Siyaset

Son dakika Siyaset haberler, en son Siyasethaberler, Siyaset haberler burada, haber oku | Siyaset

Siyaset Haberleri

DP’DEN, İYİ PARTİ'YE ZİYARET 

Fethiye DP (Demokrat Parti Başkanı) Osman Kandönmez liderliğindeki yönetim kurulu üyeleri, Fethiye İYİ Parti İlçe Başkanı Tolga Turgutoğulları'na ziyarette bulundu

AKŞENER 6’LI MASAYA GERİ DÖNDÜ!

Son dakika… İYİ Parti Genel Başkanı Meral Akşener 6’lı masaya geri döndü. İstanbul Belediye Başkanı Ekrem İmamoğlu ve Ankara Büyükşehir Belediye Başkanı Mansur Yavaş, İYİ Parti Genel Merkezi’ne gelerek Akşener ile toplantı gerçekleştirdi.

CHP’Lİ ALBAN ARŞİVİ AÇTI UYARISINI HATIRLATTI 

CHP Muğla Milletvekili Mürsel Alban, 3 yıl önce depremle ilgili kurumları uyardıklarını fakat bu konuda hiçbir hazırlık yapılmadığını söyledi.

GİRGİN: EYT’DE EKSİK KALANLARI BİZ TAMAMLAYACAĞIZ ​​​​​​​

Bu hafta TBMM Genel Kurulu’nda EYT yasası görüşüldü ve kabul edildi. “EYT sorununun bütün emeklilik sistemini hakkaniyetli bir yapıya dönüştürecek şekilde çözümü ilk seçimden sonra Cumhuriyet Halk Partisi iktidarında olacaktır. EYT’de eksik kalanları biz tamamlayacağız” diyen CHP Muğla Milletvekili Süleyman Girgin Genel Kurul’da yaptığı konuşmada şunları söyledi:

İYİ PARTİ YÖNETİM KURULUNDAN DEPREMZEDELERE ZİYARET

İYİ Parti Fethiye İlçe Başkanı Tolga Turgutoğulları beraberinde yönetim kurulu üyeleri ile birlikte Fethiye’de bulunan depremzedeleri ziyaret etti.

SAKAR RAMPASINDA KUM YÜKLÜ KAMYON DEVRİLDİ

Muğla'nın Sakartepe rampasından iniş yapan kum yüklü kamyon virajı alamayınca yan devrilmesi sonucu ulaşım bir süre durdu.

KARACA’DAN İYİ PARTİYE ZİYARET

Fethiye Belediye Başkanı Alim Karaca, İYİ Parti İlçe Başkanı Tolga Turgutoğulları ve yönetimini ziyaret etti. Ziyaret kapsamında genel seçimler hakkında istişare yapıldı.

BAŞKAN OKTAY, KILIÇDAROĞLU’NU MARMARİS’E DAVET ETTİ

CHP Genel Başkanı Kemal Kılıçdaroğlu'nu ziyaret eden Marmaris Belediye Başkanı Mehmet Oktay, yapımına başlanan yeni belediye hizmet binası, katlı otopark, kültür merkezi projeleri ve diğer çalışmalarla ilgili sunum yaparak, CHP Genel Başkanı Kılıçdaroğlu'nu Marmaris'e davet etti.

İYİ PARTİ’DEN SEÇİM ÖNCESİ İSTİŞARE KAHVALTISI

İyi Parti İlçe Başkanı Tolga Turgutoğulları ve yönetim kurulu üyeleri, Asmaaltı Kahvaltı adlı mekânda istişare kahvaltısı gerçekleştirdi. 

İYİ PARTİ’DEN TEKERLEKLİ SANDALYE YARDIMI

İyi Parti Yeni Mahalle temsilcisi Sabahi Gürbüz’ün girişimleriyle Yenimahalle’de yaşlı bir hastaya tekerlekli sandalye hediye edildi.

BAŞKAN KOYUNCU’YU İLK ZİYARET EDEN ÖZGÜR KULLUKÇU OLDU

CHP Muğla Milletvekili Aday Adayı Özgür Kullukçu, CHP Fethiye İlçe Başkanlığına seçilen Mustafa Koyuncu’yu ziyaret etti.

KULLUKÇU, MİLLETVEKİLİ ADAY ADAYLIĞINI AÇIKLADI

Cumhuriyet Halk Partisi Fethiye eski İlçe Başkanı Ali Özgür Kullukçu, milletvekilliği aday adaylığını açıkladı.

İL BAŞKANI METE’DEN VEDA ZİYARETİ

Önümüzdeki günlerde milletvekili aday adaylığını açıklamasını beklenen AK Parti Muğla İl Başkanı Kadem Mete, Fethiye ilçe teşkilatını ziyaret etti.

İYİ PARTİ ÇALIŞMALARA DEVAM EDİYOR

İyi Parti Fethiye İlçe Başkanlığı tarafından salı pazarında stat açıldı. Açılan stantta vatandaşla bir araya gelen Başkan Turgutoğulları ve ekibi, vatandaşların istek ve taleplerini dinledi.

CHP MUĞLA’DA HÜSEYİN EROL DÖNEMİ

CHP İl Başkanı Adem Zeybekoğlu’nun Milletvekili aday adaylığı için istifasının ardından Muğla’da İl Başkanlığına Köyceğiz İlçe Başkanı Hüseyin Erol’un atandığı öğrenildi. 

VEKİL ADAYI DEMİR “BU HAYSİYETSİZLİKTİR!”

Cumhuriyet Halk Partisi (CHP) Muğla Milletvekili Aday Adayı Mehmet Demir, İsveç'te Kur'an'ı Kerim yakılmasını çok sert bir dille kınadı. Demir:" Bu saygısızlık asla kabul edilemez. Hukuk çerçevesinde mücadelemiz devam edecektir" dedi.

İYİ PARTİ “KAPI ÇAL, GÖNÜL AL” PROJESİ FETHİYE’DE DE BAŞLADI

İYİ Parti’nin  “Kapı çal, gönül al” projesinin tanıtım semineri Fethiye’de de yapıldı. 

CHP'Lİ ALBAN: "VALİLİK TARAFSIZLIĞINI YİTİRMİŞTİR"

Muğla Valiliği’nin, AKP bayraklarının taşındığı mitingi sosyal medya hesabından paylaşılmasına tepkiler devam ediyor.

CHP’Lİ DEMİR’DEN MUĞLA VALİLİĞİ’NE KLİP TEPKİSİ

Cumhuriyet Halk Partisi Muğla Milletvekili A.Adayı Mehmet Demir, tüm partilere eşit mesafede olması gereken Muğla Valiliği’nin, AKP klibini paylaşmasına, “Kamu yönetiminde kirlenme toplumumuzun öncelikli sorunlarından biridir” sözleriyle eleştirdi.

Toplam 2198 haber.