Spor

Son dakika Spor haberler, en son Spor haberler, Spor haberler burada, haber oku | Spor

Spor Haberleri

Üçüncülük Kupası İle Döndüler

Julien Bisiklet ve Triatlon Akademisi ile Fethiye Bisiklet ve Doğa Sporları Kulübü Gazipaşa Duatlon Finaline katıldılar. Yarışmada büyük bir başarı gösteren Fethiyeli bisikletçiler; üçüncülük kupası ile döndüler.

KUPALARINI ALDILAR…

Fethiye Tenis Kayak ve Dağcılık Spor Kulübü tarafından 29 Ekim Cumhuriyet Bayramı kutlama etkinlikleri kapsamında Cumhuriyet Kupası Tenis Turnuvası düzenlendi. 27, 28 ve 29 Ekim tarihlerinde düzenlenen +13 Büyükler Cumhuriyet Kupası Tenis Turnuvasında; erkekler grubunda birincilik kupasını Ali Şener, bayanlarda ise birincilik kupasını Naz Kocagöz aldı.

Süleyman Atlı’dan Dünya Üçüncülüğü

Macaristan’ın başkenti Budapeşte’de devam eden Dünya Serbest Güreş Şampiyonasında 57 kiloda mücadele eden Fethiyeli sporcu Süleyman Atlı, çekişmeli geçen maçta ABD’li rakibini 5-4 mağlup ederek bronz madalya kazanarak dünya üçüncüsü oldu.

BİSİKLETÇİLER FETHİYE’DEN START ALDILAR

54. Cumhurbaşkanlığı Uluslar arası Türkiye Bisiklet Turunun 3. Etabı Fethiye’den start aldı. 54. kez düzenlenen Cumhurbaşkanlığı Türkiye Bisiklet Turu'nda Fethiye- Marmaris etabı; Fethiye’den başladı.

“AMATÖR SPOR HAFTASI” ETKİNLİKLERİ YÜRÜYÜŞ İLE BAŞLADI

T.C. Gençlik ve Spor Bakanlığınca başlatılan ve her yıl geleneksel olarak düzenlenen Amatör Spor Haftası etkinlikleri, 2’nci etap sahil bandından Beşkaza Meydanı Atatürk Anıtına kadar düzenlenen yürüyüş ile başladı. Beşkaza Meydanında son bulan yürüyüşün ardından Atatürk Anıtı önünde tören düzenlendi.

DENİZKIZI KUPASI ÇALIŞ’TA BAŞLADI.

Fethiye Belediyesi ve Türkiye Yelken Federasyonu işbirliğinde Çalış Plajı’nda gerçekleşen Optimist Kızlar Denizkızı Kupası başladı.

“LEVENT ERİŞ” GÖREVİNİN BAŞINDA’DIR

Fethiyespor Kulübü başkanı Mustafa Ferizcan ve yönetim kurulu üyeleri ile birlikte durum değerlendirmesi yaparak açıklamada bulundu. Ferizcan açıklamasında; Fethiyespor sevdalıları tarafından yapılan tüm eleştirilere saygılıyız ama Fethiyespor’u ve bizleri karalamak amacıyla yazılanlara tepkiliyiz, dedi. Teknik Direktör Levent Eriş’in görevinin başında olduğunu söyleyen Mustafa Ferizcan “Levent Eriş’e bir teklif geldiğini biliyoruz. Levent Eriş’in sözleşmesi devam etmektedir. Tabi ki hocamızın kararına saygılıyız. Kendisi ayrılmayacağını söyledi. Levent Eriş ile yola devam edeceğiz” dedi.

FETHİYELİ MOTOKROSÇU BARAN KOCAMAN ÇATALCA’DAN RÜZGAR GİBİ GEÇTİ

Türkiye Motosiklet Federasyonu’nun 2018 yarış takviminde yer alan Türkiye Motokros Şampiyonası'nın üçüncü ayağı 28-29 Temmuz tarihlerinde Çatalca’da düzenlendi. 3. Ayak yarışına İstanbul, Ankara, İzmir, Muğla, Antalya, Sakarya, Tekirdağ ve Bursa başta olmak üzere bir çok ilden yarışçılar katıldı.

