Siyaset

Son dakika Siyaset haberler, en son Siyasethaberler, Siyaset haberler burada, haber oku | Siyaset

Siyaset Haberleri

Bahçeli, 4 Mayıs’ta Muğla’da

Milliyetçi Hareket Partisi (MHP), 14 Mayıs’ta yapılacak Genel Seçim çalışmaları kapsamındaki açık hava toplantılarına başlıyor.

Aday Demir’den Ramazan Bayramı mesajı

Cumhuriyet Halk Partisi (CHP) Muğla Milletvekili Adayı Mehmet Demir, Ramazan Bayramı dolayısı ile kutlama mesajı yayımladı.

İYİ Parti milletvekili adayı Mehmet tosun, Bodrum’da oda başkanlarını ziyaret etti

İYİ Parti Muğla Milletvekili Adayı Mehmet Tosun, seçim çalışmalarına tüm Muğla sathında devam ediyor.

AK Parti Muğla Milletvekili Adayı Yakup Otgöz, ilçe ilçe ziyaretlerine devam ediyor 

AK Parti Muğla Milletvekili Adayı Yakup Otgöz, seçim çalışmalarına Menteşe ilçesinde devam etti.

Başkan Akdenizli: “salonlara sığmıyoruz”

Seydikemer Belediye Başkanı B. Önder Akdenizli, belediye birimlerinde görev yapan personeli ve ailelerini iftar sofrasında ağırladı.

Adaylardan esnaf ve mahalle ziyareti

Zafer Partisi 28. Dönem Muğla 1. Sıra Milletvekili Adayı Ünal Yiğit ve ekibi, il genelindeki ziyaretlerine aralıksız olarak devam ediyor. 

CHP'li Demir vatandaşlarla bir araya geldi

CHP Muğla milletvekili adayı Mehmet Demir, Menteşe ilçesine giderek, esnaf, vatandaşlarla, partilileri ve ittifak ortaklarıyla bir araya geldi.

Milletvekili Gökcan, Fethiye’ye yapılan yatırımlar hakkında konuştu

AK Parti Muğla Milletvekili Yelda Erol Gökcan, Fethiye İlçe Başkanlığına atanan Başkan Turhan Kovancı’ya ‘hayırlı olsun’ demek ve partililerle helalleşmek için ziyarette bulundu.

Yakup Otgöz Fethiye'de ilgiyle karşılandı

AK Parti Muğla Milletvekili Adayı Yakup Otgöz, Fethiye’de çarşı ve Pazar esnafını ziyaret etti. Yoğun ilgiyle karşılanan Otgöz, “Biz buraya milletin efendisi olarak gelmiyoruz. Milletin hizmetkârı olarak geleceğiz. Cumhurbaşkanlığı şiardır. Bizlere de büyük destek var” dedi.

Seçim çalışmaları değerlendirildi

İyi Parti 28. Dönem Muğla 2. sıra Milletvekili Adayı Behçet Saatcı beraberinde İncirliova Belediye Başkanı Aytekin Kaya ile birlikte İyi Parti Fethiye İlçe Başkanı Tolga Turgutoğulları ve yönetim kurulu üyelerini ziyaret etti.

Milletvekili Adayı Saatcı, Ankara’da Tanıtım Toplantısına Katıldı

İyi Parti 28. Dönem 2. Sıra Muğla Milletvekili Adayı Behçet Saatcı, Ankara’da düzenlenen İyi Parti Seçim Beyannamesi ve 28. Dönem Milletvekili Adayları Tanıtım Toplantısı’na katılım sağladı.

Zafer partisi çalışmalarına devam ediyor

Genel seçimlere sayılı günler kalırken, Zafer Partisi Muğla 1. Sıra Milletvekili Adayı Ünal Yiğit ve diğer adaylarını ziyaretlerini sürdürüyor. 

YAKUP OTGÖZ: “Küskünlerin Ayağına Gideceğiz"

AK Parti Muğla Milletvekili Adayı Yakup Otgöz, Milas ilçesinde sürdürdüğü ziyaretlere Ören Mahallesi ile devam etti.

Yakup Otgöz’e büyük sevgi seli

AK Parti Muğla Milletvekili Adayı Yakup Otgöz, seçim çalışmaları kapsamında il genelindeki ziyaretlerine devam ediyor. Ziyaretler kapsamında Milas İlçesi Selimiye Mahallesini ziyaret eden Otgöz’e 7’den 70’e herkes büyük ilgi gösterdi.

Akça “Spora yatırım hız kesmeden devam ediyor”

AK Parti Muğla İl Başkanı Gültekin Akça, Muğla ilinde spora yatırımın hız kesmeden devam ettiğini belirtti.

Akça, “Türkiye 100 yılı tüm ülkenin ortak vizyonudur”

AK Parti Muğla İl Başkanı Gültekin Akça, MSKÜ AKM A Salonu’nda yapılan gerçekleştirilen Milletvekili aday tanıtım toplantısında açıklamalarda bulundu.

“Cumhurbaşkanımız beni bu göreve laik gördü”

AK Parti Muğla 2’inci sıra Milletvekili adayı Yakup Otgöz, MSKÜ AKM A Salonu’nda yapılan gerçekleştirilen toplantıda konuştu.

AK Parti Muğla milletvekili adayları tanıtıldı

14 Mayıs'ta yapılacak Cumhurbaşkanı ve Milletvekili seçimleri için AK Parti Muğla Milletvekili adayları düzenlenen tören ile tanıtıldı.

Eylem Tan, “Ben hazırım!”

AK Parti Muğla 3’üncü sıra Milletvekili adayı Eylem Tan, MSKÜ AKM A Salonu’nda yapılan gerçekleştirilen toplantıda konuştu.

Toplam 2207 haber.