Güncel

Son dakika Güncel haberler, en son Güncel haberler, Güncel haberler burada, haber oku | Güncel

Güncel Haberleri

MARMARİS’TE KURUMLAR VE TURİZMCİLER YOL HARİTASI İÇİN TOPLANDI

Kapılarını deprem bölgesinden gelen misafirlere açan otelciler için bilgilendirme toplantısı düzenlendi. Çok sayıda turizmcinin katıldığı toplantıda yapılan çalışmalar ve bundan sonraki sürece ilişkin izlenecek yol haritası değerlendirildi.

“HİSARÖNÜ PİKNİK ALANI PROJESİ” AÇIKLAMASI

 “Hisarönü Piknik Alanı Projesi” hakkında sosyal medyada bazı mecralardaki paylaşımlar üzerine Marmaris Belediyesi’nden açıklamada bulunuldu.

GÖKMEN’İN ZİYARETLERİ SÜRÜYOR

AK Parti Muğla Milletvekili Aday adayı Osman Gökmen’in bölgedeki kamu kuruluşları, parti, STK ve iş insanlarıyla görüşmelerine devam ediyor

KOYUNCU’DAN KAYMAKAM KARAMAN’A ZİYARET

Cumhuriyet Halk Partisi(CHP) İlçe Başkanı Mustafa Koyuncu beraberindeki heyet ile birlikte Fethiye Kaymakamı Yusuf İzzet Karaman’ı ziyaret etti.

AYHAN: “2023 YILINDA BEREKETLİ BİR TURİZM YILI BİZİ BEKLİYOR”

Muğla Odaları ve Borsa Ortak Toplantısı’nda konuşma yapan Marmaris Ticaret Odası Yönetim Kurulu Başkanı S. Mutlu Ayhan, “Ülke olarak son 3 yılda salgın, yangın, sel, deprem gibi peş peşe yaşadığımız afetlerin ardından nihayet 2023 yılında bereketli bir turizm yılı bizi bekliyor” dedi.

BAŞKAN TOKAT, “ŞİDDET SONA ERSİN”

Milas Belediye Başkanı Muhammet Tokat, 14 Mart Tıp Bayramı dolayısıyla bir mesaj yayınladı.

İYİ PARTİ’DEN ADD’YE ZİYARET

İYİ Parti İlçe Başkanı Tolga Turgutoğulları, İYİ Parti Belediye Meclis üyesi Ayşe Çiftçi ve İYİ Parti Kadın Kolları, geçtiğimiz hafta göreve başlayan ADD (Atatürkçü Düşünce Derneği)  Başkanı Filiz Topçu’yu ziyaret etti

HAYDİ ÇOCUKLAR ŞENLİĞE!

Afet bölgesindeki depremzede çocukların yüzlerini güldürmek, Milas’ta yaşayan tüm çocuklarımızın renkli bir gün geçirmelerini sağlamak için 19 Mart Pazar günü Çocuk Şenliği düzenlenecek. Şenlik kapsamında, “Oyuncağını Al Gel” sloganıyla toplanacak oyuncaklar deprem bölgesinde yaşayan çocuklara gönderilecek.

MUĞLA'DA KUZUGÖBEĞİ ALTINLA YARIŞIYOR

Muğla'da Mart-Mayıs aylarında doğal ortamda yetişen kuzugöbeği mantarı kırsal mahallelerdeki vatandaşların geçim kaynağı olurken, kilosu 800 ila 1000 liradan alıcı buluyor.

FKM, “YARINDA YAŞAMAK” KONFERANSINA EV SAHİPLİĞİ YAPTI  

Fethiye Belediyesi Özer Olgun Kültür Merkezi, TEDx Fethiye BFL tarafından düzenlenen “Yarında Yaşamak” konferansına ev sahipliği yaptı

YOLA SAVRULAN MERMER PARÇALARI TRAFİĞİ AKSATTI

Mermer nakliyesi yapan kamyon sürücüsü akıllı kavşakta dönüş sırasında kamyonun kasasındaki ahşap bölümün bir parçasının kopması sonrası yol trafiğe kısa süreli kapandı.

BİR YIL ÖNCE, BİR YIL SONRA

Son yılların en kurak kış aylarını yaşayan Muğla’da bir yıl önce çekilen fotoğraf karesi ile bir yıl sora çekilen fotoğraf karesi kuraklığın boyutunu gözler önüne serdi.

İSTİKLAL MARŞIMIZI GÜZEL OKUYAN ÖĞRENCİLER ÖDÜLLENDİRİLDİ

Seydikemer’de 12 Mart İstiklal Marşımızın kabulünün 102. Yılı ve İstiklal Şairimiz Mehmet Akif Ersoy’u anma programı düzenlendi. Seydikemer Belediye Başkanı Yakup Otgöz, “İstiklal Marşını Güzel Okuma Yarışması’nda dereceye giren öğrencilere ödüllerini takdim etti.

12 MART İSTİKLAL MARŞININ KABULU VE MEHMET AKİF ERSOY'U ANMA PROGRAMI DÜZENLENDİ

12 Mart İstiklal Marşımızın Kabulü‘ nün 102.Yıldönümü ve Mehmet Akif Ersoy'u anma programı Ortaca İmam Hatip Lisesi Konferans Salonu’nda düzenlendi.  

EĞİTİM YÖNETİCİLERİ AFET SONRASI YAPILAN ÇALIŞMALARI DEĞERLENDİRDİ

Asrın felaketinin sebep olduğu yaraların sarılması için ülke genelinde çalışmalar sürüyor. Muğla’dan afet bölgesine giden eğitim neferleri deprem sonrasında bölgede yürütülen destek ve eğitim faaliyetlerine katkı vermek için çalışmalarını sürdürüyor. Aynı zamanda deprem bölgesinden Muğla’ya gelerek okullara nakil kayıt işlemleri gerçekleştirilen 6 bin 637 öğrencinin eğitim öğretim ve psikososyal destek süreçleri devam ediyor.

NAKİL YAPTIRAN DEPREMZEDE ÖĞRENCİ SAYISI 6 BİN 637’YE ULAŞTI

Kahramanmaraş merkezli depremlerin etkilediği toplam 11 ilden Muğla’nın 13 ilçesine yerleşen depremzede vatandaşların okul çağındaki çocuklarının okullara kayıtları devam ediyor.

DEPREMZEDE ÇOCUKLARA OYUNCAKLARI ULAŞTIRILIYOR

Cumartesi günü Fethiyespor evinde GMG Kastamonuspor’u konuk etti. İkinci yarının Fethiye’de ki ilk maçında Fethiyespor taraftarları depremzede çocukları unutmadı. Maç öncesinde stadyuma atılan peluş oyuncaklar depremzede çocuklara ulaştırılmak üzere Malatya’ya yola çıktı.

BAŞKAN YARDIMCISI TUTKUN CHP’DEN ADAY

Bodrum Belediye Başkan Yardımcısı Hüseyin Tutkun, CHP’den Milletvekili adayı olmak için memurluktan istifa etti.

KIRMIZI YELEKLİLERİN PSİKOSOSYAL DESTEK HİZMETİ DEVAM EDİYOR

Aile ve Sosyal Hizmetler Muğla İl Müdürlüğü tarafından 31 bin 153 depremzede vatandaşa psiko-sosyal destek hizmeti verildi.

Toplam 14723 haber.