Güncel

Son dakika Güncel haberler, en son Güncel haberler, Güncel haberler burada, haber oku | Güncel

Güncel Haberleri

DEPREMZEDE AİLE 28 GÜN SONRA KEDİSİNE KAVUŞTU

Kahramanmaraş merkezli 2 deprem sonrası İskenderun'daki evlerinin yıkılmasıyla Bodrum'a sığınan aile, 28 günün sonunda kedilerine kavuştu.

BODRUM'U FIRTINA VURDU, ÇATILARI UÇURDU, CAMLARI KIRDI

Muğla'nın Bodrum ilçesinde etkili olan kısa süreli fırtına restoranların tentelerini ve çatılarını uçurdu, camlarını kırdı. Kırılan camlar ve uçan tenteler birkaç kişiyi hafif şekilde yaraladı.

KÖYCEĞİZ’ DE BERAT KANDİLİ PROGRAMI DÜZENLENECEK

Muğla’nın Köyceğiz ilçesinde Berat Kandili dolayısıyla özel program gerçekleştirilecek.

BODRUMSPOR - ALTAY MAÇININ ARDINDAN

Spor Toto 1. Lig 24. haftasında oynanan Bodrumspor ile Altay maçının ardından iki takımın teknik direktörleri basın toplantısında açıklamalarda bulundu.

MIYC KIŞ TROFESİNİN ÜÇÜNCÜ AYAĞI SONA ERDİ

Marmaris Uluslararası Yat Kulübü'nün bu yıl 14.'sünü düzenlediği Kış Trofesinin üçüncü ayağı bugün sona erdi.

MUĞLA’DA BEKLENEN YAĞIŞ BAŞLADI

Türkiye’de Rize’den sonra en fazla yağış alan il iken son yıllarda küresel iklim değişikliği nedeniyle Ege Bölgesinin en kurak ileri arasında yer alan Muğla’ya beklene yağmur yağışı başladı.

KÖYCEĞİZ TAZELENME ÜNİVERSİTESİ, DEPREMZEDE ÇOCUKLARI YALNIZ BIRAKMADI

Muğla’nın Köyceğiz ilçesinde deprem bölgesinden gelerek aileleri ile yaşayan depremzede çocuklar için Belediye Kulak Mesire Kamp Alanı'nda etkinlik düzenlendi. Muğla Büyükşehir Belediyesi ve Köyceğiz Belediyesi tarafından ‘Muğla Tek Yürek, Yaralarımızı Birlikte Saracağız’ sloganı ile organize edilen etkinlikte Köyceğizli ve depremzede çocuklar birlikte eğlendi.

MUĞLA'DA AK PARTİ İL BAŞKANLIĞI İÇİN TEMAYÜL YOKLAMASI YAPILDI

AK Parti Muğla’da, Kadem Mete’nin istifasıyla boşalan İl Başkanlığı için temayül yoklaması yapıldı.

SAHA ÇALIŞANLARINA PSİKOLOJİK İLK YARDIM DESTEK EĞİTİMİ

6 Şubat’ta 11 ilde yaşanan depremin ardından deprem mağdurlarıyla kurulacak iletişim ve yapılacak saha çalışmalarında, Bodrum Belediye personelinin güçlendirilmesine yönelik “Saha Çalışanları için Psikolojik İlk Yardım Atölyesi” gerçekleştirildi.

KÖYCEĞİZ’DE KUR’AN ÖĞRENEN KURSİYERLER BELGE ALDI

Muğla’nın Köyceğiz İlçe Müftülüğüne bağlı Toparlar Merkez Camii’nde Diyanet İşleri Başkanlığı’nın, "Camilerde Kur’an Öğretimi Programı” çerçevesinde açılan 5. dönem Kur'an-ı Kerim'i öğrenme kursuna katılan kursiyerler bitirme belgelerini aldı.

