Spor

Son dakika Spor haberler, en son Spor haberler, Spor haberler burada, haber oku | Spor

Spor Haberleri

Hava Oyunları Festivali renkli görüntüler ile başladı.

Fethiye Belediyesi tarafından yapılan 45 ülkeden 610 paraşüt pilotunun katıldığı 18’nci Uluslararası Ölüdeniz Hava Oyunları Festivali, dünyaca ünlü yamaç paraşütü merkezi Babadağ’ın zirvesinde düzenlenen törenle başladı.

AMATÖR SPORCULAR HAFTASI FETHİYE'DE BİSİKLET TURU İLE SONA ERDİ

Tüm Türkiye genelinde 10-16 Ekim tarihleri arasında kutlanan Amatör Sporcular Haftası Fethiye'de de hafta boyunca değişik etkinliklerle kutlandı.

18. FETHİYE ÖLÜDENİZ HAVA OYUNLARI NEFESLERİ KESECEK

İsmini ilk Türk Hava Şehidi'nden alan ilçemizde Fethiye Belediyesi tarafından organize edilen 18. Uluslararası Fethiye Ölüdeniz Hava Oyunları'nın hazırlıkları son hızıyla devam ediyor. 17-22 Ekim tarihleri arasında yapılacak Uluslararası Fethiye Ölüdeniz Hava Oyunları’na 20 ülkeden 500 paraşüt pilotu katılım sağlayacak.

BEŞKAZA BASKETBOL TURNUVASI SONA ERDİ.

TBF 2. Ligine yükselen Fethiye Belediyespor Basketbol Takımı, Beşkaza Turnuvası’nda üçüncü oldu. Yunan temsilcisi KOS, Antalya Temsilcisi Kepez Belediyespor ve Ormanspor takımlarının yer aldığı turnuvada KOS birinci, Muğlaspor ikinci, Fethiye üçüncü, Kepez ise sonuncu oldu.

HEYECANA ORTAK OLDUK

Bu sene bölgemizde gerçekleşen Likya Yolu Ultra Maratonu heyecanına ortak olduk. Uluslararası Likya Yolu Ultra Maratonu 2.Etabı (Seydikemer-Kaş) öncesi bölgemizde konaklayan sporcu ve organizasyon yöneticilerini, Seydikemer Kaymakamı Haktan Gökçekuyu ve Belediye Başkanımız Yakup Otgöz beraberindeki bir heyetle ziyaret etti.

FRİST BRİNK’LE 2020 İÇİN GÖRÜŞTÜ

Uluslararası Hava Sporları Federasyonu (FIA) Başkanı Frist Brink, Türkiye’nin 2020 Dünya Hava Oyunları Şampiyonası adaylığı için 1965 rakımlı Babadağ’da incelemelerde bulundu. Fethiye Belediye Başkanı Behçet Saatcı, Başkan Brink’le öğle yemeğinde bir araya geldi. Başkan Saatcı, FIA Başkanı Brink’le 2020 Dünya Hava Oyunları Şampiyonası’nın Babadağ’da gerçekleşmesi adına görüşme gerçekleştirdi. FIA Başkanı Brink yaptığı değerlendirmede, Türkiye’nin güçlü bir aday olduğunu söyledi.

YENİ TEKNİK DİREKTÖR HÜSNÜ ÖZKARA

Beşiktaş'ın efsanevi futbolcusu Feyyaz Uçar ile Fethiyespor arasında anlaşma sağlanamamasından sonra teknik direktör arayışına giren yönetim dün tecrübeli teknik direktör Hüsnü Özkara ile anlaşmaya vardı.

FEYYAZ UÇAR'LA ANLAŞMA SAĞLANAMADI

Beşiktaş'ın efsanevi futbolcusu Feyyaz Uçar ile Fethiyespor arasında yapılan görüşmelerde anlaşma sağlanamadığı öğrenildi.

FUTBOLCULAR VE YÖNETİM BAYRAMLAŞTI

Fethiyespor Kulübü yönetim kurulu üyeleri ile teknik heyet ve futbolcular bayramlaştı. Fethiyespor Tesisleri'nde gerçekleşen bayramlaşma programının ardından kurban kesildi.

