Güncel

Son dakika Güncel haberler, en son Güncel haberler, Güncel haberler burada, haber oku | Güncel

Güncel Haberleri

FETHİYESPOR’DA SAKAT OYUNCULAR BULUNUYOR

TFF 2. Lig Kırmızı Grup’ta mücadele eden Fethiyespor’da, Pazar günü oynanacak maç öncesi sakatlıkları bulunan Sacit Yolcu, Berat Tosun, Taha Can Velioğlu ve Şahan Akyüz takımdan ayrı bireysel çalışmalarını sürdürüyor.

MİLAS'TA TRAFİK KAZASI: 1 ÖLÜ

Muğla'nın Milas ilçesinde meydana gelen trafik kazasında bir kişi hayatını kaybetti.

FETHİYE'DE ÖĞRENCİLER DEPREMZEDELER İÇİN MASA VE TABURE ÜRETİYOR

Muğla'nın Fethiye ilçesinde, Fethiye Esnaf ve Sanatkarlar Odası Mesleki Eğitim Merkezi öğrencileri depremzedelere yardımlarını sürdürüyor. Depremzedeler için portatif masa ve tabure üretimi yapan öğrenciler gönüllü çalışıyor.

FETHİYE TURİZM SEKTÖRÜ İSTİŞARE TOPLANTISI FTSO’DA GERÇEKLEŞTİRİLDİ

Fethiye Ticaret ve Sanayi Odası (FTSO) ev sahipliğinde gerçekleştirilen Fethiye Turizm Sektörü İstişare Toplantısı’nda 12-15 Nisan 2023 tarihinde İstanbul’da Fethiye’nin tanıtılacağı 26. Doğu Akdeniz Uluslararası Turizm ve Seyahat Fuarı’na (EMITT) ilişkin hazırlıklar ile yaklaşan turizm sezonu öncesi yapılması gereken çalışmalar değerlendirildi.

EĞİTİM ÖĞRETİME DESTEK KURSLARI SÜRÜYOR

Bodrum Belediyesi eğitim öğretim destekleri çerçevesinde Liselere Geçiş Sistemi (LGS), Yükseköğretim Kurumları Sınavı (YKS), ilkokul ödev ve ders hazırlık kurslarına devam ediyor.

MUĞLA'DA ÖĞRETMEN VE ÖĞRENCİLERE YANGIN EĞİTİMİ VERİLDİ

Muğla Orman Bölge Müdürlüğü personelleri tarafından öğretmen ve öğrencilere orman yangınları ile mücadele eğitimi verildi. Muğla’nın merkez ilçesi Yerkesik mahallesinde engelli öğrencilere yönelik eğitim öğretim veren Özel Meslek Eğitim Okulu’nun öğretmen ve öğrencilerine yangın eğitimi verildi.

KÖYCEĞİZ MÜFTÜLÜĞÜ HAFIZLARI SEVİNDİRDİ

Muğla'nın Köyceğiz ilçe Müftülüğü Fethiye Kur'an Kurslarında hafızlık yapan öğrencileri ziyaret ederek, hediyelerle sevindirdi.

GENÇ NİDA KUR'AN-I KERİM'İ GÜZEL OKUMA VE HAFIZLIK İMAM HATİP LİSE VE ORTAOKUL KIZLAR YARIŞMASI DÜZENLENDİ

2022-2023 Eğitim Öğretim Yılı Din Öğretimi Genel Müdürlüğü’nün Türkiye genelinde düzenlediği Genç Nida Kur'an-ı Kerim'i Güzel Okuma ve Hafızlık İmam Hatip Lise ve Ortaokul Kızlar Yarışması 28 Şubat tarihinde gerçekleştirildi.

