Spor

Son dakika Spor haberler, en son Spor haberler, Spor haberler burada, haber oku | Spor

Spor Haberleri

FETHİYELİ MİLLİ SPORCULARDAN BAŞKAN SAATCI'YA ZİYARET...

Fethiye Gençlik Hizmetleri ve Spor Müdürü Harun Reşit Yiğit, beraberinde Fethiyeli milli sporcularla birlikte 15-19 Mayıs Gençlik Haftası nedeniyle Fethiye Belediye Başkanı Behçet Saatcı'yı ziyaret etti.

FENERBAHÇELİLER DERNEĞİNDEN SOYDEMİR’E ANLAMLI ZİYARET

Fethiye Fenerbahçeliler Derneği Fethiye Esnaf ve Sanatkarlar Odası başkanı Mehmet Soydemir’i ziyaret etti.

FETHİYE'Yİ İKİ TAKIM TEMSİL EDECEK

Yıldız Kızlar takımı da Denizli’de yapılan maçlarda tüm maçlarını kazanarak Bölge şampiyonu olarak Türkiye şampiyonasına katılma hakkı kazandı.

FETHİYESPOR OLAĞANÜSTÜ KONGREYE GİDİYOR…

Fethiyespor Kulübü 26 Mayıs’ta olağanüstü kongreye gidiyor. Olağanüstü kongre kararı ile ilgili açıklama yapan Fethiyespor Kulübü başkanı Mustafa Ferizcan “Yönetim kurulu üyelerimizle yapmış olduğumuz toplantıda; oy birliğiyle ve tüm yönetim kurulu arkadaşlarımızın ortak kararıyla olağanüstü kongre kararı almış bulunmaktayız” dedi…

FETHİYE BİSİKLET VE DOĞA SPORLARI KULÜBÜ BAŞARILARINI SÜRDÜRÜYOR

Geçtiğimiz yıl Muğla'nın federasyon yarışlarına Fethiye'den katılan tek bisiklet ve triatlon kulübü olan Fethiye Bisiklet ve Doğa Sporları Kulübü sporcuları; başarılı bir şekilde çalışmalarını sürdürüyor.

GURURLARIMIZ TÜRKİYE FİNALLERİNDE

Karagedik Ortaokulu küçük kızlar bocce takımı Gençlik ve Spor Bakanlığı Okul Sporları kapsamında bölge maçlarında tüm maçlarını kazanarak Antalya Kemer’de düzenlenecek olan Türkiye finallerine gitmeye hak kazandı ve Türkiye’de son 16 takım arasına girmeyi başardı.

BELEDİYESPOR’DAN ALTIN MADALYA!

Türkiye Kürek Federasyonu tarafından Sapanca’da yapılan Bahar Kupası Yarışları’nda Fethiye Belediyespor, 2 altın, 1 gümüş madalya alarak, büyük başarı elde ettiler. Deniz Küreği kadınlar ve küçük erkeklerde üçüncülük kupası, küçük kızlarda dördüncü ve altıncı olarak Fethiye’ye döndüler.

FETHİYESPOR BUGSAŞSPOR MAÇINA HAZIRLANIYOR

TFF 2. Lig Beyaz Grup'ta deplasmanda Karşıyaka'yı 4-0 yenerek ligin bitimine 1 hafta kala ligde kalmayı garantileyen Fethiyespor, hafta sonu oynayacağı Bugsaşspor maçı hazırlıklarına başladı.

HAFTA SONU TENİS TURNUVASI ÇALIŞ’TA DÜZENLENDİ

Türkiye Tenis Federasyonu tarafından düzenlenen “2x4 Büyükler Hafta Sonu Tenis Turnuvası” Çalış’ta gerçekleşti. Fethiye Tenis Dağcılık ve Kayak Spor Kulübü ev sahipliğinde gerçekleşen tenis turnuvasında 56 sporcu birincilik için mücadele etti…

FETHİYE’DE BİSİKLET ŞENLİĞİ

Karaçulha Çok Programlı Lisesi Kara Bisiklet Kulübü tarafından Türkiye'de ilk defa düzenlenen Ege Bölgesi Liselerarası Bisiklet Şenliği yapıldı.

LİKYA YOLU YÜRÜYÜŞÜ NİSAN’DA YAPILACAK

Türkiye Dağcılık Federasyonu’na (TDF) bağlı Likya Dağcılık ve Doğa Sporları İhtisas Kulübü tarafından düzenlenecek olan, “Likya Yolu” yürüyüşü etkinliği takvimi belli oldu.

Türkiye Kupası Belediyespor’un!

Türkiye Kürek Federasyonu tarafından Sapanca’da yapılan yarışlarda Fethiye Belediyespor, rakiplerini geride bırakarak Türkiye Kupası’nı aldı.

