Güncel

Son dakika Güncel haberler, en son Güncel haberler, Güncel haberler burada, haber oku | Güncel

Güncel Haberleri

MUHSİN GÜMÜŞ YENİDEN BAŞKANLIĞA SEÇİLDİ

Seydikemer Belediyesi Toplantı Salonu’nda Seydikemer Ziraat Odası 3. Olağan Genel Kurulu yapıldı. Tek liste ile gidilen kongrede Muhsin Gümüş, yeniden başkanlığa seçildi.

KONYA EREĞLİ'DE 4.3 BÜYÜKLÜĞÜDE DEPREM MEYDANA GELDİ

Konya'nın Ereğli ilçesinde 17.01 sıralarında de 4.3 büyüklüğünde deprem meydana geldi. AFAD'ın sosyal medya hesabından yapılan paylaşıma göre deprem Yerin 7,05 km derinliğinde meydana geldi.

HATAY ARSUZ DOSTLUK KENTİ VATANDAŞLARIN HİZMETİNDE

Depremin ilk gününden itibaren gönüllülerin de destekleriyle birçok yardımın ulaştırıldığı Hatay'ın Arsuz ilçesinde barınma kapasitesi artırma çalışmaları sürerken bölge halkı için geniş çerçevede çalışmalar yapılıyor.

DEPREM BÖLGESİNDE TANIŞTIĞI MİNİK ARDA İLE VEDALAŞMA DUYGULANDIRDI

Kahramanmaraş Depremi'nin yaralarını sarmak için Muğla İl Müftülüğü tarafından bölgeye gönderilen gönüllü personel Dilaver Çakır'ın, deprem bölgesinde tanıştığı minik Arda ile vedalaşması, duygulu anlara sahne oldu. Minik Arda'yı oğlu gibi sevdiğini ifade eden Çakır; “Sen benim manevi oğlumsun, beni unutma” dedi.

MENTEŞE'DE TOPLANAN YARDIM KOLİLERİ YOLA ÇIKTI

Menteşe Belediyesi tarafından vatandaşların desteğiyle toplanan yardım malzemeleri Malatya deprem bölgesindeki afetzedelere ulaştırılmak üzere Muğla Büyükşehir Belediyesi Yardım Koordinasyon Merkezinden yola çıktı.

DEPREM, BİNA GÜVENLİĞİNİ BİR KEZ DAHA ORTAYA KOYDU

Merkez üssü Kahramanmaraş olan ve 11 ili yerle bir eden deprem felaketini tüm Türkiye'yi yasa boğarken, Atayıldız Grup Kurucusu ve Velux Yalıkavak Villa Projesi'nin yatırım ortağı Selahattin Yıldız bina güvenliği ile ilgili açıklamalarda bulundu.

DEPREMZEDE ÇOCUKLAR MOBİL ETKİNLİK ÇADIRI İLE MORAL BULUYOR

Muğla Büyükşehir Belediyesi kente gelen depremzedelere yönelik farklı projeleri hayata geçiriyor.

FETHİYE BELEDİYESİ İLE RUS DOKTORLAR ELELE

Türkiye’nin güney ve güneydoğusunda meydana gelen ve milyonlarca vatandaşımızı  etkileyen büyük deprem felaketi nedeniyle bölgeye şu ana kadar 34 yardım tırı gönderen, İskenderun’da her gün binlerce kişiye sıcak yemek çıkartan Fethiye Belediyesi, bu defa da Fethiye’de yaşayan Rus sağlıkçılar ile işbirliği yapıyor.

MUTSO’DAN DEPREMZEDE ÖĞRENCİLERE KIRTASİYE DESTEĞİ

MUTSO, Eğitim Meslek Komitesi işbirliğinde, Muğla’ya gelen depremzede öğrenciler için hazırlanan 340 kırtasiye çantasını İl Milli Eğitim Müdürlüğüne teslim etti.

