Güncel

Son dakika Güncel haberler, en son Güncel haberler, Güncel haberler burada, haber oku | Güncel

Güncel Haberleri

Gazi Ortaokulunda Kermes Düzenlendi

Fethiye Gazi Ortaokulu Okul Aile Birliği tarafından okul bahçesinde düzenlenen kermese yoğun ilgi oldu. Kermesin geliriyle okul binasında ve çevre düzenlemesinde bazı yenilikler yapılması planlamakta.

“Sanatçının gözünü siyaset kör ettiyse, o adamdan sanatçı olmaz”

Şair Sunay Akın’ın, ‘Fethiye’deki kültürel etkinlikler yeterli değil’ açıklaması sonrası Fethiye Belediye Başkanı Behçet Saatcı, Belediye’nin Fethiye’de doğal çiçekler kitabının tanıtımında katılımcılara seslendi.

Çanakkale Programı İle İlgili Ortak Açıklama

18 Mart 2017 Fethiye Şehit Sümer Deniz Kız Anadolu Lisesi tarafından hazırlanan 18 Mart Çanakkale Zaferinin Yıldönümü Etkinliği ile ilgili olarak Atatürkçü Düşünce Derneği, Cumhuriyet Kadınları Derneği ve Yeni Kuşak Köy Enstitülüler Derneği ile Çağdaş Yaşamı Destekleme Derneği Fethiye şubeleri tarafından ortak bir basın açıklamasında bulunuldu.

İmzalı Formalar Açık Arttırmayla Satılacak

Fetav Fethiye Hayvan Dostları Grubu tarafından 3 büyükler ile Fethiyespor’un imzalı formaları eğitim parkı yapılması amacıyla açık arttırmayla satışa sunulacak.

“Türk” Ve “Atatürk” İsmi Geçmeyen Program Eleştirildi

18 Mart Çanakkale Zaferinin 102. Yılı anma programı kapsamında, Fethiye Şehit Sümer Deniz Kız Anadolu İmam Hatip Lisesi öğretmen ve öğrencilerin hazırlayıp sunduğu “Kadın Kahramanlar-Perihan” adlı oyunda Gazi Mustafa Kemal Atatürk ve Türk milleti adının geçmemesi dikkat çekti.

Çanakkale Zaferi’nin 102. Yıl Dönümü

Tüm yurtta olduğu gibi Fethiye’de de; Çanakkale Zaferi’nin 102. yıl dönümü ve 18 Mart Şehitler Günü nedeniyle tören düzenlendi. Şehitler anıtı önünde düzenlenen törende; Şehitlerimiz bir kez daha şükranla ve saygıyla anıldı.

“Ülkücü bir başkana ziyarete geldim”

Gaziantep Bağımsız Milletvekili Ümit Özdağ, konuşmacı olarak geldiği Fethiye’de, Belediye Başkanı Behçet Saatcı’yı makamında ziyaret etti.

Ümit Özdağ Fethiye’den Seslendi

Milliyetçi Hareket Partisi Genel Başkan Adayı ve Bağımsız Gaziantep Milletvekili Prof Dr. Ümit Özdağ, “Halk Arenası” programına konuk olmak için geldiği Fethiye’de bir dizi ziyaretlerde bulunurken gazetecilerin gündemle ilgili sorularını da cevapladı.

Şehit Ailelerini Yemekte Bir Araya Getirdi

Fethiye Belediye Başkanı Behçet Saatcı tarafından 18 Mart Çanakkale Şehitlerini Anma Günü nedeniyle şehit aileleri ile gazilere ve ailelerine öğle yemeği verildi.

Uğur Dündar’la Halk Arenası Fethiye’ye Konuk Oldu

Fethiye’den canlı yayınla ekrana gelen Uğur Dündar’la ‘Halk Arenası’ vatandaşın yoğun ilgisiyle karşılaştı.

Ak Başkanlar Evet Turunda

Seydikemer Belediye Başkanı Yakup Otgöz ve Ak Parti Seydikemer İlçe Başkanı Ecz. Salih Gümüş ve Belediye Başkan yardımcısı Mustafa Karakuş, referandum çalışmaları kapsamında vatandaşlarla buluştu.

Öğretmen Okullarının Kuruluş Yıldönümü Törenle Kutlandı

Öğretmen Okullarının kuruluşu Cumhuriyet Meydanı Atatürk anıtı önünde düzenlenen törenle kutlandı.

Hasan Gürhan “Öğretmen Okulları Yeniden Açılsın”

Yeni Kuşak Köy Enstitülüleri Derneği Fethiye şubesi başkanı Hasan Gürhan; Öğretmen okullarının 169. Kuruluş yıldönümü nedeniyle açıklamada bulundu. “Anadolu Bozkırları Genç Öğretmenlerle Karanlıktan Aydınlığa Çıktı”

Avcılar’ın Olağan Kongresi Nisan’da Gerçekleşecek

Fethiye Avcılar ve Atıcılar Spor Derneği olağan kongresi Nisan ayında gerçekleşecek. Olağan Kongre ile ilgili Fethiye Avcılar ve Atıcılar Spor Derneği başkanı Ali Yörük açıklamada bulundu.

Kullukçu’dan Kaya Yolu Açıklaması

CHP Fethiye İlçe Başkanı Ali Özgür Kullukçu da Kayaköy yolunun genişletilmesi amacıyla kesilen ağaçlar hakkında gazetecilere açıklama yaptı.

Fetav Hayvan Dostu Okul Projesi Protokolü İmzalandı

Fetav Hayvan Dostu Okul projesi protokolü Fethiye İlçe Milli Eğitim Müdürlüğü ile imzalanarak hayata geçti.

Turizmde Öğrenci-Sektör Buluşması

Muğla Sıtkı Koçman Üniversitesi Turizm Fakültesinin 11 yıldır sürdürdüğü ‘Sektör-Öğrenci Buluşması Fuarı’na 100’ün üzerinde turizm firması katıldı. Öğrencilere staj ve iş imkânı sağlayan fuarda öğrenciler stantlarda iş ve staj başvuru formu doldurdu.

“Domates, Kabak Ve Üzümde Ambargo Devam Ediyor”

Fethiye Ziraat Odası Başkanı Kenan Karayiğit, Rusya’nın bazı sebze ve meyvelerde ambargoyu kaldırmasını değerlendirirken “bölgemizde yetişen domates ve kabak gibi sebzelerde bir gelişme yok.

Toplam 15372 haber.