KUPA’NIN YANINDA BİLEZİK

Fethiye Tenis Kayak ve Dağcılık Spor Kulübü tenis sporcusu Sultan Beyza Kocagöz’ün birincilik kupalarını dedesi; AK parti Belediye Başkan A. Adayı Yusuf Çaylı verdi. Torununun başarısından dolayı çok sevinen Yusuf Çaylı; birincilik hediyesi olarak 22 ayar burma bilezik taktı…

FERİZCAN “EN İYİSİNİ YAPMAYA ÇALIŞIYORUZ”

Fethiyespor Başkanı Mustafa Ferizcan, Yakup Ramazan Zorlu, Halil İbrahim Pekşen ve Kağan Söylemezgiller transferinin ardından yaptığı açıklamada transfer çalışmalarını aceleye getirmek istemediklerini, transferi emin adımlarla sürdürdüklerini belirterek Fethiyespor’un bu yıl üst sıralar için oynayacağını ifade etti. Ferizcan daha önce birkaç kez yaptığı açıklamasını tekrarlayıp taraftarların raflardaki bayraklarını çıkarmalarını da önerdi. Fethiyespor başkanı Mustafa Ferizcan Kağan Söylemezgiller ile üçüncü transferi gerçekleştirdiklerini ifade edip transfer çalışmalarını aceleye getirmek istemediklerini söyledi. Kağan Söylemezgiller transferinin görüşmelerinin yaklaşık bir buçuk aydır devam ettiğini hatırlatan Ferizcan, başta kaleci olmak üzere görüşmelerini sürdürdüğümüz oyuncular var. Transfer devam edecek” dedi.

FETHİYESPOR HAZIRLIKLARA BAŞLADI

Fethiyespor, yeni sezon hazırlıklarına yaptığı antrenman ile başladı. Fethiyespor Teknik Direktörü Levent Eriş yönetiminde yaklaşık 1 saat süren antrenmanda 3. Aşamalı koşu gerçekleştirildi. Fethiyespor Yönetim Kurulu Başkanı Mustafa Ferizcan ve Yöneticileri Fethiyespor’u ilk antrenmanda yanlız bırakmadı.

FETHİYELİ TENİSÇİLER’DEN BÜYÜK BAŞARI

31 Mayıs Perşembe günü Çalış’ta başlayan Büyükler Hafta İçi Tenis Turnuvası geçtiğimiz Pazar günü sona erdi. Fethiye’den turnuvaya katılan tenis sporcuları büyük bir başarı elde ederek; 4 birincilik ve 2 ikincilik aldılar…

BÜYÜK BİR AİLE OLDUĞUNU BİR KEZ DAHA GÖSTERDİ

Tartışmalı anlar yaşayan Fethiyespor olağanüstü kongresi birlik ve beraberlik içersinde sona erdi. Fethiyespor başkanlığına aday olan eski başkan İsmail Öztürk; Ferizcan’ı önce eleştirdi, sonra ise adaylıktan çekilerek başkan adaylığını ertelediğini, söyledi. Olağan üstü kongre öncesi 120 kişinin aday yapıldığını söyleyen Öztürk “bu ayıp” dedi.

BEŞİKTAŞLILAR İFTAR YEMEĞİNDE BULUŞTU

Fethiyeli Beşiktaşlılar iftar yemeğinde buluştu. 2014 yılında kurulan Fethiye Taraftarlar Derneği, Şehit Yüzbaşı Özgür Özekin Mesleki ve Teknik Anadolu Lisesi (Turizm Otelcilik ) uygulama otelinin bahçesinde dernek üyelerine iftar yemeği düzenledi.

BÜYÜKLER HAFTA İÇİ TENİS TURNUVASI ÇALIŞ’TA BAŞLADI

4 gün sürecek olan Büyükler Hafta İçi Tenis Turnuvası dün itibariyle Çalış’ta başladı. Türkiye Tenis Federasyonu tarafından düzenlenen Büyükler Hafta İçi Tenis Turnuvası; 31 Mayıs ve 3 Haziran tarihleri arasında düzenlenecek…

BOCCE’DE FİNALDE YARIŞTILAR

Antalya Kemer’de yapılan Okul Sporları Bocce branşında Fethiye’den katılan Karagedik Ortaokulu’ndan finallere katılmayı başaran takım başarıyla dönüyor.

ROMANYA’DA DERECE YAPTILAR

19-20 Mayıs tarihleri arasında Romanya’nın Cluj şehrinde düzenlenen Banca Transilvania Maraton Dağ Bisiklet yarışlarına katılan Fethiye Bisiklet ve Doğa Sporları Kulübün Minik Bisikletçileri Fethiye’ye derece ile döndüler. Fethiyeli minik bisikletçilerden Umut Gökduman 5’inci, Hasan Efe Özenç ise 10’uncu oldu…

DÜNDAR FEHİYESPOR ALTYAPISINI DEĞERLENDİRDİ

Fethiye Spor yönetim kurulu üyesi amatör branşlar alt yapı sorumlusu Salih Dündar 2017-2018 sezonu Fethiye Spor alt yapısını değerlendirdi.

FETHİYELİ TENİSÇİ TÜRKİYE ŞAMPİYONU OLDU

Fethiye Tenis Kayak ve Dağcılık Spor Kulübü tenis sporcusu Sercan Yeşilşova; iki ayrı grupta Türkiye Birincisi oldu.