MİLLET İTTİFAKI ORTAK BASIN AÇIKLAMASI

İYİ Parti Genel Başkanı Meral Akşener'in açıklamalarının ardından Ankara'da hareketli saatler yaşandı. Millet İttifakı'nın kalan beş siyasi partisi, Saadet Partisi ev sahipliğinde toplandı. 4,5 saat süren toplantının ardından 5’li Masa ortak açıklamada bulundu.

ASKIDA SEBZE KAMPANYASI BÜYÜK İLGİ GÖRDÜ

6 Şubat 2023 tarihinde Kahramanmaraş'ın Pazarcık ve Elbistan ilçelerinde gerçekleşen depremler nedeniyle ilçemize gelen vatandaşlara kamu kurum ve kuruluşları ve sivil toplum örgütleri tarafından çeşitli destekler verilmeye devam ediyor. İhtiyaçlar dahilinde de farklı kampanyalar başlatılıyor ve yürütülüyor.

KÖYCEĞİZLİ UMRECİLER DUA VE TEKBİRLERLE UĞURLANDI

Muğla'nın Köyceğiz ilçesinden 27 kişi umre ibadeti için kutsal topraklara dualarla uğurlandı.

MARMARİS YAT KULÜBÜ KIŞ TROFESİ ÜÇÜNCÜ AYAĞI BAŞLADI

Marmaris Uluslararası Yat Kulübü tarafından organize edilen kış trofesinin 3. ayağı için Muğla'nın Marmaris ilçesinde start verildi.

YAT KAPTANLARI MARMARİS'TE SEKTÖR BULUŞMASINDA BİR ARAYA GELDİ

Türkiye Yat Kaptanları ve Çalışanları Derneği tarafından organize edilen '4. Uluslararası Yatçılık Sektörü (İnternational Yachting Sector) kongresi' Muğla'nın Marmaris ilçesinde başladı.

PAZAR GÜNÜ MUĞLA’YA SAĞANAK YAĞIŞ UYARISI

Meteoroloji 4. Bölge Müdürlüğü Bölge Tahmin ve Uyarı Merkezi tarafından yapılan uyarıda, Muğla ve çevresinin pazar günü saat 10.00-18.00 arası gök gürültülü sağanak yağış beklendiği açıklandı.

MİLAS'TA 'KORUYUCU AİLE' TOPLANTISI DÜZENLENDİ

Aile ve Sosyal Hizmetler Muğla il Müdürlüğü tarafından koruyucu aile toplantısı düzenlendi.

EMRE, “KUŞ CENNETİNİ YAPAY OLARAK YAPAMAZSINIZ, ANCAK KUŞ ORAYA GELİRSE KUŞ CENNETİ OLUR” 

Bugün Dünya Yaban Hayatı günü… Bu kapsamda Fethiye’de çalışma yürüten gruplardan biri de DODO (Doğa Dostu) Derneği… Derneğin Kurucu Başkanı Gökçen Bayram ve derneğin danışmanı Ali İhsan Emre, SED Medya’ya Fethiye’deki doğal hayat ve yürüttükleri faaliyetler konusunda bilgi verdi. Emre, “İleride burası kuş cennetliğinden ziyade insanların cenneti olacak çünkü Karagözler’den Yanıklar’a kadar yapılaştık. Arada nefes alacak yerimiz kalmadı, onun için burası çok önemli. O nedenle etrafı kapatılmalı, insanlar bilgilendirilmeli, kuş deyip geçmeyin, kuş cenneti her yere nasip olmaz” dedi. 

GAZETECİLER DERNEĞİ’NDEN BİR DİZİ ZİYARET

Muğla Büyükşehir Gazeteciler Derneği’nin 3. Olağan Genel Kurulu geçtiğimiz ay yapılmıştı. Tek liste ile gidilen seçimde mevcut başkan Cem Kaytan, yeniden başkan seçilirken Başkan Kaytan ve yönetim kurulu üyeleri Muğla’da bir dizi ziyaret gerçekleştirdi.

Toplam 14647 haber.