Spor

Son dakika Spor haberler, en son Spor haberler, Spor haberler burada, haber oku | Spor

Spor Haberleri

Cumhuriyetin 100. Yılında 'Menteşe bisiklet turu gerçekleştirildi

Cumhuriyet Yürüyüşü ile başlayan bisiklet turu 100. Yıl etkinlikleri çerçevesinde Menteşe’de gerçekleştirildi

Muğla’da üçüncü oldular

Muğla'da düzenlenen Durgunsu Kano Cumhuriyet Kupası ve Milli Takım Test Yarışları’nda Sakarya Büyükşehir Belediyesi kano takımı sporcuları üçüncü oldu.

Gülleri, “Aksaray’dan çok güzel bir sonuçla döndük”

Fethiyespor Teknik Direktörü Taner Gülleri, hafta sonu 1-2 mağlup ettikleri 68 Aksaray Belediyespor maçı ile ilgili açıklamalarını mikrofonlarımıza yaptı.

Fethiyespor’da Hazırlıklar Başladı

TFF 2.Lig Kırmızı Grup ekiplerinden Fethiyespor, 68 Aksaray Belediyespor galibiyetinin ardından hız kesmeden Cumartesi günü oynayacağı İskenderunspor maçına hazırlanıyor.

Boat Show, Marmaris Marina’da ziyaretçileri ile buluşacak

Marmaris Ticaret Odası (MTO) ve Marmaris Uluslararası Yat Kulübü (MIYC) iş birliğinde, Marmaris Belediyesi destekleriyle düzenlenen “Marmaris Boat Show Setur Netsel Marmaris Marina Etkinlik Alanı’nda 25-28 Ekim tarihlerinde 11:00-19:00 saatleri arasında ziyaretçiyle buluşacak.

Spor Ekstra’nın Konuğu Fethiye Gençlik ve Spor Müdürü Harun Reşit Yiğit

FRT TV'de her Çarşamba 20.30'da yayınlanan Sertaç Bayraktar'ın hazırlayıp sunduğu 'Spor Ekstra'da bu haftaki konuğu Fethiye Gençlik ve Spor İlçe Müdürü Harun Reşit Yiğit olacak.

Bodrum FK Zirve Yarışında

Trendyol 1.Lig ekiplerinden Muğla temsilcisi Bodrum FK, zirve takibini sürdürüyor. Son olarak evinde Bandırmaspor’u 2-1 mağlup eden Bodrum FK, haftaya Bolu deplasmanında 3 puan alması takdirde lider Eyüpspor’un liderlik yarışında takipçisi olacak.

Bodrum Belediyespor Çanakkale’de Kazandı

TVF KFC Kadınlar Voleybol 1. ligi 3. hafta müsabakasında BB Bodrumspor, konuk olduğu Çanakkale Belediyespor’u deplasmanda 1-3 mağlup etti.

Taekwondocular 14 madalya kazanarak rekor kırdı

Muğla’nın Köyceğiz ilçesinde yetişen taekwondo sporcuları 14 madalya kazanarak rekor kırdı.

100.Yıl Kamu Sporları Bölge Şampiyonası Yapıldı

Cumhuriyetimizin kuruluşunun 100. yıl dönümü etkinlikleri çerçevesinde Gençlik ve Spor Bakanlığı tarafından düzenlenen kamu spor oyunları bölge elemeleri Denizli'de gerçekleşti. 

Muğlaspor Burdur’dan Beraberlikle Dönüyor

Bölgesel Amatör Lig 5.Grup 2.Hafta mücadelesinde Muğlaspor, Burdur MAKÜ’ye konuk oldu. Mücadele 1-1’lik eşitlikle sona erdi.

Taşdemir,' Bizim için önemli bir galibiyet oldu'

 Bodrum FK Teknik Direktörü İsmet Taşdemir, Bandırmaspor maçının ardından yaptığı açıklamada, "İlk 60 dakika Bandırmaspor bizden çok daha iyi mücadele etti. 60’dan sonra Bodrumspor’un bir gerçeği var ve 60’dan sonra bugün onu gösterebildik. Bizim için önemli bir galibiyet oldu" dedi.

Seydikemer’in ilk maçında gol yok: 0-0

Seydikemerspor, Süper Amatör Ligi B Grubu’nun ilk hafta mücadelesinde konuk olduğu Marmaris Belediyespor ile 0-0 berabere kaldı.

Bodrum FK'dan önemli galibiyet: 2-1

Trendyol 1.Lig 9.Hafta mücadelesinde Bodrum FK, ilk yarısını 0-1 mağlup bitirdiği Teksüt Bandırmaspor’u Haqi Osman ve Celal’in golleriyle 2-1 mağlup etti.

The Bodrum Cup yarışı sonrası anlamlı hareket

 Muğla’nın Bodrum ilçesinde, bu yıl 35.'si gerçekleştirilen Maximiles Black The Bodrum Cup yarışları ödül töreniyle sona erdi.

Tekerlekli Sandalye 100. Yıl Tenis Turnuvası ödül töreni ile son buldu

Muğla'nın Bodrum ilçesinde bu yıl beşincisi düzenlenen Tekerlekli Sandalye 100. Yıl Tenis Turnuvası ödül töreni ile son buldu.

Fethiyespor’un Rakibi 68 Aksaray Belediyespor

TFF 2.Lig Kırmızı Grup ekiplerinden Fethiyespor, ligin 10. Hafta mücadelesinde 68 Aksaray Belediyespor’a konuk oluyor.

Ulusoy, Dünya rekoru kırdı

Bu yıl ilki gerçekleştirilen Ölüdeniz Uluslararası Su Oyunları etkinliğinde Milli Sporcu Devrim Cenk Ulusoy, masterlar kategorisinde sabit ağırlıkta paletsiz 75 metre dalarak, dünya rekoru kırdı.

Bodrum FK Bandırmaspor’la Karşılaşacak

Bodrum FK, Trendyol 1. Lig 9.Hafta mücadelesinde seyircisi önünde Bandırmaspor ile karşılaşacak.

Toplam 2719 haber.