Siyaset

Son dakika Siyaset haberler, en son Siyasethaberler, Siyaset haberler burada, haber oku | Siyaset

Siyaset Haberleri

Milletvekili Adayı Ünal Yiğit, vatandaşlarla bir araya geldi

Zafer Partisi 28. Dönem Muğla Milletvekili Adayı Ünal Yiğit beraberinde milletvekili adayları Tan Bilginer ve Aybike Ece Taşova ile birlikte Menteşe ilçesinde kahvehaneleri ziyaret ederek, halkın sorunlarını dinlediler. 

AK Parti Milletvekili Adayı Otgöz: “Türkiye Rahat Bir Nefes Alacak”

AK Parti Muğla Milletvekili Adayı Yakup Otgöz, seçim çalışmaları kapsamında Fethiye’nin Karaçulha Mahallesi’nde devam eden TOKİ inşaatı çalışmalarını yerinde inceledi. Yakup Otgöz; “5 yıl içinde kentsel dönüşümde yıkılacak binalar elden geçecek ve Türkiye depremlerle karşı karşıya kaldığında rahat bir nefes alacak” dedi.

Milletvekili Adayı Dikmen’den Ziyaretler

Zafer Partisi 28. Dönem Muğla Milletvekili Adayı Müjgan Dikmen beraberinde Fethiye İlçe Başkanı Umut Hepdizdar ve yönetim kurulu üyeleri ile birlikte, Fethiye’de bir dizi ziyaret gerçekleştirdi. 

Milletvekili Adayı Mehmet Demir,semt pazarlarını ziyaret etti.

Cumhuriyet Halk Partisi (CHP) 28. Dönem Muğla Milletvekili Adayı Mehmet Demir beraberinde Millet İttifakı ortağı ilçe başkanları ile birlikte Günlükbaşı ve Çamköy semt pazarlarını ziyaret etti. 

Bahattin Gümüş’ten 1 Mayıs mesajı

Menteşe Belediye Başkanı Bahattin Gümüş, 1 Mayıs İşçi Bayramı Emek ve Dayanışma Günü dolayısıyla mesaj yayınladı.

Bahçeli’nin Muğla programı belli oldu

Milliyetçi Hareket Partisi Genel Başkanı Devlet Bahçeli 4 Mayıs Perşembe günü Muğla’ya geliyor.

Ölüdeniz’in sorunları hakkında toplantı gerçekleştirildi

Ölüdeniz Turizm Geliştirme Kooperatifi Başkanı Muhammet Kökten öncülüğünde Ölüdeniz’in sorunları hakkında istişare toplantısı gerçekleştirildi.

Özdemir, Görme engelliler nasıl oy kullanacak ?

Türkiye Görme Engelliler Derneği Muğla şube sekreteri ve Zafer Partisi 28. Dönem Muğla milletvekili adayı Mehmet Özdemir, görme engellilerin nasıl oy kullanacağı konusunda eleştirilerde bulundu. 

Behçet Saatcı, 200 Bin Oyla İyi Parti’yi Muğla’da Sürüklüyor!

Seçimlere iki hafta kala,“Muğla’da İYİ Partili Behçet Saatçı Rüzgarı” esiyor.

Yiğit, “Yarımadamızın Sorunları Büyük”

Zafer Partisi 28. Dönem Muğla Milletvekili Adayı Ünal Yiğit beraberinde Zafer Partisi Muğla İl Başkanı Kübra Bilginer, Fethiye İlçe Başkanı Umut Hepdizdar, Datça İlçe Başkanı Emir Yalçın, yönetim kurulu üyeleri, Milletvekili adayları Tan Bilginer ve Müjgan Dikmen ile birlikte Datça’da esnaflar ve vatandaşlarla bir araya geldiler.

Muğla İl İdare Şube Başkanları Toplantısı Yapıldı

Muğla Valisi Orhan Tavlı Başkanlığında 5442 sayılı İl İdaresi Kanununun 24. maddesi gereğince, idarede birliğin sağlanması, işlerin gözden geçirilmesi, kurumların koordineli çalışması için gereken tedbirlerin alınmasını görüşmek ve kararlaştırmak üzere İl İdare Şube Başkanları toplantısı gerçekleştirildi.

Tosun: "Muğla’nın Kapatılan Köy Okullarını Yeniden Açacağız"

İYİ Parti Muğla Milletvekili Adayı Mehmet Tosun, Datça ve Köyceğiz’in mahalleye dönüştürülen köylerini tek tek gezerek, muhtarlar, esnaflar ve vatandaşlarla bir araya geldi.

Milletvekili Adayı Saatcı,Sanayi Bölgesinde Esnafı Ziyaret Etti

Saatcı: “Muğla’nın dört bir yanı, değişime odaklanmış” dedi.

Milletvekili Adayı Otgöz, 'Türkiye Yüzyılı İçin Doğru Adımlar'

AK Parti Muğla Milletvekili Adayı Yakup Otgöz, seçim çalışmalarına devam ediyor. Muğla’nın Menteşe, Ula ve Fethiye ilçelerini ziyaret ederek seçim çalışmalarına aralıksız devam eden Yakup Otgöz, 14 Mayıs’ta Muğla’da zafer yazacaklarını ifade etti.

Milletvekili Adayı Otgöz Sanayi Esnafını Ziyaret Etti

AK Parti Muğla Milletvekili adayı Yakut Otgöz, seçim çalışmaları kapsamında Fethiye’de sanayi esnafını ziyaret etti.

Muğla bir gün arayla 3 lideri ağırlayacak

14 Mayıs seçimlerine sayılı günler kaldı. Milyonlarca seçmen sandık başına giderek Cumhurbaşkanı ve 28.Dönem Milletvekili tercihini yapacak.

Milletvekili Adayı Demir Seydikemer'de

CHP Muğla milletvekili adayı Mehmet Demir, bir diğer milletvekili adayı Selçuk Özdağ ve ittifak üyeleriyle Seydikemer Eşen mahallesine giderek, vatandaşlarla buluştu.

Vekil Adayı Tan, Çocuklarla Zaman Geçirdi

Ak Parti Muğla Milletvekili Adayı Eylem Tan, Bodrum ilçesindeki Yahşi ve Turgutreis Engelliler Okulundaki çocuklarla zaman geçirdi, aileleriyle sohbet etti.

MHP teşkilatından FTSO’ ya ziyaret

MHP Muğla Milletvekili adayları Özlem Balcı ve Abdulkadir Tekin, MHP Fethiye İlçe Başkanı Osman Cura, Fethiye Belediye Meclis üyeleri Cengiz Çay, Sait Avcı ve beraberindeki heyetle birlikte Odamızı ziyaret etti.

Toplam 2207 haber.