Siyaset

Son dakika Siyaset haberler, en son Siyasethaberler, Siyaset haberler burada, haber oku | Siyaset

Siyaset Haberleri

Milletvekili Adayı Yiğit ziyaretlerini sürdürüyor 

Zafer Partisi 28. Dönem Muğla Milletvekili Adayı Ünal Yiğit beraberinde ekibi ile birlikte Bayır Mahallesi ve Yatağan ilçesinde ziyaretlerde bulundu.

Şahin Ekinci başkanlık için aday olduğunu açıkladı

Seydikemer Ören mahallesinde yıllardır Alabalık üreticiliği yapan başarılı iş insanı ve Ören mahallesi Muhtarı Şahin Ekinci başkanlık için aday olduğunu açıkladı.

Ak Parti Muğla Milletvekili Adayı Otgöz,Yeni Üye Olan Kişilere Parti Rozeti Taktı

Seçim çalışmalarına Muğla’nın Milas ilçesinde devam eden AK Parti Muğla Milletvekili Adayı Yakup Otgöz, AK Parti Muğla Milletvekili Mehmet Yavuz Demir ile birlikte, AK Partiye yeni üye olan kişilere parti rozeti taktı.

Saatcı, "tek bir ürünün zayi olmadan üreticiye kazanç olarak dönmesi adına çalışacağız"

İyi Parti 28. Dönem Muğla Milletvekili Adayı Behçet Saatcı, seçim çalışmalarını Seydikemer’de sürdürüyor.

Zafer Partisi Adayları Milas’ta Gaziler Ve Şehit Ailelerinin Sorunlarını Dinlediler

Zafer Partisi 28. Dönem Muğla 1. Sıra Adayı Ünal Yiğit beraberinde Muğla Milletvekili adayları Tan Bilginer, Aybike Ece Taşova ve Mehmet Özdemir ile birlikte Milas’ta bir dizi ziyaretlerde bulundular. 

Yakup Otgöz seçim çalışmalarına ilçe ilçe gezerek devam ediyor

AK Parti Muğla 2. Sıra Milletvekili adayı Yakup Otgöz seçim çalışmalarına ilçe ilçe mahalle mahalle gezerek devam ediyor.

Milletvekili Adayı Dikmen'in Ziyaretleri Devam Ediyor

Zafer Partisi 28. Dönem Muğla Milletvekili Adayı Müjgan Dikmen beraberinde Zafer Partisi Fethiye İlçe Başkanı Umut Hepdizdar ve yönetim kurulu üyeleri ile birlikte sivil toplum kuruluşlarını ziyaret ettiler. 

Zafer Partisinden Muğla İGD’ye ziyaret

14 Mayıs seçimlerine ATA İttifakı ortaklığı ile seçimlere giren Zafer Partisi çalışmalarını sürdürüyor. 

Aday Otgöz, ‘Gece Uyumak, Gündüz Durmak Yok!’

AK Parti Muğla Milletvekili Adayı Yakup Otgöz, seçim çalışmalarına devam ediyor. Otgöz; “Seçim çalışmalarımıza yoğun bir tempoda devam ediyoruz. Seçimler tamamlanıncaya kadar gece uyumak, gündüz durmak yok!” dedi.

Milletvekili Adayı Saatcı, Seydikemer'de Ziyaret Gerçekleştirdi

İyi Parti 28. Dönem Muğla 2. Sıra Milletvekili Adayı Behçet Saatcı beraberindeki heyetle birlikte Seydikemer’de bir dizi ziyaret gerçekleştirdi.

Millet İttifakı ortakları vatandaşlarla bir araya geldi

Millet İttifakı ortağı Fethiye İlçe Teşkilatları, seçim çalışmaları kapsamında İncirköy, Üzümlü, Nif ve Kızılbel mahallelerinde yaşayan vatandaşlarla bir araya geldiler. 

Milletvekili Adayı Saatcı,Başkan Akdenizli'yi Makamında Ziyaret Etti

İyi Parti 28. Dönem Muğla 2. Sıra Milletvekili Adayı Behçet Saatcı beraberinde İyi Parti Seydikemer ilçe yöneticileri, DEVA Partisi Seydikemer İlçe Başkanı Orhan Ustaoğlu ile Seydikemer Belediye Meclis Üyeleri Ömer Kılınç ve Turhan Akkaya ile birlikte Seydikemer Belediye Başkanı B. Önder Akdenizli’yi makamında ziyaret etti.

Tosun, ‘Önce Büyükşehir yasası değişecek’

İYİ Parti Muğla Milletvekili Adayı Mehmet Tosun, Muğla’nın Marmaris ilçesinde esnaf ve vatandaşlarla bir araya geldi. Muğla’nın her ilçesinde vatandaşların sıcak ilgisi ve muhabbetiyle karşılandıklarını söyleyen Tosun, “Gittiğim her yerde bu teveccühü görüyorum. İYİ Parti’nin Muğla’da yükselen bir grafiği var çünkü Muğla siyasetine güçlü bir seçenek sunuyoruz.” dedi.

Vekil Adayı Demir, ‘Bunun en büyük sorumlusu sensin!’

Cumhuriyet Halk Partisi (CHP) Muğla Milletvekili Adayı Mehmet Demir, Cumhurbaşkanı Erdoğan'ın itiraf niteliğindeki "Enflasyonda sıkıntımız var" söylemine ilişkin değerlendirmede bulundu. Vekil Adayı Demir:" Sadece enflasyon değil her sektörde sıkıntımız var." dedi.

Aday Tan, çalışmalarını sürdürüyor

AK Parti Muğla Milletvekili Adayı Eylem Tan, 14 Mayıs’ta yapılacak genel seçimler öncesinde çalışmalarını Seydikemer’de sürdürdü.

CHP’li Demir,vatandaşın sofrasına bereket gelecek

Cumhuriyet Halk Partisi Muğla Milletvekili Adayı Mehmet Demir, ekonomik krizin yükünü en fazla sofrasını kurmakta zorlanan, yoktan var etmeye çalışan kadınların çektiğine işaret ederek, “İktidarımızda, Et ve Süt Ürünleri Kurumu ile et, süt ve peynir fiyatları yarıya inecek.

Aday Ertuğrul Avcı ziyaretlerini sürdürüyor

Milliyetçi Hareket Partisi Muğla 2.sıra milletvekili adayı Ertuğrul Avcı, seçim çalışmalarını sürdürüyor.

İsmail Baykal, vatandaşlar ile bayramlaşıp onlarla vakit geçirdi

Yeniden Refah Partisi Muğla 1.sıra milletvekili adayı İsmail Baykal, Ramazan Bayramını ilçelerde halk buluşmalarıyla geçirdi.

TİP’in müziği tepki aldı

Türkiye İşçi Partisi seçim aracının Fethiye sokaklarında yüksek sesle seçim müzikleri ve sloganlar atması tepkilere neden oldu. 

Toplam 2207 haber.