Siyaset

Son dakika Siyaset haberler, en son Siyasethaberler, Siyaset haberler burada, haber oku | Siyaset

Siyaset Haberleri

Aday Adayı Tilkici, Seçim Günlüğü Programı'na konuk oldu

Cumhuriyet Halk Partisi Muğla Milletvekili aday adayı Aydın Tilkici, FRT TV’de yayınlanan Seçim Günlüğü programına konuk oldu. Programda konuşan Tilkici, kendine sorulan soruları yanıtladı.

Yıldırım, Türkeş ve Yazıcıoğlu’nun kabirlerini ziyaret etti 

AK Parti Muğla Milletvekili Aday Adayı Yasin Ali Yıldırım, Ankara’da gerçekleşen mülakat süreci esnasında Milliyetçi Hareket Partisi Kurucu Lideri Alparslan Türkeş ile Büyük Birlik Partisi Kurucu Lideri Muhsin Yazıcıoğlu’nun kabirlerini ziyaret etti. 

İYİ Partili Ecz. Özdemir Muğla’yı Adım Adım Geziyor

Bodrum Belediyesi İYİ Parti Belediye Meclis Üyeliğinden milletvekili aday adaylığı için istifa eden Eczacı Özlem Özdemir, saha çalışmalarına tüm hızıyla devam ediyor. 

OTGÖZ ZİYARETLERİNİ SÜRDÜRÜYOR

Yüzyılın inşası için AK Parti Muğla Milletvekili aday adayı Yakup Otgöz ziyaretlerini sürdürüyor.

MUĞLA’DA 24 HAZİRAN 2018 SEÇİMLERİNDE HANGİ PARTİ NE KADAR OY ALDI

24 Haziran 2018’de yapılan genel seçimde 7 milletvekili çıkaran Muğla ilinin 4 milletvekili Cumhuriyet Halk Partisi'ne,2 milletvekili Adalet ve Kalkınma Partisi'ne,1 milletvekili ise İYİ Parti’ye aitti. Bu seçime katılım 88.9% oranlarında gerçekleşmişti.

ADAY ADAYI AKÇA, ANKARA’DA TEMASLARINI SÜRDÜRÜYOR 

Memleket Partisi 28. Dönem Muğla Milletvekili Aday Adayı Subutay Akça, seçim çalışmaları kapsamında Memleket Partisi Genel Merkezini ziyaret etti.

ADAY ADAYI AYDIN TİLKİCİ, KAVAKLIDERE’DE COŞKUYLA KARŞILANDI 

Cumhuriyet Halk Partisi (CHP) 28. Dönem Muğla Milletvekili Aday Adayı Av. Aydın Tilkici, seçim çalışmaları kapsamında CHP Kavaklıdere İlçe Örgütünü ziyaret etti.

AK PARTİ SEYDİKEMER’DE GÖREV DAĞILIMI YAPILDI

AK Parti Seydikemer İlçe Başkanlığında yönetim kurulu üyeleri belirlenerek görev dağılımı yapıldı.

MİLLETVEKİLİ ADAY ADAYI ERÖN’DEN, BAŞKAN TURGUTOĞULLARI’NA ZİYARET 

İyi Parti Muğla Milletvekili aday adayı Muzaffer Görkem Erön, İyi Parti Fethiye İlçe Başkanı Tolga Turgutoğulları’nı ziyaret etti. 

MİLLETVEKİLİ ADAY ADAYI OTGÖZ, FETHİYE VE SEYDİKEMER’DE ZİYARETLERDE BULUNDU

14 Mayıs Pazar günü yapılacak olan Cumhurbaşkanı ve 28. Dönem Milletvekili Genel Seçimi çalışmalarına hızlı bir başlangıç yapan AK Parti Muğla Milletvekili Aday Adayı Yakup Otgöz, , AK Parti Fethiye İlçe Başkanı Turan Kovancı’ya “hayırlı olsun” ziyaretinde bulunup ardından Seydikemer’de Sivil Toplum Kuruluşu (STK) Başkanlarını ziyaret etti. Ziyaretlerde Seydikemerli başkanlardan Yakup Otgöz’e “tam destek” mesajı geldi.

