Güncel

Son dakika Güncel haberler, en son Güncel haberler, Güncel haberler burada, haber oku | Güncel

Güncel Haberleri

DTO FETHİYE, YENİ HİZMET BİNASINA TAŞINDI

Yeni hizmet binasına taşınan İMEAK Deniz Ticaret Odası Fethiye şubesi yeni adresinde ilk meclis toplantısını gerçekleştirdi. Şube Başkanı İlkay Tugay, “Sigorta fiyatlarının makul düzeylere indirilmesini bekliyoruz” dedi 

HRİSTİYANLIĞIN İLK GİZLİ MABETLERİNDEN OLAN YER FREKSLERİ İLE DİKKAT ÇEKİYOR

Muğla'nın Yatağan ve Aydın'ın Çine ilçeleri sınırında yer alan Adnan Menderes Barajı'na 100 metre mesafedeki Marsyas Vadisi'nde Hristiyanların ilk gizli mabetlerinden olduğu ileri sürülen dev kaya görenlerin dikkatini çekiyor.

AFET GÖNÜLLÜLERİ TOPLANTIDA BİR ARAYA GELDİ

Mahalle Afet Gönüllüleri Acil Müdahale Derneği (MAG/AMEDER), 3. etap eğitimleri için başvuruda bulunan gönüllülerle toplantıda bir araya geldi.

KAYMAKAM KARAMAN, 15 TEMMUZ ŞEHİTLERİ KUR’AN KURSU’NU ZİYARET ETTİ

Fethiye Kaymakam’ı Yusuf İzzet Karaman’ın ilçedeki ziyaretleri devam ediyor. Karaman son olarak, 15 Temmuz Şehitleri Kur’an Kursu’na bir ziyaret gerçekleştirdi

FETHİYE'DE KAÇAK YAPILARA YIKIM UYGULANIYOR

Muğla'nın Fethiye ilçesinde kaçak yapıların yıkımına devam ediliyor.

SÜRÜKLENEN 15 METRELİK TEKNEYİ KIYEM EKİPLERİ KURTARDI

Muğla'nın Bodrum ilçesinde Bodrum Kalesi açıklarında arıza yapan tekneyi Kıyı Emniyet Genel müdürlüğü ekipleri kurtardı.

UYGUNSUZ PARK EDİLEN SCOOTER,  VATANDAŞTAN TEPKİ ALDI 

Elektirikli scooterlar’ın yönetmeliğe uygun olmayan şekilde kullanılması ve park edilmesi, vatandaştan tepki alıyor 

İSTİKLAL MARŞI’NI GÜZEL OKUMA YARIŞMASI YAPILDI

İstiklal Marşı’nın kabulünün yıl dönümü etkinlikleri çerçevesinde İl Milli Eğitim Müdürlüğü tarafından düzenlenen “İstiklal Marşı’nın Tamamını Güzel Okuma Yarışması” ilçemiz Ortaokul Kategorisi bugün Şefika Pekin Mesleki ve Teknik Anadolu Lisesinde gerçekleşti.

BÜYÜKŞEHİR EKİPLERİ DEPREM BÖLGESİNDE ALTYAPI TAMİRATI GERÇEKLEŞTİRİYOR

Kahramanmaraş merkezli 11 ili etkileyen deprem felaketinin ardından , Muğla Büyükşehir Belediyesi ekipleri depremin yaşandığı illerde çalışmalarını sürdürüyor

BAHARIN SİMGESİ CEMRE SUYA DÜŞTÜ

İlkbahar başlangıcında yedişer gün arayla; önce havaya sonra su ve toprağa düşen cemrelerin düşme tarihleri vatandaşların gündemine. Geçtiğimiz hafta 19 Şubat tarihinde ilki düşmüştü.

KENDİ DİKTİĞİ ZEYTİN AĞAÇLARINI KORUMAK İÇİN BAŞKA BAHÇESİNE NAKLETMEK İSTEDİ, BAŞINA GELMEYENE KALMADI

Muğla'nın Milas ilçesinde sattığı bahçesindeki zeytin ağaçlarını daha iyi yetiştirmek için başka bir tarlasına nakletmek isteyen Hayrettin Göktepe, çevrecilerin tepkisi ile karşılaştı.

FETHİYESPOR’DAN SAĞLIK MEMURUNUN AİLESİNE TAZİYE ZİYARETİ

Fethiyesporlu futbolcular ve yönetim kurulundan oluşan ekip tarafından Fethiyeli Sağlık Memuru Muzaffer Kılınç'ın ailesine taziye ziyareti gerçekleştirdi.

MUĞLA'NIN BİNA KAT SAYISI ORTALAMASI 2,5 OLDU

Türkiye İstatistik Kurumu tarafından açıklanan illerin bina kat sayısı ortalamaları verilere göre Muğla'nın bina kat sayısı ortalaması 2,5 olarak belirlendi.

MUĞLA'DA KURAKLIK TEHLİKESİ

Muğla'da Ocak ayı içerisinde görülen yağışların, Şubat ayı içerisinde gerçekleşmemesi kuraklık tehlikesini yeniden gündeme getirdi.

ŞEHİT FETHİ BEY TÖRENLE ANILDI

İlçeye ismini veren ve Türk havacılık tarihinin ilk pilotlarından olan Şehit Yüzbaşı Tayyareci Fethi Bey için vefatının 109'uncu yılı dolayısıyla anma töreni düzenlendi.

MAG/AMEDER, GÖNÜLLÜLERLE TOPLANDI

Mahalle Afet Gönüllüleri Acil Müdahale Derneği (MAG/AMEDER), 3. etap eğitimleri için başvuruda bulunan gönüllülerle toplantıda bir araya geldi

BAŞKAN KARACA,“BÖLGEMİZ BİRİNCİ DERECE DEPREM BÖLGESİ”

Fethiye Belediye Başkanı Alim Karaca, Fethiye’nin 1. derece deprem bölgesi olduğunu vurgulayarak, Fethiye’de Babataşı Akarca ve Tuzla mahallelerini pilot bölge seçtiklerini, bu mahallelerin zemin sıvılaşmasını ölçeceklerini belirtti.

KÖYCEĞİZ'DE AFETZEDE ÇOCUKLARA SOSYAL DESTEK SAĞLANIYOR 

Muğla’nın Köyceğiz ilçesinde afetzede çocuklara sosyal destek etkinlikleri düzenlenerek, depremin yaraları sarılmaya çalışılıyor

Toplam 14647 haber.