Spor

Son dakika Spor haberler, en son Spor haberler, Spor haberler burada, haber oku | Spor

Spor Haberleri

Fethiye'de ilk defa Babadağ Ultra Maratonu gerçekleştirildi

Fethiye’de bu yıl ilki düzenlenen Babadağ Ultra Maratonu başladı. Ölüdeniz’den başlayan yarışlarda koşucular patika yollarda mücadele etti.

Taraftarlara kırmızı-beyaz kıyafet çağrısı

TFF 2.Lig Kırmızı Grup ekiplerinden Fethiyespor, bugün 18.00'de evinde İskenderunspor ile karşılaşacak. Fethiyespor yönetimi, yaptığı açıklamada 'Cumhuriyetin 100. Yılı' kapsamında taraftarlardan kırmızı-beyaz kıyafetler giymeleri konusunda çağrıda bulundu.

Muğlaspor Taraftarlarının Önünde İlk Maçına Çıkıyor

Bölgesel Amatör Lig (BAL) 5.Grup ekiplerinden Muğlaspor, 3. Hafta mücadelesinde evinde Denizli ekiplerinden Yeşil Çivril Belediyespor ile karşılaşacak.

Fethiyespor’da İskenderunspor Mesaisi

TFF 2.Lig Kırmızı Grup 11.Hafta mücadelesinde Fethiyespor, 18.00'de evinde İskenderunspor ile karşılaşacak. Mücadelenin hazırlıkları hız kesmeden devam ediyor.

Yılmaz Vural’ın Zorlu Deplasmanlarından Biri Fethiye!

TFF 2. Lig Kırmızı Grup ekiplerinden Fethiyespor’un rakiplerinden Menemen FK, teknik direktörlük görevine tecrübeli teknik direktör Yılmaz Vural’ın getirildiğini açıkladı.

Bodrum FK’nın Bolu'ya hareket etti

Trendyol 1.Lig 10.Hafta mücadelesinde deplasmanda Boluspor ile karşılaşacak olan Bodrum FK, sabah saatlerinde Bolu’ya hareket etti.

Denizin Kızları Cumhuriyetin 100. Yılında Bayram Kutlayacak

Hentbolda Bodrum’un temsilcisi Armada Praxis Yalıkavak Spor Kadın Hentbol Takımı Türkiye Hentbol Federasyonu (THF) 8. Hafta karşılaşmaları kapsamında 29 Ekim Pazar günü kendi evinde Tekirdağ Süleymanpaşa ile karşılaşacak.

Öğrenciler Cumhuriyetin 100. yılı için koştu

Fethiye’de  Cumhuriyetin 100.yılı etkinlikleri çerçevesinde Cumhuriyet Koşusu düzenlendi.

Ender Arslan, "Hedefim sıradaki maçı kazanmak"

 Ligde geçtiğimiz hafta Darüşşafaka karşısında aldıkları galibiyetinden dolayı mutlu olduklarını söyleyen Çağdaş Bodrumspor Başantrenörü Ender Arslan, "Ligde zor bir rakibi iç sahada güzel bir atmosferde taraftarımızın desteğiyle yenmeyi başardık. Bizim öz güvenimiz açısından da çok iyi oldu. Benim hedefim sıradaki maçı kazanmak, ondan sonra zaten hedef kendi kendini belli eder" dedi.

Boluspor – Bodrum FK maçı hakemleri belli oldu

Trendyol 1. Lig'in 10. haftasında oynanacak Boluspor – Bodrum FK maçını yönetecek hakemler Türkiye Futbol Federasyonu Dijital Ataması ile belirlendi.

Keskin, “Oynadığımız futbolun karşılığını aldık”

TFF 2.Lig Kırmızı Grup'ta Fethiyespor, 10.Hafta mücadelesinde konuk olduğu 68 Aksaray Belediyespor'u Ali Ceylan ve Furkan Ceylan'ın attığı gollerle 1-2 mağlup ederek hanesine 3 puanı yazdırmayı bildi. Fethiyespor yöneticisi Uğur Keskin ise bu karşılaşmayı değerlendirerek hedeflerinden bahsetti.

El emeği ürünler sahiplerini bekliyor

TFF 2.Lig Kırmızı Grup 11.Hafta mücadelesinde Fethiyespor ile İskenderunspor karşı karşıya geliyor. Mücadeleyi yönetecek hakemler Türkiye Futbol Federasyonu Dijital Ataması ile belirlendi.

Fethiyespor Maçına Damga Vurmuştu, 1 Ay Sonra Maç Yönetebildi

TFF 2.Lig’de mücadele eden Fethiyespor, 23 Eylül’de Somaspor ile evinde karşılaşmıştı. Mücadele 1-1 devam ederken Fethiyespor’da Sezer Özmen rakip ceza sahası içinde yapılan müdahale sonucu yerde kalmıştı. Tüm maçı izleyen taraflı/tarafsız herkesin penaltı olarak yorumladığı pozisyona maçın orta hakemi Berkay Erdemir devam kararı vermişti. Maçın hakemine, TFF tarafından 1 ay maç verilmedi.

Fethiyespor gençlerinden başarı

Fethiyespor Futbol Akademisi sporcuları Ali Mert Şeviktekin ve Arda Gök İzmir Bölge karması maçlarına katıldılar.

Bodrum FK Teknik Direktörü İsmet Taşdemir "Zor bir maç bekliyor"

Trendyol 1. Lig'in 10. haftasında deplasmanda Boluspor ile karşılaşacak olan Bodrum Futbol Kulübü'nde Teknik Direktör İsmet Taşdemir, "İyi bir deplasman ve bizi sıkıntılı zor bir maç bekliyor. Biz de var gücümüzle hazırlanmaya çalışıyoruz" dedi.

Bodrum FK’nın Rakibi Boluspor

Trendyol 1.Lig ekiplerinden Bodrum FK, ligin 10.Hafta mücadelesinde deplasmanda Boluspor’a konuk olacak.

Fethiyespor, İskenderunspor’u Konuk Edecek

TFF 2.Lig Kırmızı Grup 11.Hafta mücadelesinde Fethiyespor, evinde İskenderunspor ile karşılaşacak. Mücadelenin hazırlıkları sürüyor.

Fethiyespor Kazandı, Karaveli İstifa Etti

TFF 2. Lig Kırmızı Grup ekiplerinden 68 Aksaray Belediye Spor Teknik Direktörü Önder Karaveli, alınan Fethiyespor mağlubiyeti sonrası istifa etti.

Voleybol takımı Ege ikincisi oldu

Cumhuriyetimizin 100. Yıl Kutlamaları kamu kurum ve kuruluşların katılımıyla gerçekleştirilen voleybol turnuvasında Voleybol Takımı Muğla il birincisi olarak Denizli’ de düzenlenen bölge şampiyonasına katıldı.

Toplam 2719 haber.