Güncel

Son dakika Güncel haberler, en son Güncel haberler, Güncel haberler burada, haber oku | Güncel

Güncel Haberleri

METEOROLOJİDEN EGE VE AKDENİZ'E 4 GÜN YAĞIŞ UYARISI

Meteoroloji 4. Bölge Müdürlüğü Bölge Tahmin ve Uyarı Merkezi tarafından yapılan uyarıda, Ege ve Akdeniz Bölgesinde cumartesi günü başlayacak yağışlar salı gününe kadar devam etmesi bekleniyor.

BAŞKAN GÜMÜŞ: İSTİKLAL MARŞI’MIZIN 102. YILI KUTLU OLSUN

Menteşe Belediye Başkanı Bahattin Gümüş, İstiklal Marşı’nın Kabulünün yıl dönümü ve Mehmet Akif Ersoy’u Anma Günü nedeniyle bir mesaj yayımladı. 

DERE, “ÜRETİMİMİZ YOK DENECEK KADAR AZALDI”

Muğla CHP Milletvekili Aday Adayı Yalçın Dere, Fethiye CHP ilçe başkanlığını ziyaret ederek, partililere kendini tanıttı

MUĞLA'DA DEPREMZEDE ÇOCUKLARA MORAL ETKİNLİĞİ

Kahramanmaraş merkezli depremlerin ardından aileleriyle birlikte Muğla'ya gelen çocukların, depremin etkisinden uzaklaşmaları için Muğla Valiliği koordinesinde, Gençlik ve Spor İl Müdürlüğü tarafından etkinlik düzenlendi.

EGE DENİZİNDE FIRTINA UYARISI

Meteoroloji Genel Müdürlüğü Analiz ve Tahmin Merkezi, Ege Deniz’inde cumartesi öğle saatlerine kadar fırtına uyarısında bulundu.

JANDARMA ÇEVRE TİMİNDEN YABAN KEÇİSİ NÖBETİ

Muğla İl Jandarma Komutanlığı Çevre, Doğa ve Hayvanları Koruma Timi yaban keçilerinin yavrulama döneminde avlanmamaları için dağlarda nöbet tutuyor.

BALABAN, “ÖNCELİK GÜNDEMİMİZ DEPREM”

AK Parti Seydikemer İlçe Başkanı Salih Gümüş’ün aday adaylığını açıkladığı toplantı sonrası, soruları yanıtlayan Eczacı Işıl Balaban, “Öncelikli gündemimiz deprem” diye konuştu. 

YILMAZ, “BEN BELEDİYECİYİM, BELEDİYE SEÇİMLERİNE HAZIRLANIYORUM”

Geçmiş dönem Fethiye Ölüdeniz Belediye Başkanı ve 2019 Fethiye Belediyesi Başkan Adayı Keramettin Yılmaz, yaptığı açıklamada, “Ben belediyeciyim, belediye seçimlerine hazırlanıyorum” dedi. 

AKP’Lİ SALİH GÜMÜŞ ADAY ADAYLIĞINI AÇIKLADI

Ak Parti Seydikemer İlçe Başkanı Salih Gümüş, görevinden istifa ederek, milletvekili aday adaylığını açıkladı. 

KARAÇULHA ÇİFTÇİ BİRLİĞİNDEN MÜDÜR DADAŞOĞLU’NA ZİYARET 

Karaçulha Çiftçi Birliği Başkanı Halil Daşar beraberinde Hasan Tuna Arslanoğlu, Bayram Koç ve Özer Çakal ile birlikte Fethiye İlçe Emniyet Müdürü Kayhan Dadaşoğlu’nu ziyaret etti.

HER BAŞARILI KADININ BİR EMEK ÖYKÜSÜ VAR

Marmaris İhtiyaç Sahiplerine Yardım ve Eğitim Derneği (MİYED) ve Marmaris Belediyesi iş birliğiyle 8 Mart Dünya Emekçi Kadınlar Günü nedeniyle düzenlenen etkinlikte; işinde yükselmiş 14 başarılı kadın, nereden nereye geldiklerinin öyküsünü anlattı. 

