Siyaset

Son dakika Siyaset haberler, en son Siyasethaberler, Siyaset haberler burada, haber oku | Siyaset

Siyaset Haberleri

İyi parti Muğla’da 3. Sıra adayı Mehmet Tosun kimdir?

Türkiye 14 Mayıs seçimlerine hazırlanırken siyasi partilerin adayları açıklanmata devam ediyor. İyi Parti Muğla 3. Sıra Milletvekili Adayı Mehmet Tosun oldu. Mehmet Tosun kimdir?

AK PARTİ MUĞLA MİLLETVEKİLİ SIRALAMASI

AK Parti Muğla milletvekili sıralaması belli oldu.

İYİ PARTİ MUĞLA MİLLETVEKİLİ ADAYLARI BELLİ OLDU

14 Mayıs Pazar günü yapılacak genel seçimlerinde, İyi Parti Muğla Milletvekili Adayları belli oldu. Metin Ergun birinci sırada yer alırken, Behçet Saatcı ikinci sırada yer aldı.

Listede dikkat çeken ayrıntı; dört milletvekili listenin dışında kaldı

14 mayıs genel seçimlerinde partilerin milletvekili listeleri belli olmaya başladı. Chp’de 7 kişilik listenin belli olmasıyla birlikte Muğla’da görev yapan cumhuriyet Halk Partisi milletvekilileri listede yer almaması dikkat çekti.

CHP Muğla 2.sıra adayı Gizem Özcan kimdir?

Chp Muğla 2.sıra adayı Gizem Özcan kimdir?

Durdurulamayan aday adayı 

Cumhuriyet Halk Partisi (CHP) 28. Dönem Milletvekili Aday Adayı Av. Aydın Tilkici, bölgedeki ziyaretleri ile adından sıkça söz ettiriyor. Vatandaşlar ve esnafların büyük ilgi gösterdiği Aday Adayı Tilkici, seçim sürecinde ekibi ile birlikte özverili bir çalışma yürüttüğünü ifade etti. 

Aday adayı Güler, Menteşe’de

Cumhuriyet Halk Partisi Muğla Milletvekili A. Adayı Nezahat Güler, CHP Menteşe İlçe teşkilatını ziyaret etti.

Saatcı Ortaca’da ilgiyle karşılandı

İyi Parti Muğla Milletvekili Aday Adayı Behçet Saatcı beraberinde İyi Parti Ortaca İlçe Başkanı Barbaros Canlı ve yönetim kurulu üyeleri ile birlikte Ortaca semt pazarını ziyaret etti. Seçim çalışmalarını sürdüren Aday Adayı Saatcı, pazar esnafı ve vatandaşlar tarafından ilgiyle karşılandı.

Aday adayı Tilkici STK ziyaretlerini tamamladı

Cumhuriyet Halk Partisi (CHP) 28. Dönem Muğla Milletvekili Aday Adayı Av. Aydın Tilkici, seçim çalışmaları kapsamında sivil toplum kuruluşlarının taleplerini dinledi. Aday Adayı Tilkici son olarak Fethiye Muhtarlar Derneği ve İMEAK Deniz Ticaret Odası Fethiye Şubesi’ni ziyaret etti. 

Aday adayı Tilkici’den anlamlı ziyaretler

Cumhuriyet Halk Partisi (CHP) 28. Dönem Aday Adayı Av. Aydın Tilkici, seçim çalışmaları kapsamında Fethiye Alzheimer Derneği ile duayen siyasetçi CHP Muğla eski Milletvekili Sami Gökmen’i ziyaret etti. 

Aday adayı Tilkici, “Engelleri el birliği ile aşacağız”

Cumhuriyet Halk Partisi (CHP) 28. Dönem Muğla Milletvekili Aday Adayı Av. Aydın Tilkici, sivil toplum kuruluşları ziyaretleri kapsamında Fethiye Zihinsel Engelliler Derneği’ni ziyaret etti.  

Aday adayı Tilkici üretimin önemine değindi 

Cumhuriyet Halk Partisi (CHP) 28. Dönem Muğla Milletvekili Aday Adayı Av. Aydın Tilkici, sektör temsilcilerinin sorunlarını ve taleplerini dinlemeye devam ediyor. Aday Adayı Tilkici, bu kapsamda Fethiye Ziraat Odası’nı ziyaret etti. 

TİP Fethiye İlçe Örgütü'nden Seçim Güvenliği Toplantısı

TİP (Türkiye İşçi Partisi), 14 Mayıs'ta gerçekleştirilecek olan Genel Seçimler ‘de, seçim gönüllülerinin izlemesi gereken hukuki sürece ilişkin seçim güvenliği toplantısı gerçekleştirdi.

Aday adayı Güler’den CHP ilçe teşkilatına ziyaret

Cumhuriyet Halk Partisi Muğla Milletvekili aday adayı Nezahat Güler, CHP ilçe teşkilatını ziyaret etti.

Aday adayı Tilkici, “her zaman esnafımızın yanındayız”

Cumhuriyet Halk Partisi (CHP) 28. Dönem Muğla Milletvekili Aday Adayı Av. Aydın Tilkici, sektör temsilcilerinin sorunlarını ve taleplerini dinlemeye devam ediyor. Aday Adayı Tilkici, bu kapsamda Fethiye Esnaf ve Sanatkarlar Odası’nı ziyaret etti. 

Aday adayı Yıldırım’dan esnaf ziyaretleri

AK Parti Muğla Milletvekili Aday Adayı Yasin Ali Yıldırım, seçim çalışmaları kapsamında Seydikemer’e bağlı mahallelerde esnaf ziyaretleri gerçekleştirdi. 

Aday adayı Tilkici trafik sorununa dikkat çekti  

Cumhuriyet Halk Partisi (CHP) 28. Dönem Muğla Milletvekili Aday Adayı Av. Aydın Tilkici, sektör temsilcilerinin sorunlarını ve taleplerini dinlemeye devam ediyor. Aday Adayı Tilkici, bu kapsamda Fethiye Şoförler ve Otomobilciler Odası’nı ziyaret etti. 

Aday adayı Tilkici üretimin önemine vurgu yaptı

Cumhuriyet Halk Partisi (CHP) 28. Dönem Muğla Milletvekili Aday Adayı Av. Aydın Tilkici, sektör temsilcilerinin sorunlarını ve taleplerini dinlemeye devam ediyor. Aday Adayı Tilkici, bu kapsamda Fethiye Sabit ve Seyyar Pazarcılar ve Manavlar Odası’na ziyarette bulundu. 

4 parti seçime CHP listesinden girecek

Saadet Partisi, Deva Partisi, Demokrat Parti ve Gelecek Partisi seçime CHP listesinden girecek.

Toplam 2198 haber.