Spor

Son dakika Spor haberler, en son Spor haberler, Spor haberler burada, haber oku | Spor

Spor Haberleri

Cumhuriyet Kupası Baro Temsilciliğinin

Fethiye Kaymakamlığı ile Fethiye Gençlik Hizmetleri ve Spor İlçe Müdürlüğü tarafından düzenlenen 1. Fethiye Kaymakamlığı Resmi Kurumlar Arası Futbol Turnuvası Cumhuriyet Kupası, 21 Ekim Pazartesi günü başlamıştı. 21 takımın yer aldığı turnuvayı, finalde penaltı atışları sonucunda Fethiye Adliyesi takımını 3-2 yenen Muğla Barosu Fethiye Temsilciliği kazandı.

Fethiyespor, Of’u gözüne kestirdi

3. Lig 2. Grup’ta mücadele eden Fethiyespor, Belediye Derincespor galibiyetinin ardından Cumartesi günü saat 19.00’da Fethiye Şehir Stadı’nda ağırlayacağı Ofspor’u yenerek; bir galibiyet serisini başlatmak istiyor.

Şimşek Cizre’den puan kaptı 0-0

Fethiyespor en uzak deplasmanlarından olan Cizrespor karşısında başarılı bir futbol ortaya koyarak, galibiyeti zorladı. Net gol pozisyonlarından yararlanamayan Fethiyespor, Cizre’den 1 puan alarak döndü.

Ceviz, “Bu maçta kayıp yaşamamalıydık”

Fethiyespor’un evinde Payasspor’a puan kaptırması lacivert beyazlı camiayı üzdü. Galibiyeti düşünen ancak 90 dakika boyunca pozisyon üretmeyen Fethiyespor’da galibiyet alınamaması teknik kadroyu da üzdü. Fethiyespor Teknik Direktörü Mustafa Ceviz, “Sadece galibiyeti düşünüyorduk. Maç saatine kadar bütün planımız 3 puan üzerineydi. Aşırı top kayıpları yaşadık” ifadelerini kullandı.

FETHİYESPOR GÖZÜNÜ LİGE ÇEVİRDİ

3. Lig 2. Grup’ta mücadele eden Fethiyespor, Ziraat Türkiye Kupası’nda genç takımla çıktığı Adanaspor karşısında uzatmalarda yediği gollerle 3-1 yenilerek, kupaya veda etti. Rotayı lige çeviren Fethiyespor’da, Payasspor maçı hazırlıkları başladı.

MUĞLASPOR YÖNETİMİNDEN ULA BELEDİYESİNE ZİYARET…

Muğlaspor Kulüp Başkanı Erol Kapiz ve yönetim kurulu üyeleri geçtiğimiz yerel seçimlerde Ula Belediye Başkanlığına seçilen İsmail Akkaya’yı makamında ziyaret etti. Ziyaret nedeniyle Muğlaspor yönetimine teşekkür eden Ula Belediye Başkanı Akkaya, yeşil beyazlı kulübe yeni sezonda başarılar diledi.

FETHİYESPOR’DA ÇİFTE İMZA

3. Lig’de mücadele edecek olanFethiyespor art arda yaptığı transferlere 2 genç oyuncuyu daha kadrosuna ekledi. Çalışmalarını Fethiye’de sürdüren Fethiyespor, 20 yaşındaki Emre Akbulut ve Erkan Kapar’ı da renklerine katarak; daha da güçlendi.

Fethiye’den muhteşem karşılama

Son derece başarılı geçen sezon sonunda Türkiye Basketbol Ligi’ne (TBL) yükselen Lokman Hekim Fethiye Belediyespor Basketbol Takımı, Fethiye’de binlerce taraftarının katıldığı muhteşem bir törenle karşılandı.

Çalış Tenis Merkezi Oluyor

Denizi, plajı, carettaları, kuş cenneti ve gün batımı ile ismini duyuran Çalış bölgesi; Tenis sporunun da merkezi oluyor. Uzun yıllardır tenis sporuna büyük emekler veren Fethiye Tenis Kayak ve Dağcılık Spor Kulübü; ulusal bir tenis turnuvasına daha ev sahipliği yaptı…

Fethiye Voleybol SK Türkiye Finallerinde

2018-2019 voleybol sezonunda Küçük Erkekler kategorisinde Muğla il birinciliğini alan Fethiye Voleybol SK, Isparta/Eğridir’de düzenlenen bölge şampiyonasında da şampiyon olarak 22-29 Mayıs tarihlerinde Kocaeli’nde düzenlenecek olan Türkiye Finallerine gitmeye hak kazanmıştır. Isparta/Eğridir’de düzenlenen bölge şampiyonasına Denizli, Isparta, Konya, Antalya ve Afyon il birincilerinin bulunduğu takımlarla mücadele eden Fethiye Voleybol SK gruptan başarıyla çıkarak Türkiye finallerine katılmaya hak kazanmıştır.