TOPRAKSIZ TARIM PROJESİ, NİSAN 2023’TE BAŞLIYOR

Bodrum Belediyesi, iklim değişikliği etkilerini azaltmaya yönelik çalışmalarına Avrupa Birliği düzeyinde devam ederken Bodrum Belediyesi İklim Değişikliği ve Sıfır Atık Müdürlüğü tarafından hazırlanan ve kabul gören FrontAg Nexus Projesi’nin hayata geçirilmesine yönelik çalışmalar başlıyor.   

BAŞKAN OKTAY, KARDEŞ KENTLER TURİZM GÜNÜ’NDE KONUŞTU

Marmaris Belediye Başkanı Mehmet Oktay, Dünya Kardeş Kentler Turizm Formu’nun davetlisi olarak katıldığı 'Dünya Kardeş Kentler Turizm Günü'nde Marmaris’in kardeş kentleriyle olan ilişkilerini anlattı.

AVRUPA’NIN EN BÜYÜK CANLI HAYVAN PAZARI ŞAP HASTALIĞI NEDENİYLE KAPATILDI

Erzurum’da Avrupa’nın en büyük hayvan pazarı olan Doğu Anadolu Canlı Hayvan Pazarı SAT-2 tipi şap virüsü nedeniyle kapatıldı. Diğer illere yapılacak olan hayvan sevkiyatları da virüs nedeniyle durduruldu.

KİPER, “ÜÇ, DÖRT ÇİFT SU SAMURU KALDI”

 Fethiye Ekolojik Yaşam Derneği Başkanı, Biyolog Ulaş Kiper, “Sorunumuz şu, buraya gelen insan göçü dalgası, Fethiye’ye sürekli kendi malıymış gibi davranıyor. Oysa burası bizim ortak yaşam alanımız, tüm canlılarla beraber paylaşıyoruz. Velhasıl deniz sadece bize ait değil, balıklara, orfoza, Caretta’lara ve tabii ki Akdeniz fokuna ait, bunu hatırlatmak istiyorum” dedi

FETHİYE ESNAF ODASI İŞ BANKASIYLA PROTOKOL İMZALADI

Türkiye İş Bankası Fethiye Şubesi ile Fethiye Esnaf ve Sanatkârlar Odası, esnaf odasına kayıtlı esnaflar için faizsiz 50 bin TL’ye kadar kredi çekimi sağlayan “Hoş Geldin” kredi protokolü imzaladı.

TOBB KGK ÜST KURUL TOPLANTISI DÜZENLENDİ

TOBB Kadın Girişimciler Kurulu, Üst Kurul Toplantısını, 8 Mart Dünya Kadınlar Günü kapsamında deprem özel gündemiyle gerçekleştirdi.

FTSO’DA VİZE HİZMETİ 15 MART’TA BAŞLIYOR

Fethiye Ticaret ve Sanayi ve Ticaret Odası’nda, vize hizmeti 15 Mart 2023 Çarşamba gününden itibaren başlıyor. Kosmos Vize Hizmetleri tarafından verilecek hizmet kapsamında Yunanistan’a shengen vizesi başvuruları, FTSO hizmet binasında açılan vize ofisinde hafta içi her gün 09.00–16.00 saatleri arasında yapılabilecek. 

MUĞLA OLGUNLAŞMA ENSTİTÜSÜ YARALARI SARMAYA GAZİANTEP'E GİTTİ

Muğla Olgunlaşma Enstitüsü el emeği ile hazırlanan Muğla halkı ve enstitü personelinden gelmiş olan ayni yardımları depremzede vatandaşlara ulaştırmak için seferber oldu.

Toplam 14723 haber.