgâr 13km/s şiddetinde esiyor. Rüzgârlı hava, ilçe genelinde etkili oldu.

Kavurucu sıcaklar Paspatur esnafını vurdu

Hava sıcaklıklarının 40 dereceyi bulmasının ardından Fethiye'nin en eski yerleşim yerlerinden birisi olan Paspatur çarşısına rağbetin az olduğu gözlemlendi.

Yurtdışı Bursiyerlerinin Borç Sorunu

İYİ Parti Muğla Milletvekili Prof. Dr. Metin Ergun, Millî Eğitim Bakanlığı tarafından yurtdışına lisansüstü eğitim almak için burslu olarak gönderilen bursiyerlerin son yıllarda yaşadıklarını borç sorununu TBMM gündemine taşıyarak, Milli Eğitim Bakanı Yusuf Tekin’in yanıtlaması istemiyle soru önergesi verdi.

Katılımcı Bütçe Çalışmaları Devam Ediyor

Bodrum Belediyesi tarafından Türkiye’de ilk kez bir belediyenin uygulamaya aldığı Katılımcı Bütçe Çalışmaları kapsamında toplantılar sürüyor.

Binali Yıldırım kalp krizi geçirdi

AKP Genel Başkanvekili Binali Yıldırım’ın kalp krizi geçirip anjiyo oldu. Sağlık Bakanı Fahrettin Koca, Yıldırım’ın önemli bir sağlık sorununun olmadığını belirtti.

11. Yörük Obaları Şenliği Büyük Bir Coşkuyla Gerçekleşti

Milas Yörük Obaları Derneği Başkanı Erkan Turgut ve Ortaköy Muhtarı Mehmet Aral'ın ev sahipliğinde gerçekleşen 11. Yörük Obaları Yörük Şöleni'ne destek veren Milas Belediyesi, yörük kültürünün yaşatılması ve gelecek nesillere aktarılması için büyük emek harcıyor.

DPÜ hentbol takımlarından büyük başarı

Kütahya Dumlupınar Üniversitesinin (DPÜ) plaj hentbolu takımları Üniversiteler Arası Türkiye Şampiyonası’nda bir ikincilik ve bir üçüncülük kazandı.

Bodrum Belediyesi Ekipleri Yangınlara Müdahalede Destek Oldu

Bodrum'da ardı ardına çıkan yangınlarda, Bodrum Belediyesi ekipleri, Muğla Büyükşehir İtfaiye ekipleri ve Orman İşletme Şefliği ekiplerine destek oldu.

Karadere Plajı Artık Daha Temiz

Muğla’nın Seydikemer ilçesinde Belediye Temizlik İşleri Müdürlüğü ekipleri, Karadere Plajında temizlik çalışması yaparak cam, poşet ve pet şişe gibi sahile gelişi güzel atılan çöpleri topladı. 

İl Tartışmalarına Bir Yenisi Eklendi! Milas İl Mi Oluyor? 

'100'üncü yılda 100 il' söylemiyle ülke gündemine gelen ilçelerin il olma tartışmaları devam ediyor.

Karabük’te Sel, Fethiye’de Güneş

Meteoroloji Genel Müdürlüğü tarafından yapılan uyarıların ardından Karabük'te de sağanak yağmur etkili oldu. Yağış sonrası kentin farklı noktalarında yollar göle döndü. Fethiye’de aşırı sıcaklar yaşanırken şehirler arası yaşanan hava durumu farkı şaşırttı.

Kavurucu Sıcaklar Etkisini Gösteriyor

Türkiye'de Temmuz ayıyla birlikte ülke genelinde sıcaklıklar tavan yaparken Muğla’da El Nino etkileri artmaya başlıyor. Afrika üzerinden gelmesi beklenen sıcak hava dalgası ile önümüzdeki günlerde rekor sıcaklıkların görüleceği belirtiliyor.

Güllük'te Melike Şahin rüzgarı esti

Türk pop müziğinin güçlü sesi Melike Şahin, Milas Belediyesi’nin Denizcilik ve Kabotaj Bayramı dolayısıyla düzenlediği konserde sevilen şarkılarını seslendirdi.

Kavurucu Sıcaklar Sokakları Boşalttı, Sahiller Doldu Taştı

Afrika sıcakları olarak adlandırılan sıcak hava dalgasının etkisi altındaki Fethiye’de cadde ve sokaklar boş kalırken vatandaşlar öğle saatlerinden itibaren sahilleri doldurdu. 

Fethiye Kaymakamından Anlamlı Ziyaretler

Fethiye Kaymakamı Yusuf İzzet Karaman, İlçe esnaflarını ziyaret ederek esnafın istek ve taleplerini dinledi.

Kanal Temizliği Etkinliği Gerçekleştirildi

26. Ortaca Tarım, Çevre ve Turizm Festivali etkinlikleri kapsamında Ortaca ilçesi Dalyan Mahallesinde Kanal Temizliği etkinliği gerçekleştirildi.

Uzmanlar Uyarıyor Beslemeyin! 

Fethiye’de, cadde ve sokaklara yiyecek bulmak için sürüler halinde inen yaban domuzlarının sayısı her geçen gün artıyor.  

Aşırı Sıcaklardan Dolayı Beşkaza Meydanı Boş Kaldı

Fethiye Beşkaza Meydanı, gündüz saatlerinde aşırı sıcak havalardan dolayı boş kaldı.

Ula Kaymakamı’ndan Karaman’a Ziyaret

Ula Kaymakamı Baha Başçelik, Fethiye Kaymakamı Yusuf İzzet Karaman’ı makamında ziyaret etti.

Toplam 14733 haber.