BELEDİYESPOR LİG ÖNCESİ PARKEYE İNDİ.

TBF 2. Ligine yükselen Fethiye Belediyespor Basketbol Takımı, sezon öncesi ilk antrenmanını gerçekleştirdi. Yeni gelen transferlerle beraber gerçekleşen antrenmanda takımın hırsı ve mücadelesi dikkatlerden kaçmadı.

Fethiye Belediyespor Basketbol Takımı 2.Lig'de...

Türkiye Basketbol Federasyonu’nun 2 lig için yapmış olduğu kura çekiminde Fethiye Belediyespor Basketbol takımı, B grubunda yer aldı. 25 takımdan oluşan Türkiye Basketbol 2. Ligi'nde A grubunda 13, B grubunda 12 takım mücadele edecek. Fethiye Belediyespor, ilk karşılaşmasını, 1 Kasım'da Manisa Büyükşehir Belediyespor ile deplasmanda yapacak.

FETHİYESPOR BOLUSPOR’DAN EMRULLAH'LA ANLAŞTI

İkinci Lig Beyaz Grup ekibi Fethiyespor, Boluspor'dan orta saha oyuncusu Emrullah Yıldırım'la anlaştı.

BELEDİYESPOR’DA MİLLİ GURUR!

2000 yılında Fethiye Belediye Başkanı Behçet Saatcı tarafından kurulan Fethiye Belediyespor da bir kez daha milli gurur yaşanıyor. Belediyespor Kickboks takımı sporcusu Beyza Çelik, Samsun’da yapılan Milli Takım seçmelerini kazanarak, milli sporcu ünvanını aldı. Beyza Türkiye’yi, Avrupa Şampiyonası 60 kg genç bayanlar kickboks turnuvasında temsil edecek.

BELEDİYESPOR 17. YILINI COŞKUYLA KUTLADI.

Fethiye Belediye Başkanı Behçet Saatcı tarafından 2000 yılında kurulan Fethiye Belediyespor, 17. Kuruluş yıl dönümünü yüzlerce sporcusu, aileleri ve Belediyespor yetkileriyle birlikte kutladı. Başkan Saatcı konuşmasının sonunda sporculara seslenerek, “Bizim sizler gibi kafası sağlam, Atatürk ilke ve inkılaplarına sadık, aydınlık gençlere ihtiyacımız var” diye konuştu.

KIRKPINAR’DAN 3 MADALYA

Seydikemer'li güreşçiler gittikleri her güreşten madalya ile dönmeye devam ediyorlar.Bu yıl 656.sı düzenlenen tarihi Kırkpınar güreşlerinde güreşçilerimiz 12 kişilik ekiple Seydikemer'i en iyi şekilde temsil ederek bir altın, bir gümüş ve bir tanede bronz madalya kazandılar.

FETHİYESPOR 5 OYUNCU DAHA TRANSFER EDECEK

2. Lig Beyaz Grup'ta mücadele edecek Fethiyespor, lig hazırlıklarını günde çift idmanla sürdürüyor. Lacivert beyazlılarda yeni transferlerin içerisine alt yapıdan 6 oyuncu daha yerleştirildi.

Fethiyespor İzlem Anıl Balakkız`ı 1 yıllığına kiraladı.

Fethiyespor, Altınordu altyapısından yetişen genç oyuncu İzlem Anıl Balakkız`ı 1 yıllığına kiraladı.

ŞAMPİYON “GRAHAM JARVİS” YİNE GÖNÜLLERİ FETHETTİ…

Dünya Extrem Enduro Şampiyonu Graham Jarvis, geçtiğimiz hafta ikinci kez Fethiye Motosiklet Kulübünün misafiri olarak Fethiye’ye gelerek; motosiklet tutkunları ile Enduro severlere, eğitim verdi. Fethiye Belediyesinin katkılarıyla hazırlanan Yayla Koru Enduro Eğitim pistinde gerçekleşen eğitim yerli halk tarafından ilgiyle izlendi…