Spor

Son dakika Spor haberler, en son Spor haberler, Spor haberler burada, haber oku | Spor

Spor Haberleri

Ceviz, Eldirekspor'da

Deneyimli futbolcu Harun Ceviz, Eldirekspor ile sözleşme yeniledi.

Türkiye'nin en genç takımı kupalara ambargo koydu

Ülkemizde her yıl düzenlenen ve pist yarışları tutkunlarının büyük bir ilgiyle takip ettikleri Türkiye Pist Şampiyonası'nda, 4. ayak yarışları geçtiğimiz günlerde Körfez Yarış Pisti'nde gerçekleştirildi.

Bodrum FK'dan moral kahvaltısı

Bodrum FK Başkanı Fikret Öztürk, eşi Nurten Öztürk, kulüp yöneticileri ve futbolcular, Teksüt Bandırmaspor maçı öncesi kahvaltı organizasyonunda bir araya geldi.

Fethiyespor, Aksaray’dan 3 Puanla Dönmek İstiyor

TFF 2.Lig Kırmızı Grup ekiplerinden Fethiyespor, 10.Hafta müsabakasında deplasmanda 68 Aksaray Belediyespor ile karşılaşacak.

Başkan Oktay 200 sporcuyla birlikte pedal çevirdi

17. Gökova Bisiklet Turu kapsamında 200 bisikletli Marmaris Belediyesi tarafından Burunucu Macera Parkı’nda ağırlandı. Grup ilçeden ayrılırken Başkan Mehmet Oktay da bisikletiyle gruba eşlik etti.

The Bodrum Cup'ta heyecan devam ediyor

Bodrum’da bu yıl 35.’si düzenlenen Maximiles Black The Bodrum Cup'ın 3. gün yarışı olan Çökertme-Kissebükü etabı için yelkenler açıldı, heyecanlı yarışın startı verildi.

"Bandırmaspor maçı kolay olmayacak"

Trendyol 1. Lig'in 9. haftasında Bandırmaspor’u konuk edecek Bodrum Futbol Kulübü'nde Teknik Direktör İsmet Taşdemir, zorlu bir rakibe karşı mücadele edeceklerini söyledi.

Gülleri, “Oyunun Hakkı Beraberlik Değildi”

TFF 2.Lig Kırmızı Grup’ta mücadele eden Fethiyespor, evinde Düzcespor ile karşılaştı. İlk yarısını 0-2 yenik kapatan lacivert beyazlılar, Murat ve Nurettin’in golleriyle maçı 2-2 bitirdi. Maçın ardından Fethiyespor Teknik Direktörü Taner Gülleri, maç sonrası basın mensuplarının sorularına cevap verdi.

Fethiyespor Maçında Bilet Fiyatları Ne Kadar?

TFF 2.Lig Kırmızı Grup 9.Hafta müsabakasında Fethiyespor, evinde Düzcespor’u ağırlayacak. Maçın bilet fiyatlarının ne kadar olacağı taraftarlarda soru işareti oluşturdu.

Başkan Oktay, “Sizlere yürekten inanıyoruz”

Marmaris Belediyesi Gençlik Spor Kulübü U-18 Voleybol Takımı Marmaris Belediye Başkanı Mehmet Oktay’a nezaket ziyaretinde bulundu.

Büyükşehir Masa Tenisi Kulübü bölge şampiyonu oldu

Masa Tenisi 2023 yılı faaliyet programında yer alan Köyceğiz’ de gerçekleştirilen Minikler Bölge Takım ve Ferdi Masa Tenisi Müsabakaları yarışmasında Muğla Büyükşehir Belediyesi Spor Kulübü Masa Tenisi branş sporcuları başarılı sonuçlar elde etti.

Fethiyespor Düzce Virajında

TFF 2.Lig Kırmızı Grup’ta mücadele eden Fethiyespor, bugün evinde akşam 19.00’da Düzcespor ile karşılaşacak.

Amatör Spor Haftası etkinliklerle kutlandı

Türkiye’de çeşitli etkinliklerle kutlanan Amatör Spor Haftası Menteşe Belediyesi tarafından 9-15 Ekim tarihleri arasında düzenlenen sportif faaliyetlerle kutlandı. Etkinlikler kapsamında bisiklet turu, kort tenisi, masa tenisi, kadın futbolu, hamak yogası, voleybol ve karate turnuvaları düzenlendi.

Fethiyespor’un Türkiye Kupası Rakibi Belli Oldu

TFF 2.Lig Kırmızı Grup’ta mücadele eden Fethiyespor’un Ziraat Türkiye Kupası’ndaki rakibi belli oldu.

Muğlaspor Nerede Taraftarı Orada

Bölgesel Amatör Lig 5.Grup'ta mücadele eden Muğlaspor, konuk olduğu Didim BS'yi deplasmanda 1-3 mağlup etti. Muğlaspor’a gönül veren taraftar, takımını Didim’de yalnız bırakmadı.

150 tekne ve bin 500'ü aşkın yarışçı rüzgarla buluştu

Bu yıl 35. kez düzenlenen Maximiles Black The Bodrum Cup için tekneler, rüzgarla buluştu. Göz kamaştırıcı güzellikteki mavi sular üzerinde başlayan mücadele, 150'nin üzerinde tekne ve 1500'ü aşkın yarışçının katılımıyla Bodrum-Bodrum etabıyla başladı.

U18 Takımı'nın Rakibi Sportif Akademi Spor

Çağdaş Bodrum Spor U18 Takımı ligin ilk maçında Bodrum Sportif Akademi Spor ile karşılaştı.

Knidos Kupası Datça Yarımadası’nda yapılacak

İki deniz bir yarış Knidos Kupası ustaların yarışı temasında 2 bin yıl önce Triremeler ile Knidos sularında seyreden denizcilerin anısına düzenlenecek olan yat yarışları 19-20-21 Ekim tarihlerinde Datça Yarımadası’nda gerçekleştirilecek.

Bodrum Basket’te Galibiyet Sevinci

Bodrum Kadın Basketbol, Bodrum Spor Salonu’nda konuk ettiği Bursa Antspor'u 74 - 69 mağlup etti.

Toplam 2719 haber.