Güncel

Son dakika Güncel haberler, en son Güncel haberler, Güncel haberler burada, haber oku | Güncel

Güncel Haberleri

"Daha yaşanabilir şehirler için çalışmalarımızı sürdürüyoruz”

Çevre, Şehircilik ve İklim Değişikliği Bakanı Mehmet Özhaseki, resmi sosyal medya hesabından TOKİ eliyle yapılan konutlar ile ilgili bir video yayınladı.

Araç sahiplerine kötü haber!

Brent petrol fiyatı ve döviz kurundaki dalgalanmalar akaryakıt fiyatlarını doğrudan etkilemeye devam ediyor. Son olarak geçtiğimiz günlerde LPG'ye gelen 66 kuruşluk zammın ardından, "benzine ve motorine zam gelir mi?" sorusunu gündeme getirdi. 

Dilek Yarımadası Milli Parkı mercek altında

Aydın İl Emniyet Müdürlüğü tarafından Dilek Yarımadası Milli Parkı'nda başta arıcılar ve çobanlardan rüşvet alınması konusu olmak üzere çeşitli konularda 'rüşvet ve irtikap" operasyonu başlatıldı. Aydın ilinin yanında 5 ile daha yayılan ve toplam 6 ilde sürdürülen operasyon kapsamında 5'i kamu görevlisi olmak üzere şu an itibariyle 28 kişinin gözaltına alındığı yakalaması bulunan 14 kişinin daha arandığı belirtildi.

İçmeler Tesisinde Çalışmalara Başlanıyor

Muğla Büyükşehir Belediyesi Marmaris İçmeler sahilinde bulunan tesis için hazırladığı projeye yönelik ihale sürecini tamamlayarak yükleniciye yer teslimini gerçekleştirdi.

Bodrum il mi oluyor?

AK Parti Bodrum İlçe Başkanlığı görevinden 14 Mayıs’taki genel seçimlerde 28. Dönemde Muğla Milletvekili aday adaylığı için istifa eden Osman Gökmen sosyal medya hesabından Bodrum’un il olması konusu ile ilgili ilginç bir paylaşım yaptı.

“Muğla’daki sağlık personelleri makus talihini ne zaman yenecek?”

Sağlık-Sen Muğla Şube Başkanı Özcan Çicek “Muğla’daki sağlık personelleri makus talihini ne zaman yenecek?” diyerek çeşitli açıklamalarda bulundu.

Belediye Meclisi Bugün Toplanıyor

Menteşe Belediye Meclisi aşağıda bulunan gündem maddelerini görüşmek üzere 4 Temmuz 2023 Salı Günü (bugün) saat: 14.00’te Menteşe Belediye Başkanı Bahattin Gümüş Başkanlığında toplanıyor. Konakaltı İskender Alper Kültür Merkezinde yapılacak toplantıyı www.mentese.bel.tr adresinden canlı olarak takip edebilirsiniz.

Yaz Spor Okulları başladı

Fethiye Gençlik Hizmetleri ve Spor İlçe Müdürlüğü tarafından her yıl organize edilen Yaz Spor Okulları başladı.

Kaymakam Böke Kabotaj Bayramı Etkinliklerine Katıldı

Kaymakam Böke, bu yıl 97.si düzenlenen Denizcilik ve Kabotaj Bayramı etkinlikleri kapsamında Güllük Liman Başkanlığı tarafından Güllük'te gerçekleştirilen etkinliklere katıldı.

Belediye Ekipleri, Bayram Haftasında 6 Bin 500 Ton Atık Toplandı

9 günlük Kurban Bayramı tatili dolayısıyla Bodrum halkının ve ilçeye gelen misafirlerin mutluluğu ve huzuru için belediye ekipleri temizlik çalışmalarını sürdürdü.

TOBB Girişimcilik Seçim Takvimi Yayınlandı

Türkiye Odalar ve Borsalar Birliği (TOBB), Kadın ve Genç Girişimciler İl Kurulları için başvurular 3 Temmuz 2023 Pazartesi günü başladı.

Kurban Bayramı tatilinde 10 bin 546 kişi yamaç paraşütüyle uçtu

Dünyanın en iyi yamaç paraşütü merkezleri arasında gösterilen Muğla'nın Fethiye ilçesindeki Babadağ Hava Sporları ve Rekreasyon Merkezi, Kurban Bayramı tatilinde yoğun ilgi gördü. Babadağ'da, 9 günde toplam 10 bin 546 kişi yamaç paraşütüyle uçuş gerçekleştirdi.

Temmuz ayı olağan meclis toplantısı yapıldı

Fethiye Belediyesi Temmuz Ayı olağan meclis toplantısı gerçekleşti. Biri gündem dışı olmak üzere 5 madde belediye meclisinde görüşüldü.

Muğla Odaları ve Borsası buluştu: “Muğla için birlikteyiz”

Milas Ticaret ve Sanayi Odasının ev sahipliğinde 36’ıncı kez bir araya gelen TOBB üyesi Muğla Odaları ve Borsası Muğla için birliktelik mesajı verdi.

Bayram Bitti, Tekne Turlarına İlgi Düştü 

Kurban Bayramı tatilinde yerli ve yabancı turistler 12 Adalar ve 6 adalar tekne turlarına yoğun ilgi gösterdi. Bayramın bitmesiyle turlara ilgide azaldı.

Kabotaj Bayramı Coşkusu Melike Şahin Konseri İle Taçlanacak

Denizcilik ve Kabotaj Bayramı kutlama etkinlikleri kapsamında Milas Belediyesi tarafından düzenlenecek etkinlikte Türk pop müziğinin ünlü ismi Melike Şahin 8 Temmuz’da Güllük’te sahne alacak.

Mezbahalar Bayramda Tam Kapasite Çalıştı

Muğla Büyükşehir Belediyesi mezbaha ve hayvan pazarları Kurban Bayramı’nda tam kapasite çalıştı.

Yörük Şenliği 22-23 Temmuz’da!

Karaçulha Gönüllüler Derneği tarafından her yıl yapılan “Yörük Şenliği” bu yıl 22-23 Temmuz tarihinde Yayla Karaçulha Mahallesi’nde yapılacak. 

Muğla’da Kur’an Kursları Açıldı    

Yaz mevsiminin gelmesiyle ve eğitim öğretim yılının sona ermesiyle birlikte öğrencilerin vakit geçirip Kur’an-ı Kerim öğrendiği Kur’an kursları bugünden itibaren açıldı.

Toplam 14685 haber.