KIZILAY’DAN AFETZEDE ÇOCUKLARA YÖNELİK PSİKOSOSYAL DESTEK 

Afet bölgelerinde “çocuk dostu alanlar” hizmet veriyor 

MİLLETVEKİLİ GÖKCAN: DEPREM BÖLGESİNİ İHYA VE İNŞA ÇALIŞMALARIMIZ HIZLA DEVAM EDİYOR

AK Parti Muğla Milletvekili Yelda Erol Gökcan, Marmaris ve Datça’da depremzedeleri ziyaret etti

DEPREMLERİN ARDINDAN SİGORTA SEKTÖRÜNDE EN ÇOK NELERDEN ŞİKÂYET EDİLDİ?

Kahramanmaraş merkezli meydana gelen ve yüzyılın felaketi olarak adlandırılan depremlerin etkileri devam ederken, DASK ve konut sigortası en çok tartışılan konular arasında yer aldı. Şikâyetvar sitesi verilerine göre, Şubat ayında konut sigortalarında şikâyetler yüzde 23 arttı. Şikâyetvar ’da DASK sayfası son 30 günde 67 bin 531 kez görüntülenirken, deprem bölgesinde yaşayan vatandaşlar ekspertizlerin gelmemesinden ve DASK’a ulaşamamaktan şikâyet etti 

DEPREM BÖLGESİNDE BAĞIŞIKLIK ALARMI!

 Türkiye Ulusal Alerji ve Klinik İmmünoloji Derneği Üyesi Prof. Dr. Elif Karakoç Aydıner, İmmün yetmezliği olan hastaların, tedavileri aksamadan devam etmesi gereken özel bir grup olduğunu belirterek, bu hastaların, diğer bireylere göre enfeksiyonlara çok daha yatkın olması nedeniyle, sanitasyon ve hijyen önerilerine mümkün olan en üst seviyede dikkat etmeleri gerektiği uyarısında bulundu 

BÜYÜKŞEHİR DEPREM MAĞDURLARINA MORAL OLUYOR

Muğla Büyükşehir Belediyesi, depremzede vatandaşların ve özellikle de çocukların güzel zaman geçirerek moral kazanmaları için hayata geçirdiği mobil etkinlik çadırında farklı etkinlikler düzenliyor.

DEPREMZEDE EBRAR'IN KEMAN TALEBİ YERİNE GETİRİLDİ

Ortaca Belediye Başkanı Alim Uzundemir, deprem bölgesinden ilçeye gelen vatandaşları ziyaretinde genç bir kızın keman talebi Başkan Uzundemir tarafından yerine getirildi.

“TRAFİK BİLİNCİ” KONULU PANELDE ÇARPICI AÇIKLAMALAR YAPILDI

Fethiye Bedensel Engellilerle Dayanışma Derneği tarafından düzenlenen 'Trafik Bilinci' konulu panel, dernek binasında gerçekleştirildi. Panelde konuşmacılar, katılımcıları çeşitli konularda  bilgilendirdi 

SİVAS'IN GÜRÜN İLÇESİ DE AFET BÖLGESİ İLAN EDİLDİ

Sivas’ın Gürün ilçesinde deprem meydana geldi, AFAD depremin büyüklüğünü 3.7 olarak açıkladı.

FETHİYE’DEN DEPREM BÖLGESİNE 2 KONTEYNER EV VE KATLANIR TUVALET

Feci depremin 2. haftası geride kalırken, Fethiye Kaymakamlığı koordinasyonunda Fethiye'den deprem bölgesine yardımlar devam ediyor.

TUTTUKLARI BALIKLARI AÇIK ARTIRMADA SATIP, PARASINI DEPREMZEDELERE BAĞIŞLADILAR

Muğla İl Tarım ve Orman Müdürü Barış Saylak tarafından düzenlenen balık mezatında balıkçılar, tuttukları balıkların parasını depremzedeler için bağışladı.

Toplam 14647 haber.