ADAY ADAYI GÜLER ÇALIŞMALARINI SÜRDÜRÜYOR

Cumhuriyet Halk Partisi (CHP) Muğla Milletvekili aday adayı Nezahat Güler, CHP Muğla İl Başkanı Hüseyin Erol ve CHP Muğla Kadın Kolları Başkanı Aysun Korkut ile bir araya gelerek istişarede bulundu.

İYİ PARTİ İLÇE TEŞKİLATI SEÇİM ÇALIŞMALARINA DEVAM EDİYOR

İyi Parti Fethiye İlçe Teşkilatı, 14 Mayıs Pazar günü yapılacak genel seçimler için çalışmalarına sürdürüyor. Parti başkanı ve üyeleri bu sefer Göcek Mahallesi’nde ziyaretlerini sürdürdü.

YILDIRIM VE BALABAN’DAN BAŞKAN BÜKLÜ’YE ZİYARET

AK Parti Muğla Milletvekili aday adayları Yasin Ali Yıldırım ve Işıl Balaban, AK Parti Seydikemer İlçe Başkanı görevine yeni atanan Ali Büklü’ye hayırlı olsun ziyaretinde bulundular.

DEMİRTAŞ ADAY ADAYLIĞINI DUYURDU

Yaklaşık 3 yıllık ilçe başkanlığının ardından 14 Mayıs’ta yapılacak Cumhurbaşkanı ve Milletvekili Genel Seçimlerine aday adayı olarak katılan Süleyman Demirtaş, bugün öğle saatlerinde parti binası önünde düzenlediği tanıtım toplantısıyla kamuoyuna adaylığını resmen duyurdu. Aday adayı Demirtaş yaptığı konuşmada, 14 Mayıs’ta yapılacak seçimlerin neden cumhuriyet tarihinin en önemli seçimi olduğuna vurgu yaptı.

ADAY ADAYI AVUKAT AYDIN TİLKİCİ’DEN MİLLETVEKİLLERİNE ZİYARET

14 Mayıs Pazar günü yapılacak olan 28. Dönem Milletvekilliği seçimleri için Cumhuriyet Halk Partisi (CHP) Muğla Milletvekilliği aday adaylığı başvurusunu gerçekleştiren Avukat Aydın Tilkici, milletvekillerini ziyaret etti. Aday Adayı Tilkici seçim çalışmaları hakkında bilgiler aktarıp, değerlendirmelerde bulundu.

SEÇMEN LİSTELERİ BUGÜN ASKIYA ÇIKARILACAK

Cumhurbaşkanı ve 28. Dönem Milletvekili Genel Seçimleri için takvim işliyor. Cumhurbaşkanı adaylığı için başvurular dün başladı. Seçmen listeleri de bugün askıya çıkarılacak. Peki, 14 Mayıs’a kadar süreç nasıl olacak?

MEDYA SAHİBİ SERAP ÜLKÜ ÖZDEMİR ADAY ADAYLIĞINI AÇIKLADI

Medya sahibi Serap Ülkü Özdemir, sosyal medyadan yaptığı paylaşımla AK Parti Muğla milletvekilliği aday adaylığını açıkladı.

İLÇE BAŞKANI ADAY ADAYI…

DEVA Partisi Milas İlçe Başkanı Süleyman Demirtaş, 14 Mayıs’ta yapılacak Milletvekilliği Genel Seçimleri için başkanlık görevinden istifa etti. Demirtaş’ın istifasının ardından ilçe yönetimi kendi arasında toplanarak yeni ilçe başkanını belirleyecek.

İÇİŞLERİ BAKANLIĞI, 81 İL VALİLİĞİNE ‘SEÇİM TEDBİRLERİ GENELGESİ’ GÖNDERDİ

İçişleri Bakanlığı, 81 il valiliğine ‘İçişleri Bakanlığı, Merkez/Taşra Teşkilatı Planlaması’, ‘Oy Verme Günü Alınacak Tedbirler’, ‘Oy Verme Günü ve Sonrasında Alınması Gereken Tedbirler’ ve ‘Diğer Hususlar’ konu başlıklarını içeren toplam 61 maddelik “Seçim Tedbirleri Genelgesi” gönderdi.

Toplam 2198 haber.