Siyaset

Son dakika Siyaset haberler, en son Siyasethaberler, Siyaset haberler burada, haber oku | Siyaset

Siyaset Haberleri

Seçim güvenliği toplantısı yapıldı

4 Mayıs 2023 tarihinde yapılacak olan Cumhurbaşkanlığı ve 28. Dönem Milletvekilliği seçimlerinin Muğla’da huzur ve güven içinde gerçekleşmesi için alınan ve alınacak tedbirlerin görüşüldüğü toplantı, Muğla Valisi Orhan Tavlı başkanlığında yapıldı.

Yeniden refah Partisi milletvekili adayları Fethiye’de esnafla buluştu 

Yeniden refah Partisi milletvekilleri İsmail Baykal, Nesim Polat, Faruk öge 14 Mayıs 2023 tarihinde yapılacak olan Cumhurbaşkanlığı ve milletvekilliği seçim çalışmaları kapsamında Fethiyeli vatandaşlarla buluştular.

Tosun, “Gaziler ve Şehit aileleri için ne yapsak az, ne yapsak yetersiz”

İYİ Parti Muğla Milletvekili Adayı Mehmet Tosun, seçim çalışmaları kapsamında Milas’a gitti.

Vekil Adayı Tan Seçim Çalışmalarına Devam Ediyor

AK Parti Muğla Milletvekili Adayı Eylem Tan, Muğla’nın Milas ilçesinde 14 Mayıs seçim çalışmalarına devam etti. Milas Seçim Koordinasyon Merkezi tarafından hazırlanan program çerçevesinde Milletvekili Adayı Eylem Tan, beraberinde Milas ilçe başkanı Emin Çelik, Kavaklıdere Belediye Başkanı Mehmet Demir ve partililerle birlikte esnaf ve mahalle ziyaretleri gerçekleştirdi.

AK Parti Muğla Milletvekili Adayı Otgöz, Saha Çalışmalarına Devam Ediyor

AK Parti Muğla Milletvekili Adayı Yakup Otgöz, seçim çalışmaları kapsamında Muğla’nın Köyceğiz İlçesini ziyaret etti. Köyceğizli esnaflar ve vatandaşlarla bir araya gelen Yakup Otgöz, tarihsel bir öneme sahip 14 Mayıs seçimlerinde Muğla’nın tarih yazmaya hazır olduğunu söyledi.

Yeniden Refah Partisinden SED Medya’ya ziyaret

Seçim çalışmalarını sürdüren Yeniden Refah Partisi teşkilatı tarafından SED Medya Yönetim Kurulu Başkanı Seda Köktener’e ziyaret gerçekleştirildi.

Yeniden Refah Partisi teşkilatından İGD’ye ziyaret

Fethiye’de seçim çalışmalarını sürdüren Yeniden Ferah Partisi teşkilatı, Muğla İnternet Gazeteciler Derneği Başkanı Seda Köktener’i ziyaret etti.

Yeniden Refah Partisi ziyaretlerde bulundu

Seçim çalışmaları kapsamında Yeniden Refah Partisi, Fethiye'de ziyaret ve çalışmalarda bulundu.

Dikmen Esnafların Sorunlarını Dinledi

Zafer Partisi 28. Dönem Muğla Milletvekili Adayı Müjgan Dikmen beraberinde Zafer Partisi Fethiye İlçe Başkanı Umut Hepdizdar ve yönetim kurulu üyeleri ile birlikte her hafta kurulan Esenköy Mahallesi semt pazarını ziyaret ettiler. 

Saatcı Çalışmalarını Kavaklıdere’de Sürdürdü

İyi Parti 28. Dönem Muğla Milletvekili Adayı Behçet Saatcı, seçim çalışmalarını aralıksız sürdürüyor. Kavaklıdere’de vatandaşlarla bir araya gelen Milletvekili Adayı Saatcı, bölge sakinlerinin taleplerini dinledi. 

Mehmet Demir sert açıklamalarda bulundu

Cumhuriyet Halk Partisi Muğla Milletvekili Adayı Mehmet Demir, mevcut iktidarla ilgili sert açıklamalarda bulundu.

Vekil Adayı Demir vatandaşa elleriyle tatlı dağıttı

Seçim çalışmalarını sürdüren Cumhuriyet Halk Partisi (CHP) Muğla Milletvekili Adayı Mehmet Demir samimiyetiyle vatandaşların gönlüne dokunuyor.

Aday Demir, pazar esnafıyla buluştu

Cumhuriyet Halk Partisi Muğla 5. Sıra Milletvekili adayı Mehmet Demir, her hafta Salı günü kurulan pazarı ziyaret ederek esnafla bir araya geldi.

Fiyatları gören Milletvekili Adayı Demir, tezgâhın başına geçerek satış yaptı

Fethiye Salı Pazarında esnafları ziyaret eden Cumhuriyet Halk Partisi (CHP) Muğla Milletvekili Adayı Mehmet Demir, soğan ve patates satıp, “Soğan ve Patatesin Kokusunu Özledik” diyerek, fiyatların yüksekliğine dikkat çekti. 

Vekil Adayı Yiğit Bir Dizi Ziyaret Gerçekleştirdi

Zafer Partisi 28. Dönem Muğla Milletvekili Adayı Ünal Yiğit beraberinde Milletvekili adayları Tan Bilginer, Aybike Ece Taşova ve Mehmet Özdemir ile birlikte Milas’ta bir dizi ziyaret gerçekleştirdi. 

Başkan Karaca, Sivas’ta seçim çalışmalarına katılacak

Fethiye Belediye Başkanı Alim Karaca 13. Uluslararası Fethiye Festivali açılış konuşmasında, CHP Genel Merkezininin görevlendirmesi ile seçim çalışmaları kapsamında Perşembe günü Sivas’a gideceğini duyurdu.

Milletvekili Adayı Tan, ‘’ Sorunları çözüme kavuşturmak bizim işimiz"

AK Parti Muğla Milletvekili adayı Eylem Tan, 1 Mayıs Emek ve Dayanışma Günü nedeniyle Dalaman ilçesindeki sanayi sitesi esnafını ve STK’ları ziyaret etti. Esnafın sorunlarını dinleyen Milletvekili Adayı Tan, çözüme kovuşturmak için çalışmalar yapacaklarını ifade etti.

Milletvekili Adayı Ünal Yiğit, vatandaşlarla bir araya geldi

Zafer Partisi Muğla Milletvekili Adayı 28. Dönem Muğla Milletvekili Adayı Ünal Yiğit beraberinde vekil adayları Tan Bilginer ve Mehmet Özdemir ile birlikte Milas’a bağlı Ovakışlacık Mahallesi’nde vatandaşlarla bir araya geldi. 

Selvi, “HDP’nin şamar oğlanı TİP!”

Vatan Partisi Muğla Milletvekili Adayı Selçuk Selvi, Türkiye İşçi Partisi hakkında sert açıklamalarda bulundu.

Toplam 2207 haber.