Spor

Son dakika Spor haberler, en son Spor haberler, Spor haberler burada, haber oku | Spor

Spor Haberleri

Fethiyespor’un Rakibi Son Maçında 6 Gol Yedi!

TFF 2.Lig Kırmızı Grup’ta mücadele eden Fethiyespor, 9.Hafta müsabakasında evinde Düzcespor ile karşılaşacak. Fethiyespor’un rakibi Düzcespor, son maçında kendi evinde 24Erzincanspor’dan 6 gol yiyerek 0-6 mağlup oldu.

Biletler Satışa Çıktı

Türkiye Sigorta Basketbol Süper Ligi'nin 4.Haftasında Çağdaş Bodrumspor, 21 Ekim Cumartesi günü sahasında Darüşşafaka Lassa ile karşılaşacak. Mücadelenin biletleri satışa çıktı.

Fethiyespor’da Hedef 3 Puan

TFF 2.Lig Kırmızı Grup 9.Hafta mücadelesinde Fethiyespor, evinde Düzcespor ile karşılaşacak. Mücadelenin hazırlıkları sürüyor.

Kostümlü Paddle Board Etkinliği Yapıldı

Fethiye’de birçok çeşitli mesleklerden insanlar bir araya geldi ve Kostümlü Paddle Board etkinliği yapıldı. Herkesin birinden farklı yaratıcı kostümleri ile geldiği etkinliğe 20 Paddle katıldı.

Plaj Güreşinde 3 altın madalya kazanıldı

Bu yıl Türkiye’de düzenlenen Dünya Güreş Birliği, Muğla’nın Ortaca ilçesi Belediye Sarıgerme tesislerinde sona erdi. Toplamda üç altın, iki gümüş ve bir bronz madalya kazanan Türk Milli Takımı turnuvaya damga vurdu.

BIOR yarışları ödül töreniyle sona erdi

Muğla’nın Bodrum ilçesinde, bu yıl 11’incisi düzenlenen Bodrum Uluslararası Optimist Yarışları (BIOR) ödül töreniyle sona erdi. Dereceye giren minik yelkencilere ödülleri verildi.

Bodrumspor Kadın Voleybol Takımı, konuk ettiği Vakıfbank’ı mağlup etti

Bodrum Belediye Bodrumspor Kadın Voleybol Takımı, konuk ettiği Vakıfbank’ı 3-2 mağlup etti.

Çağdaş Bodrum Ankara’da Kayıp: 73-60

Türkiye Sigorta Basketbol Süper Ligi'nin 3. haftasında Çağdaş Bodrumspor, konuk olduğu Türk Telekom’a 73-60 mağlup oldu.

Muğlaspor Kazanmasını Bildi: 1-3

Bölgesel Amatör Lig 5.Grup’ta mücadele eden Muğlaspor, konuk olduğu Didim BS’yi Batuhan, Mehmet ve İbrahim’in golleriyle 1-3 mağlup etti.

Teknik direktör Altın, istifa etti

Fethiyespor’un 22 Kasım’dan bu yana teknik direktörlüğünü yapan Erhan Altın, yönetim ile karşılıklı anlaşarak yolların ayrıldığını açıkladı.

“Yaşam İçin Yarış” koşusu yapıldı

Fethiye’de geliri kanser tedavisi ve araştırmalarında kullanılmak üzere Fethiye Turizm Tanıtım Kültür Çevre ve Eğitim Vakfı (FETAV) tarafından organize edilen 'Yaşam İçin Yarış' etkinliği düzenlendi.

'Rowing Beach Sprint' yarışları başladı

Fethiye’de "4. Uluslararası Fethiye Spor Festivali" üçüncü haftası, 'rowing beach sprint kürek yarışı' müsabakaları ile devam etti.

Plaj güreşi finali başlıyor

Uluslararası Plaj Güreş Serisi Finali'nin basın toplantısı gerçekleştirildi.

Koşarak Kürek Yarışması devam ediyor

Fethiye Sporfest kapsamında gerçekleşen Fethiye Rowing (Koşarak Kürek Yarışması) Sprint 2023 etkinliği büyük çekişmeye sahne oluyor.

Fethiyespor deplasmana çıkacak

TFF 2'nci Lig Kırmızı Grup'ta geçtiğimiz hafta Denizlispor'u 3-1 yenen Fethiyespor, bu sezon ilk kez kazandığı maçın ardından Sarıyer deplasmanına çıkacak. 

Bodrum - Selçuk etabında zafer Victor Langelotti'nin

58. Cumhurbaşkanlığı Türkiye Bisiklet Turu Bodrum-Selçuk etabını Burgos Takımı’ndan Victor Langelotti kazandı.

Muğla Derbisinin Galibi Karya Gençlik Oldu

Menteşe Spor Salanu’nda Muğla Türdü Basketbol ile Karya Gençlik Spor arasında oynanan Muğla derbisinin galibi Karya Gençlik Spor oldu.

Sarıyer – Fethiyespor maçı hakemleri belli oldu

TFF 2.Lig Kırmızı Grup 8.Hafta mücadelesinde Sarıyer ile Fethiyespor karşı karşıya geliyor. Mücadeleyi yönetecek hakemler Türkiye Futbol Federasyonu Dijital Ataması ile belirlendi.

Çağdaş Bodrum Spor galibiyete odaklandı

Çağdaş Bodrum Spor, Türk Telekom'la pazar günü karşı karşıya gelecek. Efes maçında ortaya koydukları performansla beğeni toplayan Çağdaş Bodrum Spor, Telekom karşısında galibiyete odaklandı.

Toplam 2719 haber.