Siyaset

Son dakika Siyaset haberler, en son Siyasethaberler, Siyaset haberler burada, haber oku | Siyaset

Siyaset Haberleri

CUMHURBAŞKANI ERDOĞAN, MUĞLA’DA KONUŞTU

Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan, Ülke sınırları içinde ve dışında teröristin başını ezen Türkiye fotoğrafından rahatsızlar dedi.

CUMHURBAŞKANINI GÖRMEK İÇİN 6 ÇOCUĞUYLA FRANSA’DAN GELDİ

Toplu açılış töreni için Muğla'ya gelen Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan'ı yakından görebilmek için 6 çocuğuyla Fransa'dan gelen Anisa Tokyürek; 'Erdoğan, çok adil bir lider. Onu yakından görebilmek için geldik' dedi.

SEYDİKEMER’DE CUMHURBAŞKANI ERDOĞAN HEYECANI YAŞANIYOR

Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan 14 Ocak Cumartesi günü Muğla’ya gelerek, toplu açılış törenine katılacak olması Seydikemer’de sevinçle karşılandı. Seydikemer Belediye Başkanı Yakup Otgöz; “Gelin bu mutluluğa, bu gurura, bu heyecana siz de ortak olun” diyerek tüm Seydikemer halkını davet etti.

KAYMAKAM KARAMAN VE MÜDÜR DADAŞOĞLU’NDAN ANLANLI ZİYARET

Fethiye Kaymakamı Yusuf İzzet Karaman ve İlçe Emniyet Müdürü Kayhan Dadaşoğlu, Pazaryeri mahallesinde meydana gelen ev yangınından etkilenen ve hastaneye kaldırılan aileyi ziyaret ederek geçmiş olsun dileklerinde bulundu. 

BAŞKAN ADAYI DEMİRTAŞ’TAN AHDE VEFA ÖRNEĞİ

Geçtiğimiz yıl yapılan Fethiye Esnaf ve Sanatkârlar Odası seçimlerinde az bir fark ile başkanlığı kaybeden Kamil Mutlu Demirtaş, 10 Ocak Çalışan Gazeteciler Günü dolayısıyla basın mensupları ile buluştu. 

CHP'Lİ DEMİR'DEN ÜNİVERSİTE ÖĞRENCİLERİNE ÖNEMLİ ÇAĞRI

CHP milletvekili aday adayı Mehmet Demir, üniversite öğrencilerine seslenip, mutlaka gerekli başvuruları yapmaları ve bulundukları yerde oylarını kullanmalarını istedi.

DEVA PARTİSİ, FETHİYE’DE ESNAF ZİYARETLERİNİ SÜRDÜRÜYOR

Demokrasi ve Atılım (DEVA) Partisi Fethiye İlçe Yönetimi, bölge genelinde çalışmalarını devam ettiriyor. Parti yönetimi esnaf ziyaretlerinin yanı sıra stant çalışmaları ile birlikte bilgilendirme ve tanıtım faaliyetlerini sürdürüyor.

ZAFER PARTİSİ’NDEN 10 OCAK MESAJI

Zafer Partisi Fethiye İlçe Başkanlığı tarafından 10 Ocak Çalışan Gazeteciler Günü için açıklama yapıldı.

AK PARTİ FETHİYE İLÇE TEŞKİLATINDAN, SED MEDYAYA ZİYARET

“10 Ocak Çalışan Gazeteciler Günü” nedeni ile AK Parti Fethiye İlçe Başkanı Turgay Öztürk ve Yönetim Kurulu, SED Medya Yönetim Kurulu Başkanı Seda Köktener ve ekibini ziyaret etti. 

CHP’Lİ ERBAY, “ÇAĞDAŞ DEMOKRASİLERİN GEREĞİ ÖZGÜR BASINDIR”

CHP Muğla Milletvekili ve Dijital Mecralar Komisyonu üyesi Av. Burak Erbay, 10 Ocak Çalışan Gazeteciler Günü dolayısıyla yaptığı açıklamada, “Her türlü zorluğa ve baskıya rağmen, halkın haber alma hakkını savunan bütün basın emekçilerinin 10 Ocak Çalışan Gazeteciler Gününü kutlarım.” dedi.

AKŞENER, "SEÇİMLERDEN BİRİNCİ PARTİ ÇIKACAĞIZ" 

İYİ Parti Genel Başkanı Meral Akşener, Muğla İl Kongresi'nde dikkat çeken açıklamalarda bulundu. Seçimlerden birinci parti çıkacaklarını söyleyen Akşener, "Ben de Başbakan olacağım. Onunla bununla anlaşarak değil, onunla bununla kapı arkalarında ahbaplık ederek değil, ondan bundan bir şey isteyerek değil, kendimiz irademizle, çalışkanlığımızla, gücümüzle milletimizi ikna ederek birinci parti çıkacağız inşallah." ifadelerini kullandı.

SOYDEMİR’DEN İYİ PARTİ’YE ZİYARET

Fethiye Esnaf Ve Sanatkârlar Odası Başkanı Mehmet Soydemir, İyi Parti İlçe Başkanı Tolga Turgutoğulları ve yönetimi ziyaret etti.

BAŞKANLARDAN CHP İLÇE TEŞKİLATINA ZİYARET

Antalya Kaş Cumhuriyet Halk Partisi İlçe Başkanı Mehmet Vural Arıkan ve Cumhuriyet Halk Partisi Kadın Kolları Genel Başkanı Bahar Önal, Fethiye CHP İlçe Başkanlığı’nı ziyaret etti.

MİLLETVEKİLİ ADAY ADAYI DEMİR’DEN YILBAŞI ZİYARETLERİ

2023 yılına dakikalar kala Milletvekili Aday Adayı Mehmet Demir yeni yıl ziyaretleri gerçekleştirdi. 

İYİ PARTİ YÖNETİMİNDEN KAYMAKAM KARAMAN’A ZİYARET

İyi Parti Fethiye İlçe Başkanı Tolga Turgutoğulları, yönetim kurulu üyeleri ile birlikte Fethiye Kaymakamı Yusuf İzzet Karaman’a makamında hayırlı olsun ziyaretinde bulundu.

ÇAYLI, “ADAY DEĞİLİM AMA SİYASETİN İÇİNDEYİM”

Karaçulha Eski Belediye Başkanı Yusuf Çaylı, Fethiye’de görev yapmakta olan basın mensuplarının sorularını yanıtladı.

KAYMAKAM KARAMAN’DAN BAŞKAN KARACA’YA ZİYARET

Fethiye Kaymakamı Yusuf İzzet Karaman, Fethiye Belediye Başkanı Alim Karaca’yı ziyaret etti.

BAKAN SOYLU: “TERÖRLE MÜCADELEMİZ, TERÖR ÖRGÜTÜNÜN DESTEKÇİLERİNİ DE RAHATSIZ ETMEKTEDİR”

Yunanistan'ın göçte uyguladığı şiddete söz söyleyemeyenler, kendi ordularına atılan iftiraya da sessiz kalacaklardır” dedi.

BAŞKAN EROĞLU’DAN BAŞKAN KULAÇ’A ZİYARET

Demokrat Parti İl Başkanı Erdal Eroğlu, Deva Partisi İlçe Başkanı Saniye Kulaç’ı ziyaret etti. Karşılıklı istişare şeklinde geçen ziyarette Başkan Eroğlu, hukuk ve adaletin tekrar geleceğini belirtti.

Toplam 2198 haber.