Spor

Son dakika Spor haberler, en son Spor haberler, Spor haberler burada, haber oku | Spor

Spor Haberleri

Menteşe Belediyespor Karatecisi Göksu Milli takıma seçildi

Menteşe Belediyespor’un genç karate sporcusu Göksu Çelik Milli Takıma seçildi. Karate sporcusu Çelik, 17-19 Kasım tarihleri arasında Slovenya’da yapılacak Balkan Şampiyonasında ümit genç kategorisinde ülkemizi temsil edecek.

Muğlaspor, Irlıganlıspor’u Yenmek İstiyor

Bölgesel Amatör Lig (BAL) ekiplerinden Muğlaspor, ligin 5. Hafta mücadelesinde evinde Irlıganlıspor’u konuk edecek. Mücadelenin hazırlıkları sürüyor.

Fethiyespor Derince Engelini Kayıpsız Aşmak İstiyor

TFF 2.Lig Kırmızı Grup ekiplerinden Fethiyespor, ligin 13. Hafta mücadelesinde evinde Belediye Derincespor'u konuk edecek. Mücadelenin hazırlıkları sürüyor.

Arena Aquamasters Yüzme Şampiyonası Bodrum’da gerçekleştirildi

Hapimag Sea Garden Resort Bodrum 4-5 Kasım tarihlerinde Akdeniz’e kıyısı olan ülkeler arasında en kapsamlı yüzme yarışmalarından olan 20’nci Uluslararası Arena Aquamasters Yüzme Şampiyonası’na ev sahipliği yaptı.

Karaçulha Yağlı Pehlivan Güreşleri’ne Sayılı Günler Kaldı

Fethiye Belediyesi tarafından düzenlenen Yağlı Pehlivan Güreşleri, güreş tutkunlarını bir araya getiriyor. Güreşlere katılacak başpehlivanlar ise belli olmaya başladı.

Ege Yıldızları'na yeni transfer

 Ege Yıldızları Menteşe temsilcisi Gaziantep Doruk Spor Kulübü'nün ve Türkiye’nin Hokey ’de en golcü oyuncuları arasında bulunan Zeliha Kendir’i kadrosuna kattı.

Fethiyespor’da Derince Mesaisi

TFF 2.Lig Kırmızı Grup ekiplerinden Fethiyespor, ligin 13. Hafta mücadelesinde evinde Belediye Derincespor’u konuk edecek.

Fethiyespor Yöneticisi Uğur Keskin’den Açıklamalar

Fethiyespor Yöneticisi Uğur Keskin, Fethiyespor’un dün deplasmanda almış olduğu 0-2’lik Uşak Spor galibiyeti sonrası duygu ve düşüncelerini mikrofonlarımıza aktardı.

Muğlaspor Deplasmanda Güldü: 1-2

Bölgesel Amatör Lig (BAL) 5. Grup 4. Hafta mücadelesinde Muğlaspor, Söke Spor’u deplasmanda 1-2 yenerek yoluna namağlup devam ediyor.

Olaylı Maçı Kazanan Eldirekspor

Muğla 1. Amatör Küme C Grubu'nda Eldirekspor, Ölüdenizspor ile karşılaştı. Eldirekspor, yerel derbiyi 2-0 kazandı. 

Fethiyespor, Uşak’ı devirdi: 0-2

TFF 2.Lig Kırmızı Grup ekiplerinden Fethiyespor, ligin 12. Hafta mücadelesinde deplasmanda Uşakspor'a konuk oldu. Lacivert beyazlılar mücadeleyi Murat ve Berat’ın golleriyle 0-2 kazandı.

Bodrum FK çıkışını sürdürüyor: 2-0

Trendyol 1. Lig’in 11. haftasında Bodrum FK, evinde Manisa FK’yı ağırladı. Mücadeleyi Bodrum FK, Samet ve Celal’in golleriyle 2-0 kazandı.

Muğlalı Sporcular Afyon’a Davet Edildi

Muğla Gençlik ve Spor Bakanlığı Hentbol sporcularından Hami Bostan ve Mehmet Burak Aslan, Afyon ilinde yapılacak olan U15 Hentbol Milli takım kampına davet edildiler.

Fethiyespor’un Rakibi Uşakspor

TFF 2.Lig Kırmızı Grup ekiplerinden Fethiyespor, ligin 12. Hafta mücadelesinde deplasmanda Uşakspor'a konuk oluyor. Mücadele, bugün 14.00'te Uşak 1 Eylül Stadı'nda oynanacak.

Çağdaş Bodrumspor evinde galip

Türkiye Sigorta Basketbol Süper Ligi’nin 6. haftasında Çağdaş Bodrumspor evinde karşılaştığı Onvo Büyükçekmece’yi 83-79'luk skorla mağlup etti.

Yenileme çalışmalarında son aşamaya gelindi

Bodrum Belediyesi tarafından yürütülen, Turgutreis'teki futbol sahasının yenileme çalışmalarında sona yaklaşıldı. Amatör Lig'de mücadele eden Turgutreis Spor Kulübü'nün talebi üzerine başlatılan yenileme çalışmaları, sahanın performansını artırmak ve sporcuların güvenliğini sağlamak amacıyla gerçekleştiriliyor.

Milas Belediyespor Galibiyet Serisini Sürdürme Hedefinde

Alpaslan Endüstri Erkekler Voleybol 1. Ligi 4. hafta maçları ile devam ediyor. Milas Belediyespor Voleybol Takımı bu hafta deplasmanda sahaya çıkacak.

Grup maçı yaparak idmanı sonlandırdılar

Manisa FK’nın zorlu bir rakip olduğunu söyleyen Bodrum FK Teknik Direktörü İsmet Taşdemir, "Bu hafta çok daha zor bir maç bizi bekliyor. İç sahada oynuyoruz, iç saha istatistiğimiz iyi olabilir ama rakip her türlü istatistiği bozabilecek bir rakip" dedi.

Okul sporları voleybol turnuvası düzenlendi

2023-2024 Eğitim Öğretim Yılı Okul Sporları Faaliyet programı çerçevesinde Genç A Erkekler Voleybol İl Birinciliği bugün oynanan final müsabakasıyla sona erdi.

Toplam 2722 haber.