Spor

Son dakika Spor haberler, en son Spor haberler, Spor haberler burada, haber oku | Spor

Spor Haberleri

Bodrum FK’da Hedef İstanbul’dan 3 Puan Getirmek

Bodrum FK, Trendyol 1.Lig 8.Hafta mücadelesinde yarın 19.00’da deplasmanda lider Eyüpspor ile karşılaşacak.

Samancı, “Denizlispor maçı biz istersek kolay olur”

Fethiyespor’un Kaptanı Berkay Samancı, geçtiğimiz hafta 2-1 mağlup oldukları Menemenspor maçı ile hafta sonu oynayacakları Denizlispor maçı ile ilgili düşüncelerini FRT TV muhabirimize aktardı.

Fethiyespor İtiraz Etmişti, Sonuç Açıklandı

TFF 2.Lig Kırmızı Grup ekiplerinden Fethiyespor, 10 Eylül’de oynanan GMG Kastamonuspor maçındaki 'Sahada esame listesinde gösterdiği ancak Fethiye'ye bile getirmediği' futbolcusu Yusuf Talum ile ilgili yaptığı itiraz Türkiye Futbol Federasyonu’na yaptığı itiraz, alınan karar sonucu reddedildi.

Çağdaş Bodrum’un Kendi Evindeki İlk Rakibi Anadolu Efes

Muğla’nın Basketbol süper ligindeki tek temsilcisi Çağdaş Bodrum Spor, Türkiye Basketbol Federasyonu Türkiye Sigorta Basketbol Süper Ligi’ndeki karşılaşmalarına bu hafta kendi evinde devam ediyor.

Trafiğe Kapatılacak Güzergahlar Açıklandı

Bu yıl 58’incisi yapılacak olan Cumhurbaşkanlığı Türkiye Bisiklet Turu’nun bazı etaplarının Fethiye’de gerçekleştirileceği bildirildi. 

Vücut Geliştirme-Fitness Şampiyonu Beşkaza'mızdan

Wabba Vücut Şampiyonu Karataş’tan: ‘Tombul’ dediler , azmettim Wabba fitness şampiyonu bu yıl Muğla Fethiye’den  çıktı.

“Fethiyespor maçından puan ya da puanlarla dönmek istiyoruz”

TFF 2.Lig Kırmızı Grup’ta Fethiyespor, 7. Hafta mücadelesinde evinde Denizlispor’u ağırlayacak. Denizlispor Teknik Direktörü Bülent Ertuğrul, “Fethiyespor maçından puan ya da puanlarla dönmek istiyoruz” dedi.

Taraftar ve Hoca Fethiyespor tesisinde bir araya geldi

Bir grup Fethiyespor taraftarı tesislere giderek Fethiyespor Teknik Direktörü Erhan Altın ile bir araya geldi.

İşitme Engelli Kadın Milliler ilk kez finalde!

4. İşitme Engelliler Dünya Futbol Şampiyonası'nda mücadele eden ve kadrosunda Muğlalı sporcuların da yer aldığı Kadın Milli Takımı, Polonya'yı 2-1 yenerek ilk kez finale yükseldi. Ay-yıldızlılar finalde yarın ABD ile karşılaşacak. 

“Sertaç Bayraktar ile Spor Ekstra” çok yakında…

“Sertaç Bayraktar ile Spor Ekstra” 11 Ekim Çarşamba günü saat 20.00’da FRT TV ekranlarında olacak.

Fethiyespor – Denizlispor maçı hakem kadrosu belli oldu

Fethiyespor, TFF 2.Lig Kırmızı Grup 7.Hafta müsabakasında 8 Ekim Pazar günü 19.00'da Denizlispor’u konuk edecek. Karşılaşmayı yönetecek hakemler belli oldu.

Fethiyespor’da hedef ilk 3 puan

TFF 2.Lig Kırmızı Grup 7.Hafta mücadelesinde Fethiyespor, evinde Denizlispor’u ağırlayacak. Lacivert beyazlılarda hedef ilk 3 puanını Denizlispor’a karşı almak istiyor. Fethiyespor yaptığı antrenmanlar ile maça hazırlanıyor.

Bodrum FK, Eyüp Maçına Hazırlanıyor

Bodrum FK, Trendyol 1.Lig 8.Hafta mücadelesinde deplasmanda lider Eyüpspor ile karşılaşacak.

Cumhurbaşkanlığı Bisiklet Turu Güzargahında İnceleme

Bu yıl 58’incisi düzenlenen Cumhurbaşkanlığı Bisiklet Turunun Muğla etabındaki hazırlıklar tamamlandı.

“Fethiyespor’u layık olduğu yere HEP BİRLİKTE taşıyacağız”

Fethiyespor Teknik Direktörü Erhan Altın, pazar günü oynanacak olan kritik Denizlispor maçı öncesi açıklamalarda bulundu.

Fidayeo, “Herkes aklını başına alacak”

Fethiyespor’un başarılı file bekçisi Enes Fidayeo, Fethiyespor’un kötü gidişatı hakkındaki düşüncelerini FRT TV mikrofonlarına anlattı.

Muğla, 19 dilde 190 ülkede tanıtılmış olacak

Türkiye Cumhuriyeti Cumhurbaşkanlığı himayelerinde, Gençlik ve Spor Bakanlığı'nın destekleriyle Türkiye Bisiklet Federasyonu tarafından gerçekleştirilen ve 8 Ekim 2023 günü başlayacak olan Cumhurbaşkanlığı Türkiye Bisiklet Turu' için Muğla'da hazırlıklar tamamlandı. 8 günde 8 etap şeklinde gerçekleştirilecek olan etkinlikte Fethiye, Marmaris ve Bodrum etapları da bulunuyor. Program kapsamında Muğla 19 dilde 190 ülkede tanıtılmış olacak.

Büyükşehir Okçuları Türkiye Şampiyonu Oldu

Muğla Büyükşehir Belediyesi okçuları Antalya’da düzenlenen 100. Yıl Cumhuriyet Türkiye Şampiyonasında 11-12 yaş makaralı yay kadın kategorisinde Türkiye Şampiyonu oldu.

Bodrum FK’da Eyüpspor Mesaisi Başladı

Trendyol 1.Lig ekiplerinden Bodrum FK, 8.Hafta mücadelesinde deplasmanda lider Eyüpspor ile karşılaşacak. Mücadelenin hazırlıkları, yapılan antrenman ile başladı.

Toplam 2719 haber.