Gençler Futsal Türkiye 4.lüğü Fethiye’nin

Trabzon’da düzenlenen Okul Sporları Gençler Futsal Türkiye Birinciliği müsabakaları tamamlandı. 5 aydan buyana süren yaklaşık 3bin okulun mücadele verdiği müsabakalarda kızlarda Bursa İnegöl Spor Lisesi, erkeklerde ise Denizli Bozkurt Spor Lisesi şampiyon olurken Pendik İTO Ticaret M.Lisesi 3. oldu. Fethiye Mustafa Kemal Mesleki ve Teknik Anadolu Lisesi ise 3bin okul içerisinden 4. olarak Fethiye’ye büyük bir başarı ile döndüler.

Gururumuz Süleyman Atlı’ya coşkulu karşılama

Avrupa Güreş Şampiyonası erkekler serbest stil 57 kilo finalinde, rakibi Rus Müslim Sadulaev'i mağlup ederek Avrupa Şampiyonu olan Fethiyeli Süleyman Atlı, Fethiye Belediyesi’nde törenle karşılandı. Fethiye Belediye Başkanı Alim Karaca, şampiyon Süleyman Atlı’ya tam altın hediye etti.

“Tarık Daşgün” dönemi de sona erdi

Edinilen bilgiye göre Fethiyespor’da teknik Direktör Tarık Daşgün dönemi de sona erdi.

Muğla’yı temsil edecekler

Antalya Kemer’de yapılacak olan Okul Sporları Bocce branşı Türkiye Şampiyonasında Muğla’yı Fethiye Karagedik Ortaokulu temsil edecek.

Bisiklet yolları Fethiye’ye ödül getirdi.

Türkiye Bisiklet Federasyonu tarafından, Marmaris’te düzenlenen ‘bisikletin enleri’ ödül töreninde, Fethiye Belediyesi tarafından yapılan Avrupa Standartları’ndaki bisiklet yolları ve bisiklet sporuna verilen katkılardan dolayı ödüle layık görüldü. Ödülü, Muğla Büyükşehir Belediyesi Bağımsız Başkan Adayı ve Fethiye Belediye Başkanı Behçet Saatcı, Muğla Gazeteciler Cemiyeti Başkanı Süleyman Akbulut’tan aldı.

Fethiyeli bisikletçiler yarış sezonuna başladılar

2011’ den bu yana Fethiye’de bisiklet sporunda başarılı faaliyetlerde bulunan ve Türk vatandaşlığı geçen Julien Romeo Arama 'nın çabalarıyla; Fethiye'de bisiklet ve triatlon sporunu yaygınlaşıyor.

Karaca “Gençleri spor yapmaya yönlendireceğiz”

CHP Fethiye Belediye Başkan Adayı Alim Karaca, Göcekspor- Dalamanspor maçını izlemek için gittiği Göcek’te yoğun ilgi gördü. Karaca vatandaşların sporu destekleyecek misiniz? Sorusuna “Çocuklarımız bizim geleceğimizdir. Ulu Önder Mustafa Kemal Atatürk’ün dediği gibi, fikri hür, vicdanı hür nesiller yetiştirebilmek adına, göreve geldiğimizde bize düşen görevleri en iyi şekilde yerine getireceğimizin sözünü veriyorum” diye konuştu

Üçüncülük Kupası İle Döndüler

Julien Bisiklet ve Triatlon Akademisi ile Fethiye Bisiklet ve Doğa Sporları Kulübü Gazipaşa Duatlon Finaline katıldılar. Yarışmada büyük bir başarı gösteren Fethiyeli bisikletçiler; üçüncülük kupası ile döndüler.

KUPALARINI ALDILAR…

Fethiye Tenis Kayak ve Dağcılık Spor Kulübü tarafından 29 Ekim Cumhuriyet Bayramı kutlama etkinlikleri kapsamında Cumhuriyet Kupası Tenis Turnuvası düzenlendi. 27, 28 ve 29 Ekim tarihlerinde düzenlenen +13 Büyükler Cumhuriyet Kupası Tenis Turnuvasında; erkekler grubunda birincilik kupasını Ali Şener, bayanlarda ise birincilik kupasını Naz Kocagöz aldı.