Siyaset

Son dakika Siyaset haberler, en son Siyasethaberler, Siyaset haberler burada, haber oku | Siyaset

Siyaset Haberleri

Ergün, Açıklamalarda Bulundu

İyi Parti Muğla 1. Sıra Milletvekili Adayı Metin Ergün, Bodrum Denizciler Derneği’nde denizciler ve vatandaşlarla bir araya gelerek açıklamalarda bulundu.

Saatcı, Toplantıda Açıklamalarda Bulundu

İYİ Parti 28. Dönem Muğla Milletvekili adayları Behçet Saatcı, Bodrum’da katıldığı toplantıda açıklamalarda bulundu.

“Bu Çok Önemli Bir Seçim”

İyi Parti Muğla 5. Sıra Milletvekili Adayı Ayfer İlhan Öçer, Bodrum Denizciler Derneği’nde denizciler ve vatandaşlarla bir araya gelerek seçimle ilgili açıklamalarda bulundu.

Behçet Saatcı,Yatağan Ziyaret Etti

Milletvekili Adayı Saatcı, seçim çalışmalarını Yatağan’da sürdürdü.

Milletvekili adayı Otgöz, ilgiyle karşılandı

AK Parti Muğla Milletvekili Adayı Yakup Otgöz, seçim çalışmaları kapsamında Milas’a bağlı Ovakışlacık Mahallesi’nde vatandaşlarla bir araya geldi. Mahalle sakinlerinin sorunlarını dinleyen Milletvekili Adayı Otgöz’e bu gezisinde AK Parti Milas İlçe Başkanı Emin Çelik ve yönetim kurulu üyeleri de eşlik etti. 

Tosun Açıklamalarda Bulundu

İyi Parti Muğla 3. Sıra Milletvekili Adayı Mehmet Tosun diğer milletvekili adaylarıyla, Bodrum Denizciler Derneği’nde denizciler ve vatandaşlarla bir araya gelerek açıklamalarda bulundu.

Milletvekili Adayı Tan, Yaklaşık 200 Gençle Müzik Dinledi, Film İzledi

Ak Parti Muğla Milletvekili Adayı Eylem Tan, Ula’nın Akyaka Mahallesinde yaklaşık 200 gençle müzik dinledi, film izledi.

Milletvekili Adayı Yakup Otgöz, Üretici ve Tüccarları Ziyaret Etti

14 Mayıs seçimleri için geri sayım devam ederken, AK Parti Muğla Milletvekili Adayı Yakup Otgöz, kapı kapı dolaşıp gönül kazanmaya devam ediyor. Fethiye’de Karaçulha Sebze ve Meyve Toptancı Hali'nde üretici ve tüccarlarla bir araya gelen Yakup Otgöz, daha sonra Marmaris İlçesine hareket ederek, vatandaşlarla buluştu.

Milletvekili Adayı Yiğit Çalışmalarını Bodrum’da Sürdürdü 

Zafer Partisi Muğla Milletvekili Adayı Ünal Yiğit beraberinde Zafer Partisi Bodrum İlçe Başkanı Alper Erdoğan, vekil adayları Tan Bilginer, Aybike Ece Taşova, Mehmet Özdemir ve gençlik kolları yöneticileri ile birlikte Bodrum’da ziyaretlerde bulundu. 

İyi Parti’nin Dört Vekil Adayı da Bodrum’da

İyi Parti Muğla Milletvekili Adayları Prof. Dr. Metin Ergun, Behçet Saatcı, Mehmet Tosun ve Ayfer İlhan Öçer, Bodrum’da basın mensuplarıyla bir araya geldi. İyi Parti Muğla İl Başkanlığı ve Bodrum İlçe Başkanlığı tarafından düzenlenen buluşma, Bodrum Denizciler Derneği’nde gerçekleşti. Milletvekili adayları Bodrum ve Muğla genelinde denizcilerin yaşadığı sorunlara çözüm önerilerini ve İyi Parti’nin seçim beyannamesinde yer alan vaatlerini anlattılar. 

Denizcilerin Sorunları Ele Alındı

İyi Parti Muğla İl Başkanı Davut Cumhur Akmeşe beraberinde İyi Parti Bodrum İlçe Başkanı Nevzat Kanber, İyi Parti 28. Dönem Muğla Milletvekili adayları Metin Ergun, Behçet Saatcı, Mehmet Tosun ve Ayfer İlhan Öçer ile birlikte Bodrum ilçesinde bir dizi ziyarette bulundu. 

Aday Özdemir, Türkiye Görme Engelliler Genel Merkezi’ni Ziyaret Etti

Türkiye Görme Engelliler Derneği Muğla Şube Sekreteri ve Zafer Partisi 28. Dönem Muğla milletvekili adayı Mehmet Özdemir, Türkiye Görme Engelliler Genel Merkezi’ni ziyaret etti.

Vekil Adayı Baykal Vatandaşlarla Bir Araya Geldi

Yeniden Refah Partisi Muğla 1. sıra Milletvekili Adayı İsmail Baykal seçim çalışmaları kapsamında Marmaris’te vatandaşlarla bir araya geldi.

Siyasi bir parti muhtarlarla buluştu

14 Mayıs’ta seçime girecek olan bir siyasi partinin Fethiye İlçe Başkanlığı tarafından birlik ve beraberlik etkinliği düzenlendi.

Milletvekili Adayı Tan, ‘Yatağan bizim yüz akımız’

AK Parti Muğla Milletvekili Adayı Eylem Tan Yatağan ilçesinde esnaf ve vatandaşlardan 14 Mayıs Cumhurbaşkanlığı seçimleri için destek istedi.

Vekil Adayı Demir'den Peş Peşe Ziyaretler

Cumhuriyet Halk Partisi (CHP) Muğla Milletvekili Adayı Mehmet Demir, seçim çalışmalarına hız kesmeden devam ediyor. Her gününü ziyaretlerle geçiren vekil adayı Demir vaatleriyle de vatandaşlardan tam not alıyor.

Saatcı “Ülkenin fabrika ayarlarına dönme mecburiyeti var!”

İYİ Parti Muğla Milletvekili Adayı Behçet Saatcı, ziyaret ettiği Kavaklıdere ilçesinde vatandaşların tam desteğini aldı.

CHP Vekil Adayı Demir: Sandıkta Hesabını Soracağz

Cumhuriyet Halk Partisi (CHP) Muğla Milletvekili Adayı Mehmet Demir, AKP hükümetinin vatandaşını patates ve soğan kokusuna muhtaç ettiğini ifade ederek bunun hesabının sandıkta sorulacağını ifade etti.

Yiğit, “Sığınmacıları Gönderecek Tek Parti Zafer Partisi’dir”

Zafer Partisi 28. Dönem Muğla Milletvekili Adayı Ünal Yiğit beraberinde Zafer Partisi İl Başkanı Kübra Bilginer, Milletvekili adayları Aybike Ece Taşova ve Mehmet Özdemir ile birlikte Menteşe ilçesinde vatandaşlarla bir araya geldi.

Toplam 2207 haber.