MÜDÜR ÇAY’DAN KAYMAKAM KARAMAN’A ZİYARET

Muğla İl Milli Eğitim Müdürü Emre Çay Fethiye’ye gelerek, Fethiye Kaymakamı Yusuf İzzet Karaman’ı ziyaret etti. Ziyarette ilçede yürütülen eğitim çalışmaları ve yatırımlarla ilgili görüş alışverişinde bulunuldu.

DEPREMZEDE AİLEYE TEKERLEKLİ SANDALYE YARDIMI 

Aile ve Sosyal Hizmetler Bakanlığı’na bağlı ASDEP ekipleri, Kahramanmaraş depremi sonrası Fethiye’ye taşınan Alasırt ailesine yardımda bulundu

MUĞLA EĞİTİM VE ARAŞTIRMA HASTANESİNDE 1971 DEPREMZEDE TEDAVİ GÖRDÜ

Kahramanmaraş merkezli 7,7 ve 7,6 şiddetindeki deprem sonrası Muğla iline gelen depremzedelerin Muğla Eğitim ve Araştırma hastanesinde tedavi gören hastalardan 88 hasta taburcu edilirken 43 hastanın ise tedavileri devam ediyor.

JANDARMA’DAN DEPREMZEDE ÇOCUKLARA MORAL ZİYARETİ

Kahramanmaraş merkezli deprem sonrası, afet bölgesinden Muğla’nın 13 ilçesinde konaklayan depremzede aileler için moral ve motivasyon etkinlikleri sürüyor.

SOSYAL MEDYADA FOTOĞRAF PAYLAŞINCA YAKALANDI

Muğla’nın Ortaca ilçesinde hakkında 15 yıl 10 ay kesinleşmiş hapis cezası bulunan şahıs sosyal medyada paylaştığı fotoğraf sonrası yeri tespit edilerek polis ekiplerince yakalandı.

DEPREMZEDE ÇOCUKLARA YURT VE OTELLERDE ANASINIFI AÇILDI

Kahramanmaraş merkezli deprem sonrası Muğla’ya gelen ve okullara kayıt yaptıran öğrenci sayısı 5 bin 711’e ulaşırken, yurt v otellerde kalan çocuklar için anasınıfları açıldı.

CUMHURBAŞKANI ERDOĞAN SEÇİM TARİHİNİ AÇIKLADI!

Kahramanmaraş merkezli depremler öncesinde 14 Mayıs'ta yapılacağı duyurulan, yaşanan depremler nedeniyle ertelenip ertelenmeyeceği konuşulan seçimlerin akıbeti belli oldu. 2023 Cumhurbaşkanlığı ve Milletvekilliği seçimleri tarihi açıklandı.

DEPREM KUŞAĞINDA OLMAMIZA RAĞMEN TEDBİRLERİN YETERSİZLİĞİNİ MAALESEF ÇOK PAHALIYA ÖDEDİK…!

Ülkemizin yaşadığı afetlerin en büyüklerinden olan Kahramanmaraş merkezli 2 depremin ardından Genel Başkanımız Kemal Kılıçdaroğlu’nun görevlendirmesi ile tüm milletvekili arkadaşlarım gibi ben de görevlendirildiğim Osmaniye ilimize 6 Şubat da hareket ettim.

KAPLUMBAĞA DIŞLAMA CİHAZI TESTLERİ DEVAM EDİYOR

Başta deniz kaplumbağaları olmak üzere çok sayıda deniz canlısının ölümüne veya yaralanmasına eden olan Trol ağlarına karşı kaplumbağa dışlama cihazı testleri balıkçılar ile test çalışmaları sürüyor.

GİRGİN: 20 YILLIK AKP İKTİDARININ ÖZETİ SARAY VAR ÇADIR YOK!

Dün TBMM deprem için verdiği aranın ardından çalışmalarına başladı. CHP Muğla Milletvekili Süleyman Girgin, Genel Kurul’da iktidarın kifayetsizliğiyle bir felakete dönüşen deprem hakkında bir konuşma yaptı. 

Toplam 14646 haber.