ENDURO VE ATV ŞAMPİYONASI’NA YOĞUN İLGİ

Fethiye'de düzenlenen Türkiye Enduro ve ATV Şampiyonası’nın 1. Ayak yarışları tamamlandı.

TENİS MİLLİ SPORCUSU KAAN'DAN, BAŞKAN SAATCI'YA ZİYARET...

Türkiye Tenis Milli Takımı seçme turnuvasında, adını milli formaya yazdıran Kaan Çepel, Fethiye Belediye Başkanı Behçet Saatcı'yı ziyaret etti. Başkan Saatcı'yı Fethiye Belediyesi Göcek Şubesi'nde ziyaret eden milli sporcu Kaan Çepel, Rusya'nın Kazan şehrinde 16 yaş Avrupa Kış Kupası finallerinde Türkiye'yi temsil edecek.

ERİŞ “KAZANMAK İSTİYORUZ”

TFF 2. Lig Beyaz Grup'ta 153 gün sonra liderliğe yükselen Altay spor ile kendi evinde karşılaşacak Fethiyespor’u zorlu bir müsabaka bekliyor. Kendi evinde Altay’ı yenerek sıralamadaki yerini güçlendirmek isteyen lacivert beyazlı takımın tecrübeli teknik adamı Levent Eriş, “Altay’ın lider olması bizi ilgilendirmiyor. Kazanmak istiyoruz. Biz ne yapacağımızı ortaya koymak istiyoruz” dedi. Fethiyespor Kulüp Binasında gazetecilere geçtiğimiz Nazilli maçını değerlendiren ve hafta sonu da Altay’ı evinde ağırlayacak olan Fethiyespor’da moraller yüksek. Kendi evinde puan ya da puanlar kazanmak isteyen Fethiyespor, bu maçın hazırlıklarını aralıksız sürdürüyor.

LEVENT ERİŞ ŞANLIURFA MAÇINI DEĞERLENDİRDİ

Zorlu bir sürece giren Fethiyespor’da Nazilli karşılaşması aralıksız bir şekilde hazırlıkları sürüyor. Geçtiğimiz hafta sonu; Spor Toto 2.Lig Beyaz Grup 23.Hafta mücadelesinde Şanlıurfaspor’u ağırlayan Fethiyespor 3-1 mağlup oldu. Şanlıurfaspor karşılaşmasını değerlendiren Fethiyespor teknik direktörü Levent Eriş “Takım arkadaşlarımızdan bir tane oyuncunun abisinin vefat etmesi hepimizi çok derinden üzdü. Hatta ısınmaya çıkarken bile ağlayan çocuklarımıza şahit olduk. Bu bizim adımıza son derece üzücü bir durumdu. O yüzden ben Ramazan’ın ailesine baş sağlığı diliyorum. Böyle bir acı içinde olmak hepimiz için zordu” dedi.

BELEDİYESPOR VOLEYBOLDA DA 2. LİG’DE!

Fethiye Belediyespor Erkek Voleybol Takımı Uşak’taki son maçında Eskişehir ekibi Odunpazarı Belediyespor’u yenerek şampiyon oldu ve Türkiye Voleybol 2. ligine yükseldi. Aynı zaman Fethiye Belediyespor Basketbol U-18 Takımı da Ormanspor’u 67-82 yenerek Muğla İl Şampiyonu oldular.

ERİŞ “İÇERDE KAYBETME TAHAMMÜLÜMÜZ YOK”

Cumartesi günü Zonguldak Kömürspor’u ağırlayacak olan Fethiyespor; galibiyetle kötü gidişata son vermek amacında. Fethiyespor Teknik Direktörü Levent Eriş; basın mensuplarına Fethiyespor’un son durumunu değerlendirdi. “Biz bu takıma işler iyi gitmediği için son 4 haftada dahil olduk” diyerek söze başlayan Eriş “Devre arası yaklaşık 11 oyuncu ile yollarımızı ayırdık. Onların kötülüğünden değildi belki ama iyiliğinden de değildi. Tablo son derece istenmeyen bir tabloydu. O yüzden devre arası bazı oyuncularımızla yollarımızı ayırırken takımımıza da bazı takviyeler yaptık. Bu takviyeler takımımıza katkı sağlayacak takviyeler olmaktadır” dedi…

BELEDİYE BASKET LİDERLİK YOLUNDA DEVAM

Fethiye Belediyespor Basketbol takımı Türkiye Büyük Erkekler 2. Lig maçında deplasmanda Yeni Mamak Spor Kulübünü 64-72 mağlup etti. Ligin 2’nci yarısına hızlı bir giriş yapan ve ilk olarak lider Manisa Büyükşehir Belediyesini 72-68’lik skorla yenen ve bu hafta Ankara deplasmanına giden lacivert beyazlı oyuncular bu karşılaşmayı da 64-72 kazanmasını bildi.